Sevgilim avukat, dava için benden para istedi. Saçma değil mi?

Hey yavrum hey dolar aldı başını gidiyor adam kendi davasından kendinden bile para ister 😄😄 şaka bir yana adli masraflar eskisi gibi 40 50 TL değil en düşük adli dosya açımı 400 den başlıyor. Merak etme avukatlar eskisi gibi kazanamıyor adamın parası olsa sana hediyede alır davanada bakar belli ki parası yok garibin
Hayır 3 tane evi var son model arabası var banka hesapları milyarla dolu birikmişi çok gidip bi eskorta bile o kadar para verirken benle ilişkiye girdiği halde üstelik sevgilisi olduğum halde bunu beklemesi normal değil hiç mi hatırı yok bunca şeyin
Evet bak sende bana hak verdin normal değil bu yaptığı teşekkür ederim sağol
Evet ya hem benle o kadar şey yaşa durumu da var gelmiş para istiyo en zor günümüzde
Sen adamsın bunu bi değerlendircem😂
Açıklamayı da okudum bi erkek kadını mutlu olsun diye çalışır her şeyi onun için yapar seninki snein için bir şey yapmıyorsa cevap bellidir
Bana bu konuda anlayışın için teşekkür ederim ❤️
En iyi görüş ❤️
Cevap
11Cevap
Aranizda sevgi yok belli ki. Sadece cinsel doyum ihtiyaclar hem maddi hem manevi cikar icin birliktesin onunla.
Bana hiçbişey vermedi 7 aydır ondan hiçbişey istemedim aksine hep o ister yatıp kalkmak snece kim çıkar için beraber
Gorusleri okudum kizlari da iyi bilirim. Bilimsel makaleleri okudum arastirmalari goz onunde bulundurdum. Para erkegi karizmatik yapar. Kadinlarda rahat bi hayat yasayabilecegi, sıkıldıgı ailesinden kurtulabilecegi, cocugunu yapip kolaylikla buyutup en iyi okula gonderebilecegi ve bunu saglayabilecek karizmatik kendisinden yasca buyuk erkeklerden hoslanir. Erkekler ise fizige bakar bel altindaki doymadan ust tarafa yani kalbe sira gelemez hicbir zaman. Bir de 28 yasinda demissin o yasa kadar cok sey yasamistir asktan sevgiden alacagini almistir. Artik onemli olan onun cinsel ihtiyaclari egosu ve bir ton sey vardir tatmin etmesi gereken.
Yani herkes karşılıklıdır demek istiyor sevgilinim diye para olmadan olur mu diyor oda kendini düşünmek zorunda sonuçta işini yapıyor ekmek parası için çabalıyor davayı kazansın parayı almasın haklı bence de...
Ask başkadır arkadaşlık pazarlık baskadir herkes iyi olsa olmaz hakkını almak zorunda
Benim bildiğim avukatların bir miktar alması zorunlu geri kalan miktarı bilmiyorum ama
Hepsini istedi bak insanlar eskorta bile o kadar para verir ben sevgilisiyim ilişki de yaşıyoruz bunların hiç mi hatırı yok
doktorlar önce soyar sonra dinlermiş...
avukatlar önce dinler sonra soyarmış...
kendini baya tanitmissin ona ki bunu istemeye yüz bulmuş 😁
Adamin işi o. Bütün akrabalarina da bedavaya yapsin o zaman. Olur mu öyle şey
Sevgilinmiş, eşin değil ki.. Kaldı ki eşin olsa bile dava, ablanın davası... İşte bunları göz önünde bulundurup kullandırtmayın kimseye kendinizi sfhj
prensibi vardır bazıları kim olursa olsun bedava dava bakmaz bakamaz da. avukatlık kanunu yasaklar. ilk erkeğin mi cinsel manada
Evet ilk
fazla mı aşıktın yoksa cinselliği nasıl olsa yaşayacağım sevdiğim adamla mı başlayım dedin.. cinselliği sen istediğin için yaşamalısın o istiyor ya da onu kaybetmeyim diye değil
Normal değil tabi. boşuna sevişiyorsun onunla
İş başka aşk başka diyor demekki
Sevgililil baska is baska diyor adam😀
O zaman çakma avukatları
İş başka aşk başka 😁
Bilemiyoruz Altan ilişki durumunuzu
Kendinden yararlanmamanı istemiş.
O da benden yararlanıyor ama o nolcak
Nasıl yararlanıyor
İlişkiye giriyo
O da senin sorunun artık, sende verme
terk etmen gerek