Yanında bir de soğan kırardık. 😃 Kasmayın bu kadar kendinizi sanki böyle milleti gören de ecnebi ülkesinde yetişti sanacak. Orta çağ da Fransa da kral bile tuvaletini nerelere yaparmış. 😃 Böyle görüyorum incelikten kiralacak millet. Senin ecdadın kim bil ve düşün. Kültürünü yitirme. Gerektiği yerde güzel ol ama gerektiği yerde kültürün ol. Çorbacıya gitsen ne olacak, pizzacıya gitsen ne olacak. Karnın doyuyorsa çok şükür deyip gec.
Aynı durumu yaşadım bizzat kadıköy' de buluşmuştuk pilavciya gidelim mi dedim gayet ciddi bir şekilde kız bana baktı uzun uzun güldü ama. gittigimiz yer de kadikoy de çok lux ve elit insanların uğradığı bir mekandı kizin ilk tepkisini hiç unutamıyorum 😂
Nereye götürdüğünün bir önemi yok simit sarayı bile olur önemli olan tanışmak birlikte vakit geçirmek, hatta bir yere götürmeside şart değil yani illa bir şeyler yemeye götürmesi gerekmiyor. Dediğim gibi amaç birlikte güzel vakit geçirmek
Sonraki buluşmalar da olur ama 1. De daha hoş bir yere gitmek isterdim. Tavuk pilav samimiyet göstergesi olur ve ilk buluşma için uygun bulmadım. İlla lüks bir yere gitmekten bahsetmiyorum bu arada. Normal bir restorant da olur.
Ya ben bir bardak suyun 30 tl ye satıldığı bir yeri kast etmedim ki zaten? Ama pilav ve tavuk günlük yiyecek ve özensiz bir mekan. Sadece sevgili değil, arkadaşlığın ilk bulusmasında da gidilmemeli. Zamanla elbette olabilir.
Hayır bee wlxuddmdjd çok maddi durum sıkıntısı varsa cafeye gideriz. Ama tavuk pilav çok özensiz sadece. Ben zaten patates kızartması alıcam nereye gidersek gidelim. Çünkü çok rahat yeniyor ve ilk buluşma da çok konuşacağımız için daha mantıklı😂
Bence sen kendini dinletebilen konuskan bi kızsın ve zaten istediğin yere gitmeye ikna edersin sende o potansiyeli görüyorum ben 😎 senle olan sıkılmaz galiba sanırsam yani belkide
İlk buluşma ise biraz daha özen gerektirir beni ne kadar önemsediğini göstermek için daha şık bir mekan tercih etmeli. Samimiyet felan ile alakası yok zaten ilk görüşmede de samimiyet olmaz sonra döner , şırdan, pilav üstü tavuk nereye isterse gidelim
Ne güzel işte. Çok samimi ve rahat bir ortam. Ne yediğimizin ne önemi var ki. ya da nereye gittiğimizin... Böyle şeylere takılmam ben. O zamanı nasıl geçirdim, mutlu oldum mu, Güldüm mü ona bakarım ben. Gerisi boş teferruat. Hem ayrıca tavuklu pilavı çok severim😋
Ya ne var bunda siz kızlar ne istediğinizi bilmiyorsunuz ayıptır ayıp güzel yemek belki çocuğun parası az ne olmuş yani yarın başka yerde yersiniz abartılacak bir şey değil üstelik bu soruyu sorman hata !
Biz de sürekli evde İtalyan mutfağı tüketmiyoruz, her Türk evladı gibi bizler de tavukla, pilavla büyüdük. Bizi ayartan karı bu topraklardansa, pilav yedirmesinde sakınca görmüyorum. Gavur topraklarındansa, kasıt ararım, orası ayrı mesele..
sacma sapan seyler yazilmis yok sik yere gotursun yok bilmemne ya bu ne sanki deneme surumu kullaniyorsunuz insanlar birbirini cekiyorsa zaten icini acmali birbirine sik yere gotursun ne allahini seversen ya cildiracagim bu kadar mi kopuksunuz gerceklikten kendinizden birbirinizden
Bana kalsaydi ilk buluşmada tavuk ile pilav yemeye göturmezdım, jentlemen biri , gastronomi restorant a götürürdüm ilk buluşmada ya da ilişkiye girerken
Eyvallah olabilir. Biz de size ayak uyduralim. Yalnız benim sevgilim olmadı. Hiç bir kadinin elini tutmadım. Hiç duygusal birliktelik yaşama şansım olmadı. Zayıf duyarım iyi günler.
Teşekkür ederim biraz daha ayrıntı vereyim hani sevgili olmak lüks yerlere gidip pahalı şeyler yapmak değilki birlikte güzel vakit geçirmek olsun yeter yani 2 sevgili galata köpründe balık tutamazmı
Valla sem bilmezsen ben bilemicem sonuçta kırılan kalp senin diyor ve burada cümlelerime son verirken en güzel günler dilwklerimle kendine iyi bak olur mu sürçü lisqn ettiysem affola misafir değin çayını içcer kalkar
En İyi Cevap