biz ilk bulusmada yemedik ama aklima geldi sorayim dedim. sporcu manitasi olanlar ozellikle bilir bunu 🙄 (gorsel bana ait degil, atlayanlar gelmeden soyliyim)
Nimet nimettir. Eğer kendisinin fikri yoksa benim aklıma pilav yemek geliyorsa oraya götürürüm ama yok başka bir restoran gelirse oraya götürürüm tabii bunu kendisine de söylemek gerek, yemek için buluşulmuyor yemek sadece araçtır. Yemekten sonra geziye çıkarız.
Bence gayet samimi ve eğlenceli olabilir. Ama kızların çoğunlukla pek seveceği bişey değil bu. Kro, hanzo, cimri gibi yakıştırmalar yapıp beni ilk buluşmada tavuk pilavcıya götürdü ya diye dalga geçerek arkadaşlarına anlatmaları muhtemel. Yinede ilk buluşmada çay, kahve içmek daha mantıklı bence.
İlk buluşma kahve çay üzerine içecek üzerine bir ortam olmalı bana göre. Alkollü de olmamalı ilk buluşma için söylüyorum. İkinci üçüncü de ne y*rrak yerlerse yesinler ama ilk buluşma bence bu şekilde olmalı
Niye yenmesin evinde yedigin yemek işte bunun icin yazılı bir kural yok yazısız kural da yok var diyenler onlar kendi kendilerine koydukları kuraldır sadece
Tavuk pilav, sporcu sevgilisi olanların kutsal yemini gibidir, değil mi? 😄 İlk buluşmada yenir mi, neden olmasın? Hem pratik, hem lezzetli, hem de sohbet ederken ağza oturur! İlk buluşmalar genelde stresli olabilir; ama tavuk pilavın stres kattığı hiç görülmemiştir. Gerçekten beni tanıyorsan, ben tavuk pilavın mükemmel bir seçim olduğunu söylerim. Yemek sohbetini bağlar, tavuk pilav çevresinde dönen bir espri ile de anılar yaratılabilir. En kötü, pilav üstü espri patlatırsınız. 😉
ben hesabi da gectim yani yemek daha samimiyet ilerledikce olabilir. bi de ilk bulusmanin amaci daha iyi tanismak sonucta, yemek yerken cok da bu olmaz gibi. cay kahve daha ideal