AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
202Cevap
Guzel bi yaşantın varsa keyfine bak ama başka türlüsünü bilemem zor bi hayatın kaçmak istediklerinmi
Koca değilde yuva merakı ama evlilik doğru insanla olursa anca ben şahsen mennun değilim
Niyet önemli evlenme konusunda acele edilmesi yanlış sonuclara yol açıyor niyet ve sabır önemli
30 unda evlenince de onu buldu en son diyip laf ederler. Sırf laf olsun diye takma yani
İstediğin yaşta evlenebilirsin bu se hiçbir şey yapmaz
Hayır tabiki de bu düşünce insanın kendisiyle alakalıdır kimin ne düşüncesi seni alaka etmesin.
Sen ne istersen o yap benden sana tavsiye
Evlenecegin kişiye karar verdiysen helal olsun zira ben bu yasta hiç evlenmedim bulamadim evlenecek birini😂
Bulmak için geç değil. Vazgeçmek için erken :D
@Yomeyamo artik araniyorum😂
Aramıyorum yani:))
Biri seni bulur öyle ise :D
@Yomeyamo insalalh bakalim😁
Hayir yapmaz kime göre neye gore sen istiyorsan evlen onemli olan senin dusuncelerin cunku bu senin hayatin 😉
Evlen evlen oku çalış diyenlere bakma biz evde kaldık zaten iş yok yaş 30 undan sonra da çalışasın gelmiyor
Senin yaşında bende öyle düşünüyordum. Sonra saçmalama dedim kendime ama şimdi çok pişmanım keşke evlenşeydim çok daha mutlu olurdum ne istiyorsan onu yap kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Koca meraklısı biraz kaba bir ifade bence, tabi bu insandan insana değişir ama genel fikrim doğru karar için erken yaş olduğu.
tabıkıde yapmaz ama gençsın bıraz daha düşünme payı bırakabılırsın kendınde evlılık buyuk sorumluluk çunku
Herkesin kendine göre bi görüşü hayatı var bu da senin görüşün saygı duymak lazım umarım pişman olacak hatalar yapmazsın 🤗
Hayır öyle yapmaz kim ne zaman istiyorsa evlenebilir tabi benim fikrim daha erken o yaşta ama senin kararın
Onla bunla gezeceğine evlen daha iyi ama acele edip yanlış tercih yapma
erken bence daha ama kocasızda hayat geçmez. 19 çok erken ama biraz hayatını yaşa.
Bende 19 yaşındayım çok erken hissediyorum çevremdekiler evlen diyo sürekli
Geç yaş mı? Okuman gereken yaştasın şu an daha ergenlik dönemin bitmemiş doğru düzgün ne evlenmesi
Tabiki de kararına saygı duyuyorum. Ama bence her ne olursa olsun bir eğitimin olmalı. Yarın bir gün Allah korusun seni bıraka bilir ama kariyerin seni bırakmaz
canım biri bi fabrikayi soyledi bana...700 calisan varmis 500 u kiz 300 u de dulmus...
ve ben esinden dayak yedigi icin ayrilmak isteyen ama ölum korkusuyla evliligi surdurmek isteyen ögretmen de tanidim...
sadece kariyer ayakta tutmaz...
onu kendi ayaklerinin uzerinde duramayacak kadar piskolojisinin mahvolacagi bir evlilik yapmamasini tavsiye etmek gerek
@burock123 🙏
@burock123 yani tanı o da önemli
elbetteki tanimak onemli...
dayi kizi evlendikten sonra uni okudu ve okudugh bolumun isini yapiyor.. eniste agzina bakiyor bi nevi...
hala oglumun eşi de bitirmis oldugu uninin yuksek lisansini yapiyor. .. ve uni bittikten sonra evlenmeseydim asla yuksek yapamazdim demisti... cunku calismak zorunda kalirdim ve kendimi derslere veremezdim demisti...
velhasil , evlenmenin kariyerle bi alaksi yok... hatta daha rahat kariyer yapalabilir
@burock123 bazi erkekler kadının maaşına göz koyuyor öğretmen hanım alıyor ki hem eve para gelsin hem de hizmetçilik bakıcılık yapsın karışık bir konu evlilikten soğudum
@GreenLover asıl evlilige ısınman lazim 😁
eğer sevdiğinden gerçekten eminsen bence hiçbir seyi takmamalisin yuva kurmak güzel bir sey
Sorumda görüş paylaşır mısınız
Evlilik sorumluluk gerektirir kendine ve karşındakine güveniyorsan sorun olmaz bnce
Senin kararın sonucu ne olursa olsun bunları yaşayacak olan sensin o yüzden yapmaz bnce
O herkesin düşüncesine bağlı herkesin lafını dinlersek nefes bile almicaksin😇👍😂
19 yaşında sevgili olan meraklı değilse sen de değilsin sallama boş ver
Yani 2 evlilik yapacaksan 19 tabiki çok uygun bir yaş.
boş ver sen onları ha erken ha geç sonuçta evleniyorsun ne fark eder
Hayır tatlım şu önyargı, millet ne diyecek yargısını kır
Bu hayatta başkası için yaşamıyorsun. Kendin için yaşa ve dilediklerini yapmaya çalış
Hicte oyle degil sen kendin uygun zaman diyorsan uygundur. Insallah dogru insani bulabilirsin.
Yoooo. Seviyorsan evlen ama babanın evinden kaçmak için sakın evlenme.
Ne alaka kim nezaman kendini hazır hissederse ozaman evlenir
Üniversıte oku önce sonra meslek sahibi ol. Koca herzaman var bulursun
ailenin gözünde evet ama bence değil. Allah herkese Hayırlı eşler nasip etsin İnşaAllah.
hayatinda biri varsa ve karsilikli bir sevgi varsa evlen gitsin. cocuk degilsin sonucta
Adayın varsa ve mutlu olabileceğini düşünüyorsan evlen gitsin yaşa takılma
Meraklısı yapmaz ama erken hayatını mahvedebilirisn
hayır tabikide her insanın kendi tercihi eğerki gerçekten bunu yapmak istiyorsan bu sorun değil
Ben lise bitince evlenmek istiyorum. Bu sene son senem.
Baya erken
Ne alaka canım. Evlen hemen hiç bekleme ama biran önce evlen
Kızım bir hayatını yaşa ya
Senin hayatın kimene nasıl mutlu olmak istiyorsan öyle yaşa geç evlenirsin evde kalmış derler takma kimseyi
Hiç de yapmaz. Kimseyi takma
Ben boş bi heves derim
Evet yapar daha yaşın çok küçük
Yok ya alakası yok bende 18 yaşındayım ve bunun hayalini kuruyorum ilerde olması muhtemel bişeyin hayalini kurmak seni koca meraklısı yapmaz bence
24-24 daha bir ideal ama sen bilirsin
Tabiki hayır en güzelini yapmış olursun
Din açısından gayet güzel bir şey
Yooo , benim annem 18 de evlendi
Koca meraklısı yapmaz
Yo senin hayatın senin kararın…
Koca meraklısı yapmaz ama pişmanlık yapabilir.
Okumuyorsan evlen ve bir an önce yuvani kur bence.
Napcan kocayı be canları cehennem alayının
Aynen millet ünv gidip kariyer yapayım der sen koca parası yeme peşindesin
Keşke şimdiki aklım olsa 19-20 de evlenseydim 🥺
Nasil istiyorsan oyle yap. Kime ne?
Kaynana meraklısı yapar 🤣
Seks yapmayı seviyor musunuz?
Senbilirsin hayat senin
Bence evet djfkfj ama birak merakli ol ne olacak