Geçmişte çıplak fotoğraf attığım için kendimden çok utanıyorum ileride anne olacağım çocuklarım olacak ama benim gibi geçmişte böyle bir şey yapmış or*spuluk yapmış bir anneleri olduklarını bilmeyecekler veya evlendim 10 sene sonra o fotolar ortaya çıktı o zaman ne halt yiyecem hem korkuyorum hem de utanıyorum. Lütfen bi tavsiye verin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Geçmişteki hataların için geleceğine dair korku besleme. Kim gençlik yıllarında hatalara, yanlışlara düşmüyor ki? Telafi edebilir misin yaptığın bu yanlışı? Hayır. Ee o zaman neden 10 yıl sonrasını düşünerek korkup, utanç duyuyorsun? Gençtim, düştüm bir yanlışa dersin. Kimse, kimseyi 10 yıl öncesinde yaşadıklarıyla yargılayamaz. Çocukların için de endişelenme. Çocukların gözünde anneleri hep affedilmeye, hoş görülmeye değerdir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden kendine or*spu diyorsun. hata yapmışsın ve bu geçmişte kalmış. bu çocuklarını ilgilendirmez. nasıl bir anne olacaksın önemli olan bu. fotoğrafları da sildirdin mi ne oldu bilemem o hayattan uzaklaş gerekirse eşine anlatırsın sevmek demek yargılamak demek değildir korumak demektir aynı zamanda. yaşadığın çevreden uzaklaşırsın bir yolu bulunur yani dert etme. kendi günahlarını da kimseye dökme. ilerde hayat arkadaşına anlatırsın. yıpratma hayat o kadar boş ki. güzel ve sade yaşamaya çalış.
01 Yorumla- +1 yıl
İyi dedin
Gizli Üye(25-29)+1 yılen başta atmadan düşünecektin şu an sen oturup endişelensen de geçmişini değiştiremezsin endişelenmesen de. bebekliğimizden beri müge anlı ekranlarda kadının yıllardır artık bu konuda tavsiye vermekten dilinde tüy bitti hadi çevrende uyaran olmadı hiç mi bi gün açıp müge anlı izlemedin olanlara bakmadın? o attığın fotolar çoktan başka tellere girip çıkmıştır internete düşmüş bile olabilir de sana gelmemiştir
020 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle diyorlar genelde biri paylaşsa senin ruhun duymaz o kadar çok site var ki demişti
Cevap sahibi+1 yılevet aynen öyle. o yüzden ileride ne yapacaksın eşine durumu önceden açıklayacaksın çocukluk aklıyla böyle hata ettim uyaran olmadı tövbe ettim bir daha yapmadım diye. en azından adam yarın öbür gün önüne foto düşerse şok olmaz acaba yeni mi atıyor bunları diye şüphelenmez sorun etmez boşanmaya götürmez
Cevap sahibi+1 yılama evlenmeden önce konuşmalısın bunu evlendikten sonra dersen kendisini kandırdığını düşünür ömür boyu sana güvenmez
Soran+1 yılBöyle bir şeyi bilse kimse beni istemez ki ama
Cevap sahibi+1 yılkaderinde evleneceğin kişi belli zaten ne yaparsan yap değişmez bu yüzden evlenecek olan kişi bunu bilerek senle evlenir ama bilmeden evlenirse sonra önüne düşerse gözünün yaşına bakmadan boşar. o zaman sen de kendin gibi geçmişi olan önceden hatta ilişki yaşamış olan birisini bulacaksın ki senin de geçmişini dert etmesin
Soran+1 yılGerçekte bir şeyler yaşamış kadar ileri gitmiş birini istemem de benim gibi bir şey yapmışsa istememe gibi bir hakkım yok zaten çünkü aynısını ben de yaptım. Aman ne konuşuyorsam benim çıplak fotoğraf atmam zaten ilişki yaşamamış olmamı da anlamsız kılıyor kendimi kirlettim her türlü ben fiziksel olarak temiz biri olsam da
Cevap sahibi+1 yılyo kendi dengini istemen hakkın bence
Soran+1 yılHerkes senin baktığın gibi bakmıyor olaya ama ben çıplak fotoğraf attım diye dünyanım en kötü en namussuz insanına layığım şeklinde düşünüyorlar
Cevap sahibi+1 yılo zaman öyle bakmayan birisi ile hayatına devam edeceksin
Cevap sahibi+1 yılçok üzgünüm ama kendin nasılsan iyi ya da kötü kendine denk birisini bulmalısın sana denk olan da senin gibi düşünür zaten. bu herkes için geçerli davul bile dengi dengine. en başta oturup konuşman lazım bunları yoksa illa ki bu açığa çıkar nete yayılmıştır twitterda falan. kimse hayrına saklamak için toplamıyo bu fotoları. belli para karşılığında satılıyo internet sitelerine
Soran+1 yılYa ben anlıyorum seni sonuna kadar haklısın aksini iddia etmiyorum zaten ama benim bahsettiğim şey şu ben gerçekte kimseyle bir şey yaşamamışken gerçekte her halta bulaşmış birini de hak eder miyim diye düşünüyorum. Benim gibi millete çıplak foto atmış biriyle devam ederim ama şöyle bir şey de var ben mesela şu an evlensem o kişi benim ilkim olacak aynı şekilde ben de onun ilki olmak isterim benim bahsettiğim şey bu aslında. Düşüncem yanlış mı sence
Cevap sahibi+1 yılgerçekte her halta bulaşmış biri seni hak etmez ben hak eder miyim diye düşünmeyeceksin. senin ne yaptığın belli ne yapmadığın belli asla kendini olduğundan aşağıda ya da yukarıda görme. her boku yemiş tiplemelerin de sana ağzını açıp kel kelime laf etmesine asla izin verme ben kızarım sana yoksa. doğru düşünüyorsun bundan taviz verme
Soran+1 yılBazıları da şey diyor sanal diyip işin içinden sıyrılmaya çalışma sanal reel fark etmez gerçekte birileri seni gördü seni düşünerek mastürbasyon yaptı tatmin oldu vs bunların hepsi gerçekten hangi sanaldan bahsediyorsun ha uzaktan foto atmışsın ha altında yatmışsın fark yok aynı şey dedi
Cevap sahibi+1 yılaçıkçası benim de bakış açım bu şekilde ben bu yüzden bugüne kadar foto vs atmayı geç şu mesajlaşarak tatmin olma metodu dahil hiçbir şekilde bu işlere bulaşmadım. kaldı ki karşımdaki eşim değil ki fotoları mesajları vs yayınca laf yine bana gelecek ona gitmez erkekler bi kadını nikahlı sahiplenince onun namusunu kendi canı pahasına koruyor tek kelime laf gelmesin diye çabalıyor. ben hiç yapmadığım için foto atanı da ilişki yaşayanı da kabul etmem. benim gözümde ikisi de aynı. ama ben hiçbirini yapmadığım için bana göre aynı. sen yapmışsın bu yüzden karşındaki de ne yapmışsa senin dengin olmalı. fiziksel bişe yaşamamış olanı dilemen en doğal hakkın
Soran+1 yılEvet fiziksel olarak bir şey yaşamamış olanı istiyorum bu yüzden ben gerçekte kimseyle bir şey yaşamadığım için
Cevap sahibi+1 yılasla bu isteğinden taviz verme sana laf etmelerine de izin verme dik dur
Soran+1 yılYa ben fiziksel olarak bir şey yaşamamış olanı hak ettiğimi düşünsem bile evleneceğim insan kaderimde yazılı zaten ve Allah bana illaki hak ettiğim birini nasip edecek gerçekte bir şey yasamış veya yaşamamış artık hangisini hak ediyorsam ben Allah'ın adaletine inanırım hangisini hak edip etmediğimi de zamanla göreceğim zaten.
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle düşünüyorum ben de senin karşına her anlamda tam olarak sana denk senin gibisi çıkacak zaten ne eksik ne fazla. en azından bundan sonranı bunun bilincinde yaşamanı tavsiye ederim
Soran+1 yılİşte zamanında bunun bilincinde olmadığım için bu hataları yaptım zaten
Soran+1 yılİnsan masumiyetini kaybettiği zaman bu hayatta bazı şeylerin önemini fark ediyor bazen..
Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. Çocuğun olduğunda onun dönemine neler olacak bakalım görüp geçirdiğin için daha anlayışlı bir anne olursun belki insanlar neler yapıyor doğduğun topraklar kaderindir ama resim attım diye suçlu hissettiriyor toplum baskısı tamamen
01 Yorumla
Soran+1 yılSanalda biri demişti kimse böyle bir şey yapacak kadar kötü olamaz evleneceğin insana söyle de evleneceği kadının nasıl bir karakterde olduğunu bilsin ona göre versin kararını demişti halbuki ben kendimi düzelttim bıraktım o huyumu atmıyorum kimseye bir şey bıraktığım halde beni geçmişimle yargılamaları beni üzüyor, zaten yaptığım şeylerin iyi bir şey olduğunu düşünseydim şu an vicdanım sızlamazdı evleneceğim insana layık olabilecek miyim diye bile düşünüyorum ben şu an
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
45Cevap
Hala günahların Allahın rahmetinden büyük değil.
Sahte olmayan gerçek bir pişmanlıkla yapacağın tövbe bütün geçmişi siler. Hafızandan da, o attığın kişinin/kişilerin hafızalarından da yemin ederim ki kayıp gider. Rabbin seni o günahları yaparken görüyordu ancak sabretti. Tövbe edecek misin, etmeyecek misin diye. Pişmanlıkla yapılan tövbe kesin kabuldür16 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben bunu evleneceğim insana anlatmalı mıyım bakış açısı değişse de hatta bana pislik sapık gözüyle baksa bile yine de anlatmasam vicdanım elvermeyecek söyledikten sonra çok kötü şeyler düşünecek biliyorum ama yine de anlatmak istiyorum
- +1 yıl
Anlatma. Aslında anlat diyecektim ama sakın ola anlatma. Çünkü Peygamber Efendimmiz Sallallahu aleyhin ve sellem'e ümmetinden günahlarını açığa vuranlar hariç hepsinin affedileceği bildirildi.
Burada söylemişsin ama en azından seni tanımıyoruz. Yine de sır olarak sakla hep. Kötü hissetmemiz gereken bir kul değil Allah Tealadır. Sen bu günahları yaptığın halde nefes rızkını, yemek rızkını kesmedi. Tövbe et ve sadece Rabbin bilsin günahlarını. Eşinin bilmesi gerektiğini düşünüyorsun haklısın ama sen pişmanlığını Rabbine göster kâfidir. çünkü kul affetmeyebilir ama MEVLA TEALA sen pişman ol yeter emin ol pişmanlığın gerçek ise biiznillah affedilirsin. - +1 yıl
Bu hatalarını hatırlamak sana eziyet verebilir ama buna da sabret. çünkü günahlara sabretmek diye bir şey vardır. Farz namazlarınız oruçlarınız tesettürünüze çook dikkat edin kesinlikle taviz vermeyin inşallah. eharamlardan kaçın. Mevladan dilerim size çok büyük rahmet kapıları açılsın
Soran+1 yılHaklısın da insan her günahını unutur ama zina günahı unutulmuyor aklıma geldikçe dediğin gibi kalbim sızlıyor ızdırap veriyor çok
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu bakış açısı sağlıklı bakış açısı değil. Zevkler vardı. Haz vermeyi seviyodun. Tahrik olmaları güzel gelmişti. Şimdi pişmansan onlar yaşanmamış gibi düşüneceksin. Çocuğun olduğunda da kendinş anne rolüne fazla kaptırma. Unutma ki annelik, çocuk uyuyana kadardır. Sonra yine kocanın karısı olcaksın. Yine işveli kadın devreye girecek. Buna önem vermezsen kocan o eskş kadını özler ve anne olan hani arzulamamaya başlar
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi de benim bahsettiğim şeyin bununla bir alakası yok ki o attığım fotolar daha sonra ortaya çıkarsa eşimin de çocuklarımın da gözünde biteceğim yüzüm yoktu fotolarda ama ismimi söylemiştim attığım kişilere
Cevap sahibi+1 yılYüzün yoksa kimse hiçbir şeyi ispatlayamaz. Yüz atmamakla çok iyi yapmışsın
Şayet Ben Sizler Gibi Gelecekteki Eşini Düşünmeden Hareket Eden İnsanların Asil Sadakati Sağlayacağını Düşünmüyorum. Bunu Yaparken Bile Aklına Gelecekteki Eşi Gelmemiş Bir İnsana Ne Kadar Güvenilir Ki.
00 Yorumla
+1 yılOlur böyle seyler herkes geçmişinde Birseyler yapmıştır, kimse masum değil, geçmişe takılıp kalarak yasayamazsın, üzüntü den başka birsey değil, tavsiyeye gelince önüne bak o fotoğraflar kime attıysan çoktan silmiştir
00 Yorumlayani sırf çıplak fotoğraf paylaştığın için or*spuluk yapmış olmuyorsun. umarım ilerde karşına çıkmaz , korkma konusuna gelecek olursak gayet normal ama olan olmuş artık unutmaya bak bence.
00 Yorumla
+1 yılYapmışsın bir hata da böyle düşünmenin sana bir faydası yok evlendikten 10 yıl sonra niye o fotoğraf ortaya çıksın çok saçma şimdi dahi ortada yokken
01 Yorumla
Soran+1 yılBiri öyle demişti düşünsene evlendin 10 yıl sonra sitelerde nude'ların çıktı kocan görür daha da kötüsü çocukların görür nasıl bakacaksın yüzlerine evlenmeden eşin olacak insana anlat her şeyi dedi ama bilse kimse beni istemez ki sanalda herkes söyle diyor ama ne yapacağımı cidden ben de şaşırdım kafam çok karışık, attığım fotolarda yüzüm yoktu ama en azından rezil olunacak bir durum yok ama yine de rahatsız olurum birsürü erkek beni düşünüp tatmin olacak düşüncesi bile aşırı rahatsız ediciyken bir de Allah korusun başıma gelse nasıl olurum bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılHerkeze güvenme derim. Bundan sonra bisey olmaz. Yinede korkuyorsan ve seni tehdit, şantaj ediyorlarsa karakola şikayetçi ol.
00 Yorumla
+1 yılHer insan geçmişte hata yapmıştır. Beşer şaşar. Önemli olan bundan sonra ne yaptığın. Yüzün falan gözükmüyorsa sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sadece anne değilsin. Bir insansın da. Herkes Bi şeyler yapar. Hatasız kul olmaz. Sen evli ve anne iken yapmadın. Geleceği kimse bilemez. Artık öyle şeyler yapmamaya özen ver. Bundan sonra neler yapacağını bil yeter.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin geçmişinde hatalar vardır tekrar etmezsen sıkıntı olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBiri sen bu hatayı tekrarlamadıkça aklanacaksın demişti
- +1 yıl
doğru demiş
+1 yılbunları düşünüp üzülme belki fotoğrafları silmiş kaybetmiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yoksa bir ömür bunu düşünerek hayat geçmez
- +1 yıl
haklısın bu düşünceler seni yer bitirir sen kötü düşünme...
+1 yılYapmayan mı var
Herkes illa bir sekso
Bir elleme yaptırmıştır
Olur olmaz kişilere atmadıysan
Ortaya çıkmaz bence00 Yorumlakeske en son dusundugunu onceden dusunse bazi kizlarimiz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de o düşünmeyen kesimdenim zaten
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. tövbe ettiysen boş ver tövbe eden hiç günah işlememiş gibidir
00 YorumlaSıkma canını yapmışsın bir hata ileride önüne çıkmaz sanmam
00 Yorumla
+1 yılAnnen bacım. pu mu? Ya da annem benim annem. Asla. Sen kadınsın... Ve her kadın senin yaşadığını hissetmez. Sen kadinsin. Canımı al kanımı akit. Ama öyle dusunme. Erkekle birlikte bile olsan sana taparim. Her gün agliyorum kadinsjzkmrwnb.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım ne demek istediğini tam herkes senin gibi hatasının farkına varıp pişmanlık duymaz mı demek istiyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olman güzel ama işte her şeyim hıyar diyene bir avuç tuzla gitmeyin be kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorun cikmaz herkesi bir cahil zmani vardir fotomontaj dersin bu kadar dert etme moralını bozma kimse cok temiz deyil gizliden cıkıyım bana takıp at olur mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmişi bir sır olarak sakla öncelikle. Ayrıca hemen hemen herkesin yaşadığı bir dönemden geçmişsin çok da üzme kendini.
02 Yorumla
Soran+1 yılSır olarak saklasam vicdan yapıcam
Cevap sahibi+1 yılVicdan yap kendi içinde kalsın hissetiklerin
Gizli Üye(30-35)+1 yılpişmanlık önemlidir.. sıkma canını sen kimsenin ayıbını açma ve Allah'a dua et kusurlarını örtmesi için
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes senin gibi düşünse keşke çoğu insan onu atmadan önce düşünecektin diyor bence kimse kimseyi yargılayacak kadar da masum değil
Cevap sahibi+1 yılinsanız beşer Şaşarız..
+1 yılDooğru bi düşünce. şimdi dank etmesi güzel. Ama bildır yediğin hurnalar şimdi tırmalar.
00 Yorumla2 3 çıplak foto atmakla bacım olunmuyor bir kere. Olunsaydı ohooo. Herkes hata yapabilir önemli olan devamının olmaması ve ders çıkarmış olman önemli. Ayrıca bu sensin niye utanıyorsun ki hatasıyla sevabıyla günahıyla sensin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOynaşlarına mı attın yoksa bir yer de yayınladın mı
03 Yorumla
Soran+1 yılYayınlamadim bir yerde saçmalama özelden attim
Cevap sahibi+1 yılErgenlik zamanı çoğumuz bu ve benzeri şeyler yapmışızdır önemli olan sonra ki süreç sen kendini bildikten sonra gerisi çokta önemli değil
Soran+1 yılHaklısın da ya o fotolar daha sonra ortaya çıkarsa ne yapıcam bunu geçtim o foto attıklarımın halen o fotoları ellerinde tutup düşünerek tatmin olma ihtimalleri bile beni rahatsız ediyor
Zor bir durum.. Ben sevdiğim sanarak sadece bir kereye mahsus mayolu resim atmıştım ama orada da allahtan birsey belli olmuyordu.. İşte hep kötü erkeklerin sucu bu.. boş ver üzülme geçmiş gitmiş
11 Yorumla- +1 yıl
burada foto atılan mı suçlu oluyor
Eğer attığın kişi karakterli ise nete atmaz veyahut herhangi bir yerde paylaşmaz
#Hükümdar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbnce tevbe et bir daha böyle hatalar yapma inşallah rabbimde böyle bir daha utanç verici şeyler yaşamanı istemez
00 Yorumla Korkmana gerek yok. Fotoğraf attığın kişi yıllarca saklayacakta, İnternette paylaşacakta, seni göreceklerdir Bayaa uzun iş
00 Yorumla
+1 yılKardeşim pişman olacağınız şeyleri yapmayın sizde nefsinize sahip çıkın yargılamak gibi olmasın ama vicdanın rahatsa kimseye eyvallahın olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılVicdanım rahat falan değil hatta evleneceğim insana layık olabilecek miyim diye bile düşünüyorum
benimde elmide eski sevglminin ciplk fotolari var, internete verdim binlerce kisi izliyor zevke geliyor :)
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötüsünüz
Soran+1 yılBunu ben nerden bilebilirdim peki birden söyleyince öyle dedim sen de hemen önyargılı olmasan.. ayrıca ben kimseye acı çektirmedim veya kimsenin duygularıyla oynamadım. Sana bir kötülüğü olmasaydı yapar mıydın böyle bir şey peki?
Soran+1 yılSence bir şey yapmışlar mıdır benim fotolarıma
Soran+1 yılYayılsa da benimkiler nereden çıkacak o kadar site varken, yüzüm yoktu zaten
+1 yılestetik yaptır. evde eski fotoları yok et. bu kadar. kimse tanımaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaparken düşünecektin bunları yazık inş çocugun olmaz :(
010 Yorumla
Soran+1 yılKimse kimseyi yargılayacak kadar masum değildir yaparken düşünecektin demesini biliyorsun da hatasız kul da olmaz bunu bil uydum şeytana aklıma gelmedi hiçbir şey nefsime yenik düştüm ne yapayım şimdi
Cevap sahibi+1 yılkimse masum değil ama kusura bakma kimse bu kadar kötü de değil gelecekte eşimin böyle birşeyi olduğunu bilsem yıkılırdım düşünsene attığın kişi kim bilir neler düşündü sapıkca gelecekte eşin. ocukların ne düşünür hisseder :/ şeytana uydum diyip bitmiyo iş tövbe et ve gelecekte evleneceğin kişiye karşı açık açık söyle kimsenin hayatını mahvetme hayatında başarılar dilerim :)
Soran+1 yılTövbe ettim zaten
Soran+1 yılBunun kötü olmakla ne ilgisi var o an atarken geleceği düşünmeden yaptım reşit bile değildim şu an evleneceğim insana layık olabilecek miyim diye bile düşünüyorum ben bir insanı geçmişte yaptıklarına göre kimse bu kadar kötü değil vs şeklinde konuşmak da bence doğru değil
Cevap sahibi+1 yılgeçmişte yaptıklarına vs derken? reşit değildi aklın ermiyodu ama kafa o yönlere gayet basıyodu demek ki kendini kandırma :/ kötü derkende bu normal bir şey değil yani masum olmayan biri için bile fazla bence ama sen bilirsin :) dediğim gibi bu saatten sonra tövbe ettiysen yoluna bak ders al ve ilerde karşına çıkma ihtimali dahi varsa evleneceğin kişiye açık ol teşekkür iyi günler..
Soran+1 yılYa ben suçumun farkındayım kendimi aklamaya da çalışmıyorum benim içimdeki o vicdan azabını sen biliyor musun evleneceğim insana layık olabilecek miyim diye bile düşünüyorum tamam ben dünyanın en kötü insanıyım sapığım da kimse de beni istemez bunu evleneceğim insana söyleyeceğim zaten ama direkt bakış açısı değişecek bana kim bilir neler düşünecek ve o an benden soğuyacak ve direkt ayrılacak. Bunu bildiğim halde söyleyeceğim zaten biriyle evlilik gibi bir niyet içinde de olamam ki bunu bile bile
Cevap sahibi+1 yılhakkında hayırlısı ne diyim :(
Soran+1 yıl@Karaiel benim düşüncem mi
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Orooosspuluk o kadar basit mi
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılbi bokh yemişsin salla
00 Yorumla
+1 yılYa herkes attı emin ol
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma bu senin arzuların herkes hata yapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. kime attın peki. sevgilin vs. miydi.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tanımadığım insanlara attım
+1 yılhiçbir şey olmayacak..
kafanızı takmayın buna..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBişey olmaz takma yaa.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu atarken düşünecektin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. Fotoğraf vs paylaşmayın kimseyle
00 Yorumla
+1 yılBence utanmana gerek yok hepimiz yapmışız
00 Yorumla
+1 yılYüzün görünüyo mu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir ama attiklarima ismimi söylemiştim
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılkorkma aga
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden kk
- +1 yıl
naneleri yemissin nie simdi agliyon bisey olmaz
Soran+1 yılPişman oldum sonra ve ben o hataları yaptığımda reşit bile değildim
- +1 yıl
sonucta aklin eriyordu neyse aglamak cozum degil dua et fotolarin ortaya cikinca da inkar edersin 10 sene oncesini de kim hatirlicak sonucta senden o resimleri alan onune gelen her kizdan almistir
İfşa ya duser
00 Yorumla
+1 yılUnutmaya çalış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTehdit mi ediyorlar
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş önüne bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYüzün görünüyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
sorun yapma bence.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzün gözüküyor muydu ve nasıl pozlardı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKorkma bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılYüzün görünüyormuydu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama attıklarıma ismimi söylemiştim
+1 yılHatasız kul olmaz
00 YorumlaKorkma bişey olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı