Merhaba arkadaşlar,öncelikle beni yargılamayın lütfen.Yaptığımın yanlış olduğunu ben de biliyorum.Neyse durum şu:Benim eski yakın arkadaşlarımdan birinin sevdiği çocuk bizim sınıfta.Arkadaşım ona sevdiğini söylemişti ancak o bu tarz şeylerden hoşlanmadığını söylemişti.Arkadaşım bana espirisine onu emanet etmişti.Geçen yıl fazla konuşmuyorduk.Ancak bu yıl çok fazla ortak noktamız olduğunu farkettik.Muhabbet edebiliyoruz yani.Ben hislerime engel olamadım ve ondan hoşlanmaya başladım.Ne kadar yanlış bir şey olduğunu kendime binlerce kez söylesem de kendime hakim olamadım.Gerekli gereksiz her konuda,kızlarla konuşurken,
evde hep aklıma o geliyor.Bunu bir arkadaşıma açtığımda onunla çok ortak noktamız olduğunu söyledi.İstediği niteliklerin güzel olmak dışında hepsini karşıladığımı düşünüyorum.Ama eski arkadaşıma karşı çok büyük bir suçluluk hissediyorum.Kendimden utanıyorum.Ne yapmalıyım?Onu unutmalı mıyım,?
evde hep aklıma o geliyor.Bunu bir arkadaşıma açtığımda onunla çok ortak noktamız olduğunu söyledi.İstediği niteliklerin güzel olmak dışında hepsini karşıladığımı düşünüyorum.Ama eski arkadaşıma karşı çok büyük bir suçluluk hissediyorum.Kendimden utanıyorum.Ne yapmalıyım?Onu unutmalı mıyım,?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer