Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar bakın bu kişi benimle beraber olmak istedi. Bende dış görünüş olarak beğenmediğimi açık açık söyledim. Bana gidemezsin hiçbir yere ya benimsin ya toprağın falan diyince kan beynime attı ona daha açık şekilde olmayacağını yazdım. Dalga geçme gibi bir durum yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
adam sapıkta sen yinede insanların dış görünüşüyle yargılama 5 10 sene sonra sendede olmuycak o güzellik.
Ben de olmayacağının farkındayım ama olmaz dedikçe üzerime gelmesi sinir bozucu. Bir insanı beğenmediğim halde beraber mi olaydım yani kırmamak için
Kız komplekslilere bakma sen. Ortada sapkınca bir olay varken dahi sırf bir tarafın dış görünüşü kötü diye onu savunurlar.
yok haklısın arada çekim ve beğenme olmalı ( hem ruhsal hem fiziksel )
@sarayyvargas Sen mükemmelsin 🥰 yorum yapsaydın eig seçerdim şu cümleni 🥰
@sarayyvargas niye yakışıklı olunca yatmak sorun olmuyormu nasıl zihniyet önemli olan dış görünüş o zaman yakışıklıysa her şey mübah anladığım kadarıyla senin gözünde
Yaa teşekkür ederimm💘 hayır dedikten sonra ısrar etmek herkese rahatsızlık verir. Karşındaki adam bunu anlamayıp ısrarla taciz boyutunda "neden istemedin ha söyle" diye yaklaşıyorsa suç ondadır. Seni sıkıştırmaya hakkı yok kimsenin
@sarayyvargas adam çirkin olabilir ama dış görünüşümüzü biz belirlemiyoruz ben ilk okuduğumda dış görüşle yargılama var sanmıştım
Valla orasını bilemem kompleksli tip çok. Ben de bunu kast ediyorsun sandım.
Madem Onun Gibi Görünmekten Korkuyosun. Neden Korktuğun Bir Görünümlü Biriyle Dalga Geçiyosun.
Dalga geçmedim olay çok farklı yere gitmiş
Ne Olursa Olsun Dememelisin Sonuçta O Görünümü Veren Allah.
Beğenmedim dedim dalga geçecek büyük bir cümle kurmadım
Beğenmediğin Şey Bir Telefon Değil. Beğenmediğin Şey Bir İnsanın Görünümü Ve O Görünümü O Seçmedi. Yani Onun Görünümünü Böyle Diyerekten Kusurlu Görmüş Oluyosun. Bilmem Anlatabildim Mi. Ve Bunuu Derken Bilmem Biliyo Musun İlerde Her Deri Tabakasının Buruşup Yok Olmaya Yüz Tutacağı Gerçeğini.
Peki bu insan hayır dediğim halde üzerime gelecek kadar iğrenç biriyse. Ben onu üzmemek için her şeyi yaparken o pis bir sapık gibi taciz ediyorsa
Yinedee Fiziki Bir Hakaret Haketmezdi. Ancak Karakterine Hakareti Hak Ederdi. Lakin Sen Karakterini Değil Fiziğini Aşağılamışsın. O Haksız Lakin Sende Öylesin.
Fiziki hakaret etmedim sen nerenle okudun soruyu
Dış Görünüş Fiziğe Giriyordu Zannımca.
Hakaret neye giriyor
İnsanı İncitebilecek Her Davranış Veya Söz Hakarettir Aslında. Hakaret Olması İçin İllaa Bazı Kelime Grupları Gerekmez. Ayrıcaa Fiziğine Yönelmen Özellikle Zaten Bir İnsanı Fazlasıyla İncitir. Neyse Daha Da Bi Şey Demeyeceğim Sana. Eden Bulur
Bir şey ettiğim yok. Fiziğine de bir şey demedim. Bir insana seni beğenmedim kusura bakma o şekilde görüşmek istemiyorum dedim diye hakaret de etmiş sayılmam yükselip durma
Aynının Sana Denildiğini Düşünsene
Kusura bakma rahatsız ettim serip üzülürdüm. Ama karşımdaki kişiye gidip teditvari şeyler yazmazdım
O Zaman Cümlen Şöyle Olmalıydı “ Sen Gibi Tehdit Edecek Kadar Karaktersiz Biriyle Olmam” Yani Cümlen “ Seni Beğenemedim” Olmamalıydı.
Beğenmedim den sonra geldi tehdit kanka
Tehditten Sonra Tabi Ki Sinirlenip Bir Şey Diyebilirsin Çünkü Haketmiş Olurdu. Ama İlk Sen Beğenmedim Tarzı Konuşmaman Lazımdı. Beğenmesen Bile Nezaketen Yok Şu An İçin Düşünmüyorum Diyebilirdin. Anlatmaya Çalıştığım Bu.
Anlamıyorsun olay hiç öyle olmadı. Yani bana düşünüp düşünmediğim sorulmadı. Direk sevgilisiymişim gibi daldı. Haliyle ne yapabilirdim ki
Üstelik beğenmedim lafımı asla takmadı
Kesinlikle Haliyle Seni Beğenmedim Demek Zorundaydın Dimi. Neden Kendini Haklı Gösterecek Detaylar Arıyosun Sürekli. O Yaptığı Şeyde Çok Haksız Ama Sen De Haklı Değilsin.
Tamam artık ben ne desem bana beddua edeceksin demi
Sana Neden Beddua Edeyim Ki
şu an dert ettiğin şey birinin kalbini kırmış olmak değil de bir gün o duruma düşmek mi hdlskfm ://
Aynen özrü kabahatinden büyük
Kalbini kırmak istemedim ama ya benimsin ya kara toprağın falan diyen birine ne deseydim
Ozur dile
ıyy çok problemli bir cümle. iyi demişsin o zaman 💅
@cherryyblossomm Teşekkür ederim
Bu kişinin sana zarar verme gibi bir durumu olabilir. Böyle tipler saplantılı ve tehlikeli olur genelde. Dikkat et.
Gerçekte tanıdığım biri değil her yerden de engelledim
Özür dilemelisin bence
Üzerime çok geldi derken
Kırdığın yerden kırılırsın
Görünmezsin.
Olabilir
Onun gibi olmanı diliyorum
İyi b'k yedin