sivilce çıktı yüzümde ben de sevgilime attım fakat bana çirkin göründüğümü söyledi, kalbim kırıldı açıkçası siz olsaydınız ne hissedersiniz?

sivilce çıktı yüzümde ben de sevgilime attım fakat bana çirkin göründüğümü söyledi, kalbim kırıldı açıkçası siz olsaydınız ne hissedersiniz?

Böyle ufak tefek kusurlarından dolayı bile böyle diyorsa zaten seni hiç sevmemiş beğenmemiştir seven erkek böyle yapmaz kırmaz sevdiğini hadi şaka yapsa neyse alınmazsın ama taşa söyler gibi söylemiş sadece senle vakit geçirmek için konuşuyor takılıyor bence
Cevap
13Cevap
Seni sevmiyor o zaman ayrıl
Seni çıkan küçük bir kusurdan dolayı beğenmiyorsa terk et gitsin sivilce vs gecici şeyler zaten kafana takma geçer sivilcen bir insan birini seviyorsa her halinle beğenir değmeyen kişilere zaman harcamayın
Böyle çirkin erkeklerin popon kaldırınca oluşan sonuç... Yakışıklı veya kendine bakan bir erkek karşısındaki kadına böyle demez. En azından benim gözlemlediğim
Yani sivilcem çıktı diye de sevgiline atmazsin ya ajwbwkndkwsnnsnd
Niye takıldın bu kadar sivilce iğrenç gözükür yani.
insanın sevgilisinin bunu demesi kırıcı bence
Hayır çok güzel diye yalan mı söylesin? Normalde sana sivilcen çıktı kötü gözüküyorsun dese çocuk suçlu. Ama çocuğa sivilce atıp iltifat beklemek nasıl bir kafa?
iltifat beklemedim, ama bu şekilde çirkin vs demesi kalp kırıcı diyebilirdi; aşkım geçer vb
Aman sürekli bir onaylanma ihtiyacı
Ama sen kaşınmışsın. Oğlan da dürüstçe cevap vermis 😂
Saçmalamış.. insan sevgilisine/sevdiğine asla böyle demez..
Der ki “ bir şey olmaz geçer..”
Adam bu kadar rahat olduguna gore kesin vermissin 😂
sivilceni de atmazsin yani
ya bu nasil sevgililik kötü davranıyor sana direk ayrıl konuştuğunda vardır bunun
Sivilce çıkabilir doğal bir şey
sorun o değil ki
Onun ben yolunu skm
Mal işte.
soğuk yap
Terket😂
ayrıl
Tam bir hanzo
Ergenlik zor geçiyor
Yazık
dürüstçe demiş sakın alınma
Ayrıl knk