Şakayla karışık atışmalar ve bozmalar oluyorss bence bi erkek hoşlansada gerekli değeri vermiyordur ya sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Flörtün parçası bu zaten eğlenceli de oluyor
Ama hala numaramı almadı nedendir
Nasıl olsa orada da konuşabiliyorsun niye istesin ki ama istiyorsan sen teklif et wp geçelim diye
Ama her zaman değil nöbetimiz denk gelince konuşabiliyoruz o kadar ve benımdd açıkçası çok hoşlantım yok. İlişkim yeni bitti ve yorucu bi ilişkiydi. Onunda ilişkisi yeni bitmiş o yüzden düşünmüyorum
Ama bu davranışlarda düşündürüyo beni
Kızla arandaki kimyana göre değişir…
Nasıl yani
Ben kimisiyle çok şakalaşırdım kimisine de çiçekmiş gibi davranırdım değişir kişisine göre..
Ben benden hoşlandığı düşünüyorum onun ama sürekli birbirimize takılıyoruz insanlar varken. İnsanlar yokken daha ciddi konuşuyoruz bu nedendir
Olmuş bu iş derim 😉
Ama numaramı almadı
Çekiniyor olabilir ben 2 sene sonra almıştım telefonunu
Ciddi misin😞🤣🤣
Pek şaka yapılacak bir konu olduğunu düşünmüyorum :d
Pekı ben nasıl kesın anlarım hoşlanıp hoşlanmadığını :(
Bazı zamanlar sana özellikle bakmıyormuş gibi oluyor mu
Evet mesela herkesle aynı koltukta oturuyo bi benle oturmuyo. Karşı karşıyayız bilerek başka yere bakıyo gibi kasıntı durduğu oluyo. Bazen çok derin bakıuo hatta bi arkadaşım dediki (erkek) ben erkeğim anların bu çocuğun bakışları sana boş değil sen başka şeylerle ilgilenirken o sana çok bakıyo senı çok izliyo dedi
Evet net aşık.
Ama onunda benimde ilişkim yeni bitti ve ben bi ilişki düşünmediğimi söylemiştim
O zaman fazla kafana takma çocuğu açıkça bir şey demiyorsa problem yok
Nasıl yani açıkça demiyosa
Sana direkt seni seviyorum demiyorsa işte
Evet sence seviyo olma olasılığı ne kadardır. Bide bana başbaşayken gözlerime bakarak özgüvenine cidden hastayım ya senin dedi. O da öyle özgüvenli biri. Bikaç kez tekrarladı bunu
Sana aşık net dedim, kaç kere demeliyim ikna olman için :D
Ama hxhdh ama aşık olsa onca gün görmüyo hiç merak etmezmi. Ya da başka kızlarla şakalaşıyo yanımda onlara kanka felan diyo instadan ekliyo bana hiç öyle bi hareketi yok. Ne ınsta ne numara hiçbişe.
Erkeklerin bazısı öyledir ben de öyleydim istek falan atmazdım sosyal medyadan o atardı hep :d
Geçen dedim takip et benı takipçi kasayım. Hesabımı buldu bu mu dedi evet dedim etmiyorum dedi neden dedim sen takip et dedi. Sen tskşpçi kascan diye ben seni niye edeyim dedi cjdj bende etmezsen etme dedim🤣🤣🤣
bir kızla şakalaşırsam hafif olmalı
he verır senın gıbıler deger gorun ce o bklu gotu tavan yapar awq :ÇD
😂😂
Dikkatli davranırım her zaman.
bozarım tabiki. kavga bile cikabilir
O kişiden kişiye değişir
Ama ben olsam yapardım
Neden insan hoşlandığı kızı bozar mı
Tatlı semparik bi sinirliliği varsa kesin yaparım 😂😂
Evet sinir edip gülüyo sonra bende gülüyorum öyöe saçma şeyler oluyo ama baş başayken hep ciddi ve iç dinyasından felan bahsediyo
Bence olması gereken sadece flort amacı yok ciddi ve seviyeli
Ama ciddi ise neden bana başkalarının yanında tskılıp bozuyo ':(
Yas kaç sizin
22 ben o da 26 sanırım
Oo evliliğe müsait zamanlar olur bu iş kız hayırlı olsun 😊😊😊
Ama ikimizinde ilişkisi yeni bitti ve benle bi ikişki düşünse numaramı alırdı bence
Ne zamandır konusuyorsunuz
Yanı hastanrde nöbetlerde denk geldiğimizde son bir aydır tanıştık ortalama
Oo daha yolun baya bası ama cok uzatma bence olmadı kendin sor ayıp değil gunah değil
Ciddi mesele sonucta
Ben soramam
Ne varki bunda direk soramazsanda başkasına sordur
Flortleşme vs istemiyon ki ciddi şeyler sonuçta
Evet. Onun birimindekiler bana hep onun imasını yapıyodu siz yakışırsınız tarzında. Kendı kız arkadaşımda böyle biri var orada siz yakışırsınız demişti ama o söyletmemiştir sanırım dimi
Yok sanmam ama arkadaslar aracılığıyla bi yokla bence
Neyse izliyim biraz saha çünkü o benı bozdukça ve atıştıkça biz ben ona böyle hep atışmalı sinirli yaklaşır oldum
Belki sadece sohnet amacıyla takılıyor dur belli olmaz