Bunu onlara sormak lazım fakat kendimce sevdiğim zaman o sevgimin sonrasında gösterdiğim fedakarlık, sabır, ilgi vs… Bu tür duyguları elbette başkalarında da bulabilir fakat benimki kadar bulamaz.
Hangi birini sayayım ki?😄 Öncelikle gerçekten övgü olsun diye söylemiyorum, doğruları söyleyeceğim. Sevdiğim zaman gözüm hiçbir karşı cinsi görmez, tüm erkekler bacım gibi gelir. Onu asla şüphede bırakacak, güvenini kıracak bir şey yapmam. Zaten sadakat, adım gibi oluyor. Hayatımda büssürü sevgilim olmadı, ya da büssürü flörtüm bu devirde nadiren temiz kalanlardan oldum. Gülünce kısılan gözlerim var bir de, mesela sevdiğim arıyor diyelim, o an mutluluğum gözlerime yansır. Daha çok güzel özelliğim var, onlar da sevdiğim beye kalacaklar. O yüzden gerisini söylemiyorum. 😄
Hiçbir şey 🙄 Allah'ın cezası iyi ki kurtuldum diyebilir.😁 Çünkü çok açık sözlü net, takıntılı birisiyim... hiç ortam yok ya siyah ya Beyaz. Kolay kolay kimse ile anlasamam. kurtuldu mu benden gör cümbüşü 💃
doğallığımı, o gülüşümü kahkahalarımı, o her soruna rağmen onun yanında olduğumu, parası varken de yokkende onunlar olduğumu ve daha nicelerini ölse unutamaz