Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Öfkelendiğimde, sinirlerimin üzerinde tepinmeye başlarlaaar ise, işin rengi değişir. Ah ya, bir de suçlamalarla karşıma dikilen insanlara tahammül seviyem sıfırın altında, siler geçerim.
Yavrum ben boğa burcuyum :D tersim pistir. Bence karşımdaki insan kaçacak delik aramalı. Sinirlenince yine sabredebiliyorum ama bi yere kadar artık şalterler atarsa öfkeye dönüşürse elime ne gelirse fırlatırım kafasına orasına burasına :D tekme tokat. Sanırım şiddete eğilimim var shsjdjs
Sorsan kaçı beni tanıyor ki zaten? Beni gerçekten tanıyan bir insan yok, bunu geçip tanıdıklarını varsayarak cevap vereyim. Aniden güldüğümde, ağladığımda, heyecanlandığımda, panik yaptığımda, durgunlaştığımda ya da fiziksel olarak değiştiğimde tanıyamazlar. Sinirlendiğimde diye yazmadım çünkü etrafımdakiler sinirleneceğime bile ihtimal vermiyorlar. Kısacası her durumda beni tanıyamazlar ☯
Kırıldığımda, itildiğimde, uzaklaştırıldığımda. Sevilmediğimi, istenmediğimi hissettiğimde uzaklaşıyorum. Bu durumu en güzel şu söz anlatıyor, "Ne tuhaf değil mi? İnsanı yıpratıyorlar yıpratıyorlar, tanınmayacak hale getirene kadar uğraşıyorlar. Sonra dönüp çok değiştin diyorlar." Değişen ben değilim, değişen karşı tarafın çıkar ve beklentileri.
Beni ben bile taniyamazken kim nasil taniyabilir dhahdhajsh sinirim ayri anlayışım ayrı tepkilerim ayri ruh halim zaten apayrı. Ama beni taniyan tek konuda taniyabilir o da aldatmayacagimdir. Geri kalani tam bir muamma 😂
Sinirlendiğimde iş yerinde bu durum oldu sağlam vurdum çocuğa küfürlü el kol şakası yapıyordu kimse beni tanıyamadı nasıl vurduysam çocuk mum gibi oldu
Sinirlendiğim zaman herkes şaşkın şaşkın bakar çünkü normalde çok naif biriyim ama sınırlı olunca çok ağır konuşurum karşımdaki kişi genelde birkaç gün kendine gelemez 🤦🏻♀️
Aşık olunca tanıyamazlar. Aşırı mutlu hayal aleminde bulutların üstünde gezinir gibi olurum hatta cevrekiler bu değişimi farkeder 😂 çok sinirlenince de taniyamiyolar ejderha çıkıyor içimden djdkd
Hayal kırıklığına uğradığımda emeklerimin karşılığı bir hiç olduğunda. Tanınmayacak hale geliyorum sinir öfke üzüntü hepsi bir arada oluyor o halimi ben de tanımıyorum.