AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
Kezban etrafindaki herkesi kendine aşık sanan ve onların ilgisiyle ego tatmin edene denir
Pas vermeyene kezban denmez 😊
Sinirlendirmek için yapabilirler. Genelde başörtülü kadınlara derler kezban köylü olanlara falan işte :'(
İster elimin ulaştığı noktada olsun ister ufkumun ötesinde, hiç bir kıza karşı bu tabiri kullanmadım.
Bir erkek olarak bu önermeye katılmıyorum. Ulaşılması zor kadına ulaşmaya çalışmam.. Niye kezban damgası vurayım alakam olmayan birisine..
Birincisi kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş yani bu şekilde düşünülebilir ikincisi bazı kızlar da gerçekten Kezban olabiliyor yani 🤭
Ya hiç güleceğim yoktu vallahi bu soruyu gördüm gülme krizine girdim sorunun cevabına gelince bence bu biz erkeklerin kendisini teselli etme şeklidir.
yanlısın var o soyledıgın terım ulasılması guc falan ne alaka prenses mı falan :)
tam tersı ıcın klullanılan argüman olmasın .
Kezban yakıştırması genelde bakımsız oturmasını kalkmasını bilmeyen kendini geliştirememiş kızlara yapılır genelde fakat istedikleri tepkiyi alamadıkları kızları kötüleyen tipler de var tabi
Geliştirememiş kısmı komik olmuş kime göre neye göre
@48382727 gayet açık genele göre çevresine göre
Böyle düşünen tiplerin geliştirmişlik algısı kitap okuma başarılı olma gezmek vs. İle ilgili değil
@48382727 bence yanlış bu yakıştırmayı yapmış olsam bakımlı olması hayattaki başarısı çevresine saygısı gibi özelliklerinden dolayı olur
Bu yakıştırmayı yapanlar genelde ailesinin bile umudu kestiği kişiler oluyor
@48382727 umutsuz vakalar yani :)
Evet öyle. Onunda geçtim kendisine ve çevresine öz saygısı olan biri kimseye böyle bir yakıştırma yapmaz. Kedi uzanamadığı ciğeri mundar edermiş.
Bu durumda bu yakıştırmayı yapan kişiler gelişmişlik algısını kişinin kendisine ve çevresine saygı olarak değil de çevredeki ahlaksızlıkları katılmadıları için birtakım kızlara bu yakıştırmayı yapıyorlar maalesef bu okul yıllarında başlıyor bir çocuğun ayakkabısı yırtık alay ediliyor diye okulu bırakıyor diğeri niye saçlarını örerek okula geliyor erkeklere yapışmıyor bekaretini satmıyor derslerine çalışıyor diye kızlara kezban yakıştırması yapıyor
@48382727 çok haklısın
Ugghh ben ulaşılması zor ve kolay kadınlardan ve kezbanlardan dayanılmaz biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett nefffreeeeett!
herkes erkek olur ama adam olamaz..
erkeğin olmamamışlığından o..
Kezbanlar ezikliğini gidermek için ulaşılması zor kadın numarası yaptığı için
Ego meselesi sanırım 🤷🏻♀️ İstediği şeyi alamayınca mecburen bir şekilde anlayacak 😂
Erkekler demeyelim de mal erkekler diyelim. Hepsine mal etmek doğru değil bence
Bana göre çok itici ve kimik bir kelime. Duyunca gülesim geliıyor valla
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ondan olmasın😂😂
Özgüvensiz oldukları için res edilince sorunun karşı tarafla olduğuna inanmak istiyor ve saçma canım yaftalamalar yapıyorlar. Aklı başında olan erkeklerde bu hareketi göremezsin
İnsan ulaşamadığı her şeyi bir müddet sonra kötülemeye başlar, boşverin siz yolunuzdan şaşmayın.
Bu durum zoruna gidiyor ondan öyle diyor çomar olan erkekler
Hangi erkekler bizim işte Kezban abla çalışıyor valla kadına Kezban abla diye hitap edemiyorum sadece abla diyorum hal böyle iken neden başka kadınlara Kezban diyeyim ki
Kezban rolu yapan kadinlar cok oldugu icin olabilirmi
Kediler niye ulaşamadığı ciğere mundar derlerse o yüzden🥺
Erkeklerin yanıtı:
Neden efendi erkek değil de p. ç erkek?
😂🤣
Bilmiyorlar ki kendileri de Vecihi 😄😄 kedi uzanamadigi ciğere mundar der başka açıklaması Yok
Çünkü aslında artı hiçbir özellikleri olmamasına rağmen herkesi kendine aşık zannediyorlar.
Herkese kolayca kendini sunan kadınlara da kezban demislkgim vardır alakası yok djfjdj
erkeklerin geneli böyle aslındaa ne yaparsan yap huylarından vazgeçmezler.
Kendini kasan kızla isim olmaz. Öyle bi damga da vurmam.
Ulaşamadığıma değil de kendiini bi b@k sanıp insanlara üstten bakanlara; zaten yüzüne bilme bakmadığım yani konuşmayı bile istemediğim kadınlara kezban derim.
kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş, özgüveni olan gider alır, istenmiyorsa da adabıyla ilerler
Yok oule bir şey kezbanlar kendini ulaşılmaz sanıyor
Cevap soruda gizli kedi ulasamasigi ciğere mundar dermiş
iki kişi arasındaki olayların gelişmesine göre değişir bu
Siz onu çok yanlış anlamissiniz kezban genelde biyiklii kadınlar için söylenir
Alıştılar kolay kadınlara, zoru görünce böyle yapıyorlar
Dahası insanlar niye ulaşılmazı oynayıp ego kasmaya çalışıyor? Asıl soru bu olmalıydı.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş misali. He bide meyveli ağaç taşlanır var
Ulaşılmayan kadın diye bir şey yok. Başka amaçla söyleniyordur.
bir iki kişiden yola çıkarak genelleme yapmak yanlış olur.
Kezban olanlara genelde Kezban diyorlar ulaşılması zor kadın yok ulaşamayan erkek vardır
Kadın ulaşamadığı erkeği aşk diye, erkek ulaşamadığı kadını o. rospu diye tanımlar
Karakteri oturmamıştır ya da kişiliği iyi değildir
Reddettiğim kadınlar neden bana hakaret edip, küfür ediyor?
Kezban veren kadına denir ulaşılması zor olana değil biz kezban seviyoruz
ulaşılmazı zor değil. ulaşmak istemediğimiz kadınlara deriz onu genelde.. ama genelde kadınlar herkesin onları elde etmeye çalıştıklarını düşünür.
Kişiden kişiye değişir gururu tavan zihniyetle alakalı
Onu diyen namusuz karakterisizdir ama bazı erkekler desen genel olarak erkekler demen yanlış
Çünki Kezban kar hayır oğlim bu neyin havası dünyada bir senmi varsın 😂😂😂
ona bakarsan kadınlarda erkeklere kanka ya da abaza diyor ona ne diyeceğiz
Kanka diyebilir ne var kanka da? Ayrıca abazasınız yalan mı?
@Şirineel ona bakarsanız sizde kezban
kanka değildi bu arada hanzo diyorlar diyecektim kanka nereden çıkmış
Kezbanım ben hadi ama abaza değilim
@Şirineel baban da abaza demek ki
@kaslıerkekhayranii Bu demek oluyor ki senin babanda abaza ve bence sende abazasın
@kaslierkekhayranii ya ben kadınları anlamıyorum erkekler için yapmadıkları iş kalmıyor ama gel gelelim bizler onlara yaranamıyoruz dediğin gibi babasıda abaza hanzo
@Şirineel herkesi aynı kefeye koyan senin beynin tatlım benimkisi değil :) kezban ya laflara bak
@kaslıerkekhayranii Canım benim, herkesi aynı kefeye koymayan beynini biraz yor ve bu yorumu yazan kişinin herkesi aynı keyefeye koyarak yorum yaptığını anlama çalış önce, tabi ilk önce bu yazdığımı anlamaya çalışması gerekecek orası da ayrı sjsjsjs bu arada kim sana diyor herkesi aynı kefeye koyan sensin diye tatlıım 😂 Abaza bu savunmasını yaptığın erkek kaslı da değil ki anlayamadım jsjsjsjs 😂
@Şirineel okumadım bile yorumunu valla kudur tatlım kezbanların konuşmalarını dinlemem ben IQ ma hakaret olur byy
@kaslierkekhayranii Harbiden sıktın ama ya yok IQ ma hakaret bilmem ne bu kadar kasma ya 😂 Bu arada cevap verdiğine göre okudun hadi inkâr etme 😂 her neyse ister oku ister okuma çokta bir tarafımda değil yani tamam mı tatlım 😂 Ha bu arada kezban dediğin kişiye adam akıllı daha cevap veremiyorsun 🤦🏻♀️ Ha bu arada beni kudurtucak bir IQ ya sahip değilsin, sayende güzel eğlendim ya sağol 😂😂
@Şirineel cry babyyy cry :)
Çünkü ulaşılması zor değildir kimse. Sadece insanlarla anlaşmamak için zora ki çabalayan züğürtler. 35 geçince parazite dönerler. ya da erkek olurlar.
saldırgan davranışlı erkekler. ya benimsin ya kara toprağın-a kadar gider bu tipler
Ulaşamadıkları kızlara kezban diyorlar kolay elde ettiklerine kaşa* bu yüzden erkeklerin kolayı bulunmaz takmamayı öğren bence
Yorumlara baktım da canım erkek kaynıyor burası. 🤮 Kezban dedikleriniz sizin neyinizi beğensin hamşolar.
Canım değil, s. alak erkek kaynıyor burası, salllakkkkkkk.
Çok basit reddedilmek ezik hissettiriyor e hali ile savunma mekanizması açılıyor en basit damgayı buluyorlar çünkü küçük beyinleri bunu bulmaya yetiyor Sadece
Kedi ciğer olayı işte 😄 Keyifli günler..
Günaydın :((
Erkekler ulaşılmaz kadınlara ilgi duyarlar onu bir ilâhe olarak görürler fakat kadınların rüküş giyinmeleri kezban damgası yemesine yetiyor.
çok saçma bir yorumla daha karşıkarşıyayız
Gizli üye ve emircan la kadınlar hep akıllı ve bakimli olur kadinları tartışmıyorum abes olur.
Sana kezban demissek büyük ihtimalle sen-kibirlisindir-Seni biri sevince gereksiz kabalık yapiyosundur-mall mall hareketlerin vardır-narsistsindir vs. Not; Erkekler ulaşamadığı ciğere kezban demez aşık olur.
Kişiden kişiye değişir ulaşılması zor diye bir kavram yoktur. Konuşursun karşılıklı etkileşim olmadımı en Bakımsız kadına dahi ulaşamazsın. Ulaşılması zor erkek zor kadın bunlar boş işler her şey karşılıklı. Karşılık olmazsa herkese ulaşmak zor olur.
Bir gün yabancı arkadaşım bir kıza soru sordu, kızlara kapi acinca meden teşekkür etmeyip gecip gidiyorlar dedi, kizda çocuğa; tabiki de kapıyi açacaksınız bu sizin işiniz birde teşekkür mu edeceğiz dedi, iste kezban benim için budur.
Ulaşılması zor kız nedir ya!
Ne oldunuz da ulaşılmaz oldunuz. Çoğunuz 1.60 boyunda piknik tüpü kadar bir şeysiniz. Güzellik desen yok, her yeriniz makyaj.
Bir Diyarbakır atasözü der ki
Muameleee yapmaaaa
shakira benim için ulaşılmaz ama hiçbir zaman kezban demedim :)