Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu ülkede erkeklere SAPIK , TACİZCİ ve hatta KATİL deniliyor TV"de sabahtan akşama kadar! bunun farkında değil sanırım kadınlar.. Gerçek hayat YALAN UYDURMA SENARYO Türk dizilerindeki gibi değildir ! Sen eğer hoşlandığın bir erkek varsa ona 1adım atacaksın sende onunla ilgileneceksin.. Kimse istenmediği yerde durmaz kims ezorla gelip seni seviyorum demez! bunu bekleyenler beyni yanmış mantık dışı yaşayan insanlar.. Yalan uydurma senaryo dizilere baktığımızda burdaki erkeklerin yüzzsüzz itt onursuz kişiliksiz "alfa" tipli sapıkk gibi davranan erkekler olduklarını görüyoruz !
Kadınlar dizilerde bu YALAN UYDURMA SENARYO karakterleri görüp gerçek hayattada aynı şelikde olacak sanıyorlar ama çok yanılıyorlar.. Bir kadın çağırmadan zorla gelip tanışan erkekler yüzzsz sapıklardır ve her kadına aynısını yaparlar.. Bunlara bazıları "alfa" da diyor ! alfa = hayvanlarda sürü lideri demektir. Bir kadının tanışmak istediği insan+erkek değil hayvan+hayvan lideri çobanıysa tabiki doğru yoldalar.. Hiç çaba göstermeden MAL gibi oturp beklesinler düzgün erkekleri kaçırıp sapıkları her kadının üstüne çağrılmadan gidip zorl atanışan sapıkları rahat rahat bulabilirler :-))
düzgün bir erkek hoşlandığı kadın bakar onu izler , ondan bir işaret bekler bir yeşil ışık bekler.. "gel bende sendne hoşlandım tanışmak istiyorum" gibisinden bir sinyal bir elektrik bir çaba bekler ! kims eistenmediği yere gitmez! Aşk sevgi pizza değildir !
Pizzayı bile sipariş edersin ve öyle kapına gelir ! ama Türk kadını pizzayı sipariş etmeden AŞK SEVGİ MUTLULUK kendi kendine kapısına gelsin diye bekliyor? mantık dışı ve beyin yakan bir düşünce bu.. buyüzden kendileri hiçbbir çaba göstermeden MAL gibi oturup bekledikleri hiçbir çabaları olmadığı için sürekli aynı tür sapıklarla tanışabiliyorlar ve sonunda erkekleri suçluyorlar.. erkekler söyle erkekler böyle vs vs ! Hiçbiri sormuyor ben nerede hata yaptım ya da neyi yanlış yapıyorum?
Hoşlandığın "düzgün" erkeğin yüzüne bile bakmıyorsan onu "adam" yerine koymuyorsan, gözlük takıyor kime baktığın belli olmasın istiyorsan, kulaklık takıp kimseyi duymak istemiyorsan "düzgün" bir erkek NEDEN GELİP SENLE TANIŞSIN?
NEDEN? bir sebep yok? kimse zorla istenmediği yere gitmez !
Kadına kezban demek farklı bir konu.. ULAŞILMAZI ZOR KADIN = karşısındaki erkeği sevmeyen , erkeğe saygısı olmayan, psikolojik sorunlu problemli insandır. Düzgün biri olsa hoşlandığı erkekle tanışmak için çabası olur zamanı vakti boşa harcamaz hoşlandığı erkekle tanışır onla beraber mutlu güzel vakit geçirir ama bu insanlar bu ülkede vakti zamanı YILLARI boşa harcayıp mutsuzlukla mutlu oluyorlar artık bundan eminim.
Bir kadın ulaşılması zor davranıyor ve "düzgün" erkeklerle iletişim kurmak istemiyorsa bakmıyor ilgilenmiyor soğuksa onun bulacağı erkekler = SAPIKLARDIR.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç ulaşamadığım kıza kezban veya benzeri şeyler söylemedim yani umurumda değil kendimi de eleştiren biriyim
Bu konuda övünemem kendinizi eleştirmek olumlu konularda iyi reddedilme sayınız arttıkça hatta hiç yüz almıyorsanız zamanla kendinizi gereksiz hissediyorsunuz
Demeye getirdiğim konu kendinizi eleştireceğinize kadınlara kezban diyin en azından psikolojiniz bozulmasın00 Yorumla
+1 yıl" Bir iki örneğini gördüm. Kadının pas vermediğini görünce hemen kezban diyorlar. Neden? "
Acaba soru başlığındaki cümlenin ölçütlendirmesindeki erkekleri ;
2011 Barça' sındaki Xavi ve Iniesta gibi önüne gelen herkese pas atan erkeklerden seçtiğiniz için,
.. olabilir mi sorununuzun nedeni ¿
---
https://www.youtube.com/embed/OyHatOnXasM00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir kıza ulaşmaya çalışmadım. Kezban benim için sadece kız adıdır. Ulaşılamaz hiç bir şey yoktur. Sadece nasıl ulaşılmak istendiği değil onun hayatında ne kadar ne olarak yer ettiği önemlidir. Aynı mekanda onun güzelliğini görmüş olman bile yeterli gelmelidir. Çiçekler kokusunu güzelliğini herkes için salar tek şartı koparmadır. KOPARMA...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
104
Cevap
180Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u +1 yılO erkek olduğunu sanan zavallı istediğini elde edemediği için kolay yolu seçip karşısındaki kadını aşağılayarak kendi egosunu tatmin ediyor. Şunu düşünemiyor kadın zoru oynamıyor. O kadın gerçekten flortlesmek ya da bir adım ilerisine gitmek istemiyor. Bu kadını Kezban yapmaz ya da zormuş gibi görünen elde edilmesi için çaba harcanması dan hoşlandığını göstermez. Sadece istemiyordur bu kadar basit.
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ulaşılması zor kadınlara değil kendilerinin herhangi bir çekiciliği olmayan aciz erkeklerin genel tavrı budur. Yoksa ulaşılması zor kadın kavramı yoktur. Zevklleri ve istediği erkek anlayışı uyuşmuyordur veya sevdiği olan kadın vardır uzak durulur. Onun dışında her insan dikkatini çeken kişiye bir tanışma fırsatı verir.
Birisini aşağılama lafını her iki cinste de öz güveni olmayan ve kusurlarını kapatmaya çalışan kişiler söyler.3818 Yorumla- +1 yıl
İyi dedin kral
- +1 yıl
Iyi yaladin kezolari bee
- +1 yıl
Ben kendimi degil kizlari asagilik olarak goruyorum hepsi birbirinden akilsiz
- +1 yıl
@Karaiel ben cekiciyim yani oyle olmasa iltifat teklif yazan vs olmazdi dimi? Su bakimsiz halimle bile oldu fakat kizlar beyinsiz illa kusursuz olmak lazim o yuzden kezosunuz gozumde
- +1 yıl
@Karaiel dediklerimden bunu cikartanin iq seviyesi olmamasi
- +1 yıl
@Karaiel yoo eski kadinlarla simdiki ksrlar arasinda daglar kadar fark var eskileri annelerimizi karistirmadim ben simdiki genc kizlar 👍
- +1 yıl
@Karaiel ulan bana yazan sensin zaten hade sg
- +1 yıl
Buradakiler de öyle çekicilik yook
+1 yıl2 sebebi var. 1. si; erkeklerin kültürel olarak zayıf kaldığı toplumlarda güzel olan her kadına yaklaşma arzusunun, kadınların onlara karşı duyacağı ilgiyi de baltalayarak kendi değerlerini 1 iken 10 zannetmelerine yol açması ve reddedilen erkeklerin özgüven eksikliği ile birlikte kadında bir kılıf aramaları. 2. si, zor kadın yoktur zıt kadın vardır olgusunu hala erkeklerin idrak edememesi. Ya ruhu ya kalbi ya da ilgi alanları zıt olabilir bir kadının ve her yakışıklı erkek, güzel her kadını elde edemez. Yine aynı kapıya çıkan özgüven problemleri, kültürel donanım ve kişisel gelişememe. Mesele bu. Tüm bunlar bazı kadınlar için de geçerlidir ve yine bazı kadınların katıksız kezban olduğu gerçeğini de değiştirmez; kültürlü, özgüvenli ve görgü sahibi güzel kadınlar bu sınıflamaya dahil edilmez.
60 YorumlaOnlara göre medeniyet düşüp kalkmayı ilkel bulmamak Allah'ın kitabınıda inkar eder böyle tipler bakara suresinde geçer onlar biz inanıyoruz derler sizlerle beraber siz yokken biz onlarla alay ettik derler bilmiyorlarki kendileriyle alay ediyorlar. Bakara suresinde geçer onlar inkâr ettikleri için Allah onların kalplerini mühürlemiştir. Onlar ahirete büyük bir azap vardır yazar. Benden kimse kaynak istemesin hepinizin elinde telefon internet var yazın google bakın bakara suresi mealine herşeyi hazır beklemeyin.
20 Yorumla
+1 yılBoşversene canım lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım adam mı diye. Aklını 3 harfli organla yöneten adamlardan (adam demek onlara iltifat olur) çok bir marifet beklememek lazım. Zira gözlemlediğim kadarıyla kendi hayatlarını bile yönetemiyorlar. Sonra da çamur atma çabaları. Gülüp geçeceksin. Böyleleri 2 gün konuştuğu kadına sorgusuz sualsiz saçma sapan fotoğraflar da atarlar. Bir örgüt kurup ifşalamak lazım ya hiç acımam böylelerine. Topluma zararlar. Keşke yok olsalar da tükettikleri oksijen hayvanlara kalsa en azından ekosistem fayda sağlar. 🌸👏🏻
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ulaşılması zor kadınlara değil, küçük bir ilgi görünce kibarca reddetmek yerine, egosunu besleyip, karşı tarafı rencide edecek ucuz tavırlar sergileyen kadınlara deniyor bence daha çok. Ayrıca herkes istemediğine zordur, istediğine en zahmetsiz insan olur bir anda.
40 Yorumla
+1 yılBir kadın hayır diyorsa bu hayır demektir. Ulaşılması zor olduğu anlamına gelmez. İstemiyorsa hayır der bunu sindiremeyen insanlar kadın erkek fark etmiyor onlar sadece böyle bir damga yapıştırırlar. Ve onlarda zaten iyi kötü herkese bir damga yapıştırırlar. Bu yüzden bu tarz şeylere fazla takılmamak lazım.
30 Yorumla
+1 yılHiç bir kadına ulaşılması zor değil.
Muhabbet kurmak istemiyordur, olabilir.
Şu kadına ulaşamayınca laf söylemeyin.
O kadında senden mahrum kalmış oluyor, öyle düşün.
Ha birde çok kalitesiz leş gibi hayat tarzı olan ve bir kadınla nasıl konuşacağını nasıl davranacağını bilmeyenlerin Kezban demesi komik, Bencede pas vermesin o kezban dedikleri.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoru zaten basli basina manipule edici. Dedigin gibi olan belki yuzde ondur. Geri kalani ise boyu 150-160 cm olan, cirkin, kultursuz ve dusuk zekali olmasina bakmadan 190 cm manken vucutlu doktor muhendis gibi yahut babadan zengin cekici erkek arayip bu kriterlere uymayanlara kiro, abaza gibi hakaretler yapistiran öz ve has kezbanlardir. Bunu artik kabullenin. Turkiye de kizlarin oturma uzuvlari kendi boylarinin iki kati kadar kalkmistir. Bunun sebeplerinden biri de kendinden yakisikli kiza cok guzelsin diye nameler duzen abaza erkeklerdir
00 Yorumla
+1 yılKadınların erkeklere göre daha çok seçim yapma hakkı ve daha detaycı düşünmesi gerekiyor o kadar çok teklif alan vardır ki içlerinden en iyisini seçmek zorunda
Genel olarak bi kadın zaten erkeğe göre kat kat fazla karşı cinsten daha çok teklif alıyor e haliylede seçici olmak zorundalar o yüzden kimse kimseye çamur atma hakkı yok10 YorumlaUlaşılması kolay basit olan her şeyi herkes çok sever zaten önemli olan zoru sevip zoru başarabilmek o kadının gönlünü feth edebilmek erkeklerde kendileri çok mükemmelmiş gibi kadınlara kezban damgasını yapıştırıyor ya çok komikler ya kendilerine baksınlar şu yorumları okudum da koptum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao
Açıkçası "kendini ulaşılması zor" kadın tanımına sokup diğerlerinden farklı /üstün görenler bana komik geliyor. 😂
Kezban kelimesini de bu tarz kadınlara kullanmıyorlar çok daha geneli kapsayan bir kelime olarak kullanıyorlar. Olayın cinsiyeti olduğunu da düşünmüyorum. Cinsiyetlerin karakterlerine yönelik genellemeleride saçma buluyorum.40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Bu bir sorudan ziyade iddia olmuş. Kezbanlar kendilerini ulaşılmaz sanıyor olmasın?
Ulaşılması zor kadın karmaşıktır, aklına girmek kolay değildir ama aklına girdiğinde kolay kolay çıkmayacağını bilirsin.
Kezban ise hiç karmaşık değildir, ya kendini ya da kadınlığını her şeyin üstünde tutar, bütün erkeklerin kendisine gizliden salça olduğuna inanır, kendini hızlı belli eder, etiketi de hızlı yer.
Farkı hissedersin. Kezban değilsen tabi...00 YorumlaBazı hemcinslerinin tercihi o yönde olur belli dönemler, erkek arkadaşından falan ayrılmıştır vs.
Ama bazı kadınlar var ki abaza erkekler tarafından sadece seks için şımartılmış, kendini kaf dağında gören kadınlar. Bunlardan uzak dururum.
Bundan 200 sene sonra bizim kemiklerimiz bile kalmayacak. Bu neyin egosu anlamadım gitti millette.00 Yorumla
+1 yılÇünkü ulaşılması zor kızlar için çabalamaya değmiyor. Ulaşılması zor kızların çoğu ego yığınından başka bir şey değil. Karşımdaki kız ulaşılması zor birisi çıktı mı, onun için çabalayıp kebdimi yoracağıma, ona kezban damgası yapıştırıp geçerim a, mk. Ne egolu bir kezban için kendimi yorucam. Kızlar benim için kendilerini yorsun. Karşısındaki kişi için çabalamanın ne demek olduğunu biraz anlasınlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılReddedilme öfkesini hakaret ederek gidermeye çalışan zeka yetersizliği vizyon darlığı gönül çirkefliği olan kalitesiz erkek tepkisi😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek kezban dedi ama bakireggdi evlendi, bikac sene sonra kendi istedigini yaoan istediginde opusen istediginde yiyisen kadini gordu asik oldu, o da ne erkek bakireg kezban dedigi kadinin yuzune bakmayi birak birlikte olurken o kadini hayal etti, erkegin kezban demeside bir kiza ksr demeside fark etmez her turlu laf ediyorlar (çogu)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Bir kısmı öyle ama bir kısım cidden kezban kadın halimle bana itici geliyorlar. Normalde erkeğin kezban dediği kadın hayatı sosyal medyadan ibaret olan, kendini geliştirmemiş, egosu dünyaları aşmış , kendini prenses sanan , maddiyat düşkünü kadındır.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha beterleri de var.
Bizim iş yerinde bir hanımefendi var hakkında sürekli atıp tutulur.
Kendisini tanıdım ve şunu duydum, insanlara pas vermediğin zaman sana en ağır işleri yüklüyorlar. Senden menfaat elde edemeyen insanların o uçucu övgülerini hatırlıyorsun ve giderek insandan daha fazla tiksiniyorsun demişti.
Kezbanlık ona söylenenler yanında devede kulak kalır.
Şunu da ekleyeyim, bu derece olmasa da kadınların da bunu yaptığını gördüm. Tabi erkekler yine de daha fazla.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlaşılmadığından değil hiç haketmesiği halde gereksiz yere fazla ego kendini ustun gorme gibi tavırlar sergiledikleri için erkekler kezban diyor.Özgüvenli olan insan zaten kendini pohpohlama ihtiyacı gütmez elimi sallasam ellisi demez bi bakan bi daha bakıyo veya işte karşısındakine sen kim oluyosun be gibi kibir kokan kelimeler sarfetmez zaten kendine güveniyor yani özgüveni vardır Ama kezbansa hemen ego tavan yapar herkes ihtiyacını yasıtır dışarı derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkezban ismiyle yakıştırmayı hala anlamış değilim. tıpkı kamil gibi. ama cevap vermek için söylüyorum. kezban hiçbir şey bilmeyen cahil, anlayışsız vs gibi kızlara denir. ulaşılmayan kız gerçekten değerli ise kezban olamaz bence.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Ulasilmasi zor kadin erkek diye bisey yoktur frekansin tutmadigi insan vardir o enerjiyi veremedigin ya da istemeyen birine camur atmak ya da ona cephe almak asaglik komplesinden baska bisey degildir
10 YorumlaHep güçlü kadınları ezik gösterme çabası.. maalesef ki evet böyle bir durumdayız. Ve aynı şekilde şöyle de örnek verebilirim. Eski sevgilisine "zAten dostum" diyenler var. Ya da çıkma teklifi ettiği bir kız reddedince hakaretler savuranlar da var. Her erkek böyle değildir farkındayım ama çoğu böyle.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDiğer erkekleri bilmiyorum ama kendi boyuna posuna fiziğine bakmadan, fit, kaslı, yakışıklı erkek arayan olmayanı beğenmeyen tiplere ve iki ilgi görünce bir tarafı kalkanlara, hoşlandığı ilgi duyduğu erkekten teklif bekleyen kadınlara kezban diyorum.
00 Yorumla Her gördüğü kadın onun olmuş gibi davranıyorlar. Aceleci oluncada kaçırıyorlar sonrada hakaret ediyorlar sanki sevgiliymis te ayrılmışlar gibi. Bu tam bir düşüncesizlik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılBu kezban muhabbeti en son lisede vardı uzun zamandır duymadım biri bana dese de takmam heralde çok takılacak bir şey değil onlar dedi diye öyle mi olucaz yani😀
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi kezban olan söyler anca. Kezban bir terim olarak kullanıldığında erkekler için de kullanılabilir bana kalırsa.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. eskıden kezban ev hanıwı olarak bılınırdı sıwdı ıse hakaret anlawında soylenıyor
şıwdıler de erkekler sevwedıgı şeylerı yapan kadınlara hakaret anlawında kezban dıyorlar00 YorumlaTürkiye'de Türk kadını aşırı derecede egoist. Hayatı kendilerinin vaginasından ibaret sanıyorlar maalesef. Bir kadın, bir erkeği "beni taciz etti" diye öldürtebiliyor. Ortalama kızlar bile çok zengin, çok başarılı yakışıklı erkekler istiyor. Cinselliğe karşı çok önyargılı ama yakışıklı erkek görünce direkt kucağına atlıyor. İşte bu yüzden kezbansınız.
00 Yorumlabu resimde gösterdiğinin sebebi, istediğini alamamış olması.
o yüzden demiş.
fakat ben böyle kendini beğenmiş, başkalarına üstten bakan insanları hayatımda yeri olamaz, istemem.
ulaşılmazmış bilmem neymiş, beni bağlamaz. böyle yapıyorsa umursamam. yok hükmündedir benim için.00 YorumlaKadinlar neden bukadar ulasilmaz oluyorlar peki kendilerini cok yuksekte gorup erkek ust duzey davranis bekliyorlar bence birazda kadinlar kendilerini sorgulamalı suc sadece erkekte degil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılUlaşılması zor kadın demeyelim de, "egosu ve kibiri nedeniyle kendini bir halt zannedip ulaşılmaz göstermeye çalışan" kadın diyelim. Bu da tam olarak "Kezbanlık".
00 Yorumla Ülkedeki arz talep sorunsalından dolayı. Ülke kadınları kendilerini kıymetli maden sanıyor biraz eli yüzü düzgün olmasın... memlekette zonta da çok olunca borsada lotu az hisse senedi gibi değer görüyor ve yükseldikçe yükseliyor egoları. Avrupa’daki kızları örnek alın lütfen 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Çok merak ediyorum Avrupa'da ki kadınlar
gibi isteklerini duygularını istedikleri gibi gösterebilme rahatlığına ulaşsaydi Türk kızları acaba Türk erkeklerin yüzde kaçı bacım yaftasi yapıştirirdi? Yüzde 75i? Daha fazlası?
Veya bir merak ettiğim şey daha Avrupa'da ki kadınların kaçı tacize uğrarda giydiklerinden gülümsemesinden veya konuşmuş olduğundan hatta aynı saate aynı sokakta olduğu için suçlanırım ayiplanirim tedirginliğini yaşamıştır?
+1 yılBir çok kezban erkek/ kadın turu var
Sana kezbanalri sayabilirim
Genelleme yaparlar
Öz-güven eksikliğinden arkadan konuşurlar
Kibirlidirler00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ulaşılaması zor kadın ne demek ya bulunmaz Hint kumaşı mı bu ulaşmak niye zor oluyor 🙄
Kendini böyle görmek, tanımlamak bile kezbanlik yani başka bişey değil 😒00 YorumlaYoooo
Genelde uzak galaksideki ulaşılamayan yıldız gibi bakarız, sadece ulaşamadığımız için dışarıda "mundar" der geçiştiririz. Ya da ben öyleyim.00 YorumlaBen ulaşılması zor diye bişeye inanmıyorum g.. t fazla kalkmış olana inanırım kıza ne kadar ısrar edersen o kadar kendini bişey sanmaya başlar o yüzden onu hissettiğim de kaçarım 🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılZor kadın gereksiz uğraştırıyo. Biraz ne istediğini bilip net olmak gerek. Yok hakkım da şöyle düşünür , böyle düşünür , beni böyle görür. Bu düşünceler özgüvensiz kadınlar da var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir taktik tutmadı bide bunu deneyeyim diyorlar 😂
32 Yorumla- +1 yıl
@48382727 Haklısınız.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben bunun yerine "kendini bilen ve çizgileri olan kaliteli kadın" demeyi tercih ediyorum. Kezban diyenler keko olduğu içindir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYoo öyle değil aslında, kezbanlığını önceden bildiği kızlara da yazıyorlar belki verir diye, sonrasında dediğin oluyor
10 Yorumla Ulaşılması zor kadın mı var mış!🤭 Her kadinin mutlak bir giriş kapısı vardır. Dogru anhatar ile ulaşilamiyacak kadın yok.
10 YorumlaBizde kadınlar farklılar gerçekten, sohbet edip reddetmeyi seçmek yerine bön bön bakabiliyorlar ama haklılarda çünkü manyak kaynıyor toplumumuzun içi…
10 Yorumlaabi youtube kanalımda bunu anlattım ilk 30 sn her şeyi anlatıyor
https://www.youtube.com/embed/ewcFjK3GdbE10 Yorumla
+1 yılOzguvensizlik aslında gerçekten tanısa söylediğine pişman olcaktir her kadının kendine özgü kendini koruma şekli vardır
10 Yorumlaistediği olmayınca karşı tarafı üzmeye çalışmak bu sanırım. kedi ulaşamadığı ciğere mundar yer hesabı.
10 Yorumla
+1 yılKedi de ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Çokta şey etmemek takmamak lazım...
Herkes karakterini yansıtıyor.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ya or*sp* kaşar bile dediler kim oluyor ki onlar bende dedim ki sen hiç aynaya baktın mı kardeşim seni doğuran kim kadın bunu annene deseler naparsın sağ da solda adamlık taslarsın anca taslarsın ama adam olamassın şerefsiz köpek deidm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş arkadaşlar , aslında aynısını yapan bir çokta kız var sadece erkeklere özgü bi davranmış değil Bence
11 Yorumla- +1 yıl
kızda hiç denk gelmedim derse de kendi küçük duruma düşmüş olur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü onu söyleyen erkek canım her kadın pas vermek zorunda değil tipini beğenmemiştir karakterini beğenmemiştir üslubunu beğenmemiştir yahut hayatında birisi vardır ama bunu bizim embesiller algılayamıyor maalesef
21 Yorumla- +1 yıl
Canım deeğil düzeltmiş geriiizekalı demiştim orada
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılUlaşılması zor kadın yok yolu bilmeyen erkek vardır
20 Yorumla
+1 yılÇünkü müşterek bir ilerleyiş var.
Kadınlar da ulaşılması zor gibi hissettikleri erkeklere "Dırzo" der.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYoo şahsen hiç ulaşamadığım bir kıza Kezban demedim saygı duydum hep bence bizi biraz yanlış lanse etmişler. Hakkımızı yemeyin.
00 Yorumla Onu öyle diyenler önce kendi ailelerine baksınlar kendi ailelerinin içindeki Kadınlar nasıllar ki ulaşamadıkları Kadınlara kezban diyorlar
00 Yorumla
+1 yılUlaşamıyor, ulasamayinca kufrediyor kezban diyor. Klasik... Herkesi tavlaybileceklerini falan sanıyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Salla gitsin ok
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnan erkekler öyle herkese kezban demiyor. Ulaşılması zor olayım diye anlamsız triplere giren, sığ insanları canım değiliz, anlıyoruz.
00 Yorumla Estağfurullah o erkekler çıkarcı oluyor ayrıca kodumun abazalarının yaptığı çıkarımlarin doğru olma ihtimali sıfır. İnsan kendini bilmeli bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYooo hanımefendiler beni beğenmiyorlar bana yüz vermiyorlar ben de hepsine saygı duyuyorum. Bana yüz vermemeleri koymaz bana yüz vermeyip beni yalnızlıkla suçlamaları koyar o zaman da kezban değil Allahsız derim öylelerine...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. ben iki taraftada öyle ileri zekalilar gördüm. bunlar kisilik olarak şizofrene yakin bir haldeler zaten. kurgulayip gercek yapiyorlar kafalarinda.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılUlaşılması zor kadın mı yoktur!🤭 Her kadinin mutlak bir giriş kapısı vardır. Dogru hamle ve elitlik seviyesi ve medeniyet ile ulaşilamiyacak kadın.
01 Yorumla - Devamını Gör (224)
Devamını Gör(269)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden ulaşılması zor kadınlara kezban damgası yapıştırıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler