Güncellemeler
+1 yıl
Bir durum paylaştı diye karşı cinsle kavgaya varacak derecede tartışmak, ses kaydı yollamak normal mi.
Bu sert bir tepki değil mi.
Bu sert bir tepki değil mi.
Güncellemeler
+1 yıl
Guncelllll
Güncellemeler
+1 yıl
GÜNCEL
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlgisini çekecek şeyler yapıyor demekki kız çocukta bakıyor yazıyor ya da çocuk ikinizi de götürüyor
Yüzyüze gelmemişler sevgiliyken bile. Şu anda 4 yıldır hiç karşılaşmamışlar.
Sevgiliyken seks konusu falan geçmemiş yaşanmamış kız bayağı katıymış bu konularda sevgilim de hiç açmamış zaten. 2 ay surmus
İlgisi var mı bilinmez, ama aldatılmışsın bundan haberin var ama umurunda değil gibi sanki
Ilişkimiz bir yıllık, ınsta biyosunda kalp ve tarih var. Bende de var biraz buna tutunuyorum aslında.
Ama kızı ınstagramdam çıkarması, Wp de fotomuzu paylaşmamasi, wp biyosunda bisey yazmaması beni tedirgin ediyor.
Bi bokluk cikacak orasi kesin bence kestirip at ayriyeten nolur o programi soyler misin nolur
Hep görüşmüyorlar. Bazen kızın hikayelerine yorum atıyor
Kızla 2 aya yakın görüşmediler.
Sonra geçen hafta kız mesleği ile ilgili 4 foto ve birde selvi paylaşmış gece 11 de benimki de 11 buçuk ta kolay gelsin x demiş, kız da 1 de teşekkür ederim y yazmış. Bnmki sabahına rica ederim demiş.
4 gün önce kız yine mesleği ve selfisini paylaştı Bnmki de alkış emojisi yollamış.
Çözemedim yani
Arkadaşıma yullettim bilmiyorum adını
Knka onu uyar bence rahatsiz oldugunu soyle bu isi ilerletirler hem ne gerek var ki konusmasina
Ara sıra ama 2 ayda bir görüşmeden bisey çıkar mi ki
Akli onda ki görüşüyor yedekte bile tutuyor olabilir knka
Onu yedekte tutması kötü mü peki
Kotu tabi knka manyak misin
Niçin. burada asıl sevdiği kişi ben değil miyim
Kız onu seviyor zaten hala sanırım benimki de farkında bunun.
Acaba egosunu mu tatmin ediyor.
Gerçi kız bu yazmadan yazmıyor ama
Beni seviyor diye dusunme knka erkrk sonucts aklindan neler geçtiğini nerden bilebilirsin bu kadar masum olma
Seni cok sevse uzulecegini bile bile bunu yapar mi sence
Bilmiyorum ki acaba arkadaşca mi yazıyor. Hani sevmese o tarih ve kalbi koyar mi
Aldatiyo iste knka anlasana ne kadar masum dusunuyosun kenxine gel nolur
Yeniden birleşirler mi peki dönmesin ona ya
Eğer benimki dönerse kız zaten kabul eder o seviyor cunku
O zaman neden musade ediyosun
Sevgilimin benim bildiğimden haberi yok ki.
Ne yapabilirim.
Tek güvencem o tarih ve kalp.
Bilemiyorum yani
Direk ayrıl direk
Ilişkimiz bir yıllık ama. Sevmese beni tarih koyar miydi
O zaman buna tepki goster
Bilmiyorki bildigimi
Geven hafta kız işiyle ilgili birkaç foto atmış sonrada bi selvi paylaşmış selfimin altına gece 11 buçukta kolay gelsin x demiş Kızda 1 de teşekkür ederim y yazmış. sabah 9 da rica eder demiş
Kız bir kaç gün önce yine böyle bi paylaşım yapmış benimki selfisinjn altına alkış atmış.
Işine değilde sevgilerine yorum atması normal mi.
Bnce değil
Hep yazmıyor ama bi ara sık görüşmüşler sonra 2 ay sonra yazmış sevgilim.
Beni şüpheye düşüren yaptığı ose kolay gelsin dememiş selfiye yapmış kız teşekkür etmiş. Tamam burada kapatırsın.
Sabah rica ederim demek ne demek
Ben olsam ayrılırım hakkaten benim için eski sevgilisiyle hala konusuyorsa unutamamistir
Öyle mi dersin. 3yil olmuş ama ve ilişkimiz 1 yıllık bu beni düşündürüyor. Daha bir sürü mesaj varda şimdi anlatıp sizi sikmayayim
Yo anlatabiliesin sorun yok ama ayrıl derim ben
Hani hep yazsa görüşse nasılsın diye sorsa yafa biyodaki tarihi kaldırsa tamam da yok böyle bir durum.
Ama fotolarımızı wpdd paylaşmıyor paylaşsa bile ona kapatıyor
Ortak arkadaşlarına da o benim dükkan actigim tarih yazmıştı sevgilim yok demişti ama o zaman kelebek tarihti şimdi kalp
Benimle ciddi düşünmese sevmese beni bırakmaz mi
Mutluyuz bir sıkıntımız yok tabii bu kızla ilişkisi disinda
Bu çocuk söylemiyorsa o kızdan gizliyorsa kesin ayrıl gerçekten ayrıl bak iyiliğini düşündüğüm için söylüyorum
O zaman size şöyle bir kaç konuşmayı anlatayım. Kız bu istismar cinayet vakaları üzerine bu ülkede erkekten daha tehlikeli bi canlı yok diye paylaşım yaptı. Benimki de bak ikide bir erkeğe 6laf vurma hepsi bir değil ayrımını yap yorumda belirt yazmış
Kızda belki haklısın ama birçok hemcinsin böyle bazen bakımca ayirdedemiyorum öfkeniz karardığında korkunç olabiliyorsunuz demiş
Benimkide o zaman git onu yapanlara şöyle şimdi o durumu kaldır hepsinin geçerli olmadığını belirt öyle paylaş , sen kim okuyorumda hepsini bir tutuyorsun hepsine bisey yaftaliuorsun o etkenlerin içinde abin baban amcan dayin hepsi var onlarda 6öyle mi bana açıklama yapma o durumu düzelt yazmış kızla tartmışlar bayağı sert bi şekilde benimki ses kaydı atmış her yerde görüyorum bunları ama hele sen hele sen tarzında biseyler demiş video 2 dklik
Bi duruma niye bu kadar sinirlenirsin ki.
Size bi kaç durum daha anlatacağım müsaade edersiniz. Çok kararsız ve caresiIm
Abla bu çocukla hakkaten ayrıl bu çocuk eski sevgilisini hala umursuyor kendini ezdirme
Bisey daha anlatacagim
Tabi
Kız sekse düşkün bir toplumken 3lgbt üyesi insanları eleştirmemiz biraz anormal değil mi diye hikaye paylaşmış benimki yorum atmış gay lezbiyen saçma 6sapan şeyler 3buna kim hak veriyor 3demiş 6kiz cevap vermemiş benimki de yar saat sonra ben karşıyım gayede lezbiyene de sekse merakımda yok bu nasıl iş demiş kız tercih meselesi ehh istisnasin o zaman yazmış. Benimkide şimdi şöyle her insan gibi istek arzu 6oluyor ama seks düşkünü de değilim onu demek istiyorum yani merakım yok o kadar ne zaman yaparım diye ama kendi ihtiyaçlarımında farkındayım gideririm buda düşkünlük 6değildir yazmış kızda fizyolojik olarak doğal bir durum zaten bunu yadirgamiyorum yazıp ardından da 6haklı olabilirsin demiş benimki haklı olabilirsin değil yorum yap 6ki bende neyin ne olduğunu bileyim yazmış kızda kanıtlanmış bir durum zaten bu ihtiyaç sizde daha 3fazla zaten sürekli seks yapmak sağlıklı bi durum değil
Yorum isteyen şendin sakin kızma senin seks sıklığına dair bisey kastetmiyorum yanlış anlama yazmis
Benimki de tamam yazmış kız bi duruldun yazmış 3benimki bisey demeyeceğim ama bilmedigin görmediğin bir sürü bayan var yazdı kizda anlaşılan konuya bayağı hakimsin demiş Benimkide konuya hakim olmam için içinde olmama gerek yok sen neye sayarak söylediysen bende aynı durumu açıklıyorum bende sana hakimsin mi diyim demiş. Kız ben senin daha önce kurmuş olduğun cümleye dayanarak söylemiştim yazmış Bnmki de tamam sen haklısın tamam yazmış. Kız da. bisey demedim sakin yazmış. Benimkide bir konuda senle istişare ediyoruz bi cümleden lac anlam çıkarıyorsun sürekli yapsam söylerim utanmam çekinmem meraklı olsam bu konulara zaten söylerim devamlı 6yapıyor olsam yine söylerim ben seks düşkünü muyum hovarda miyim yazmış, Kız da ben senin ne sıklıkta nerede seks yaptığına ilgilenmiyor dolayısıyla bisey kastetmedim yazmış benimkide ben sana nerede ne sıklıkta seks yaptığını sordum mu ya da yorum yaptım mı bisey dedim mi yazmış kızda pardon, mümkünse yapma zaten ipin ucu kaçmaya başladı konuyu kapatsak iyi olacak yazmış kapatmislar
Bu sevgilin neden bu kızın her paylaştığı şeye yorum yapıyor ki
Bir keresinde kız hile bırakırken değil koluna takip sokağa çıkarınca utanıyorlar yazıp paylaşmış benimki de Yapmasınlar o zaman yazmış
Kız da sormak lazım kaçı isteyerek yapıyor yazmış benimki mesele çocuk yapmak değil, kendi isteklerini cinsel dürtülerini halletmek , korunmuyorlar sonucu böyle oluyor , yoksa erkek zorla çocuk yapıyor falan yanlış olur demiş. Kızda evet katılıyorum ama maalesef doğum kontrolü konusunda bilinçsiz bir ülkeyiz., ayrıca kürtaj denen bisey de var ve bunu onaylamayan çoğunlukla erkek yazmış. Bnmki de tamam da yaparken korunmanın bir sürü yolu var kürtaja gerek olmadan.. sonra kız biseyler yazmış. Benimki de yapmasınlar o zaman deyip emoji atmış. Kız tamam sen haklısın tamam demiş
Oyu yazmış benimki sonrada evlenirsen sende yapma yazmış. Kız da ben şuursuz değilim boy boy dizmem öyle asıl sen yapma yazmış
Benimki boy boy mu güzel iste hepsi kardes kardes takılır yazmış sonrada tek ben yapmıyorum deyip emoji atmış. kiz kaç çocuğun olacağını gerçekten merak ediyorum demiş
Bnmki de tek ben yapmayacağım yazmış kız Allahtan yoksa küçük bir ordun olurdu demiş Bnmki de birbirlerine destek olurlar habi kalkıp 10 tane yapacak halim yokyoksa bi üç dört tane olsunda isterim onu da kabul edecek bi eş bulmak zor deyip emoji atmış. kizfa evet bu konuda zorlanabilirsin biraz , bu fikrini en başta söyleme yoksa evde kalırsın deyip emoji atmış
Sonrada kendimden biliyorum çok bisi değişmiyor demis
Benimki de nasıl senin 3 4 çocuğum mu var yani yazmış kız da aaa senin haberin yok muydu 4 çocuk yaptım saklihkrum büyüyünce çıkarıcam ortaya demiş. Allah bağışlasın babası kim demiş benimki kız da çocuk yok doğal olarak baba da yok demiş
Sonrada darısı sana yazmış. insallah bakalım bulursak evleniriz yazmış benimki
Kız da merak etme sen boşta kalmazsın deyince sınırlanmış sevgilim ne alaka ne demek istiyorsun sen demiş Kızda sen istiyorsun ya ondan dedim Bisey kastetmedim yazmış benimkide tm demiş. Bu konuşmalar Mayıs ayında. N sonağustosta konuşmuşlar geçen haftaya kadar mesaj atmamışlardı beni m ki selfilerine yorum atmış
Ama kız dünde paylaştı sevgilim yazmadi
Fikrim değişmedi hala çok gereksiz muhabbet kuruyo kızla boş boş konuşmak için konsuuyo
Hepsine değil arada yazıyor. Kız çok sık durum paylaşımı yapıyor. Ama dediğim gibi yaklaşık 2 aydır hiç yazmıyordu. Son yazmaları da bayağı soğuk değil mi sevgilimin
Ya çok gereksiz konuşmuşlar bnce hiç alakasız saçma sapan
Kaç yaşında sevgilin
Bende anlam veremiyorum öylesine arkadaşca mi acaba
25
Yanı tamam da kıza bi hissi ilgisi mi var acaba
Durum biraz saçma farkomfaykm.
İlgisi olmasa kızdan seni paylaştığı storyleri gizlemez bak hani benim sevgilim de kız arkadaşlarıyla falan konuşur bn bazen bakarım mesajlarına işte bizim fotomuzu falan gösterir kıza ama kızdan sakliyo bunu sevgilisi olduğunu bilmesini istemiyor
Kızın yorumlarına kızıyor trip atıyor bağırıp çağırıyor, anlamıyorum cidden
İlgileniyor onu dikkate alıyor kendinden pay biç sen ilgilenmedigin birine kızar mısın trip atar mısın
Kız bakabilir oysa instadan. Bide akrabalri bana istek attı erkekler. Normalde tanimiyorum
Erkek akrabaları niye atıyor ki
Pardon o kıza.
Aslında suç o kızın yazmaması lazim
Sevgilinde de var suç
Bilmiyoruj
Ama şu an oye bi durum yok ağustosta lgbt ile ilgili bisi paylaşmış tartışacak gibi olmuş Ama tartışmamışlar çünkü kız başka bi mesaj atmis
Abla ben her halükarda ayrıl derim şu an olmasa bile ayrıl yani
Anladım. Ayrılırsam kıza döner diye korkuyorum biraz da gurur galiba. 1 yıllık ilişkiyi ne idüğü belirsiz bir kız için çöpe atmak istemiyorum
Çok konuştum çok sordum ama bisey daha diyeceğim. Sence bu mesajlardan kızın ona hislerini anladı da mı cevap veriyor falan ya hani koz egosunu tatmin etsin durumları oluşsun. Bide arada yazıyor bazen hergun görüşmüşler bazen 2 ay sonra. Son mesajlarda da bayağı soğuk değil mi benim ki kız teşekkür ediyor benim ki rica ediyor ama ikisinde de hiç emoji yok. Birbirlerine isimlerini soylemisler
Bilemiyorum orasını ama yani 1 yıllık ilişki diye de saçma bir şeyi sürdürmek istemem ben
Haklisin, bakalım sonumuz ne olacak
Görüşmüyorlar şu an için
Sana tepkisi nasıl sevgilinin
Abla bana istek atsana ordan konuşalım
Attım şu an
Attım ama yazamiyorum
Seviyem yetmiyor
Eski sevgilisiyle görüşüyor mu? Bu ne saçmalık ya
Saçma bi durum Ama şu an nadiren görüşüyorlar