sigara içtikten sonra karşidaki büfeden naneli şeker alım. dönerken hoşlandığım kızı gördüm ona da uzattım. elime bakarak güldü hafiften. sonra da teşekkür etti. almadı. ya burada komik bişey mi yaptım ben. neden güldü ki
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya bence artık düşünme bu durumu artık bir şeye bağlansın sana da yazık yani. Ne bu böyle. En azindan öğren his var mi yok mu.
:))) komik oldu bu ya.
ya güvenemiyorum kıza. açılırsam yayacak beni. zaten arkadaşiyla beni konuşuyor
Ya hep görüyorum sorularını cevap da yaziyorum. Ondan biliyorum konuları yani 😂 her gün başka bir bölüm. Ama insan işte belirsizlikten yoruluyor o yüzden dedim. O zaman arkadaşıyla konuş sonra ona yaklaş
öyle yaptım zaten. ama çok belli oldu.
yani ben öyle düşündüm. hatta en son ona gittim. etraftan yanliş anlaşılmasın die
Kızın sosyal medyası falan var mi? Takip atsan
yok.
ama bişey diyeceğim. kız arkadaşi benim hakkımda robot gibi biri olarak düşünüyor galiba. emin olmamakla birlikte öyle.
yakınlar birbirlerine fazlasıyla.
Neden öyle düşündün? Ya zaten sen boş ver onu hedef o değil 😂 sadece hedefe ulaşırken yaklaşman için dedim. Başka ne olabilir.. dersle ilgili sor ve konuş mesela yardım iste bi konuda
ya sınıfta garip bişey da var benim anlamadığım.
galiba herkes farkında bazı şeylerin.
Olsun ne var ki ayıp mı. Birinden hoşlanmak.
bu sefer kursa kız tavlamaya geliyormuşum gibi oluyor. ama tek ilgilendiğim kız o
He o kötü işte bak. Öyle de olmasın bu sefer hepten gözden düşersin.
aynen öyle. ondan çekiniyoruz ya. 2 hafta da bir sınav oluruz. biraz düşük alsak bak dersine çalişmiyor oluyor. ama şöyle bişey var ki. biyandan işe gidip biyandan da kursa gelen bir tek ben varım. bide tek yaşiyorum herşeyimi kendim yapıyorum gene de kursa vakit ayırıyorum. genede kız tavlamak için mi gelmiş oluyoruz bura da
Yani herkese yürürsen öyle bir görüntü olur. Ama sen bu kızdan hoşlanıyorsun. O yüzden ona dikkat etmen lazim. Kızın sınavları dersleri nasıl
ben derste çok aktifim sürekli soru sorarım katılırım yani. kız biraz benden yüksek not alıyor sınavda. pek bi fark yok ama. ben ingilizce de sıfırım oda aynı.
sorun şu ki. kız arkadaşi var onun bi tane. birkaç kez gözgöze geldik ama tesadüf onunla ilgilenmiyorum ama o öyle düşündüğünü düşünüyorum. o yüzden o ikisi dişarda sigara içerken yanlarına gittim. hoşlandığım kıza naneli şeker uzattım. diğeri ile ilgilenmedim. anladı mı bunu bilemem tabiki. ama o kızla ilgilenmiyorum ben.
Ama o da ayıp olmuş ya. Öyle de yapmasaydın keşke. Hiç bir şeyin olmasa bile uzatılır diğer kişilere. Bence hoş olmamış. Neyse bence diğer kızla konuşmanın tek yolu ders. Çünkü sizi bir araya getiren şey kurs yani dersler zaten.
burada mısın. bugun bişey oldu da
Şu an burdayım 😂
bugun bişey oldu da onu sana yazmak istedim.
Soru sormuşsun o mu? Ona bakayım istersen.
bir keresinde benimle karşilaştı arkasından geliyodum ama epey uzaktaydım. bide kız arkadaşi da denk geldi. hiçbir zaman asansörü kullanmayan kız ben geldiğimde asansörü çağirdilar. bende merdivenden çıktım.
aklıma çok takılmıştı. bugun benim geleceğimi biliyodu zaten. kurstan bir çocukla biraz geç kaldılar derse ama asansörle çıkmışlar hatta başlarına bişey gelmiş onu anlatıyodu. kursun başindan beri zaten beni ezmeye diğer erkeklere de iyi davranıyordu. son zamanlarda değişmişti biraz ama ne kadar bilmem tabi. derse girdikten sonra bana seslendi günaydın dedi herkesin içinde. ders bitti sigara içmeye ineceğim benden önce o ve arkadaşları kalktı. sonra ben kalkınca bana baktı. sonra kapıdan çıkarken gene bana baktı. ben çıkarken merdivenin başinda bekliyodu arkadaşları ilerlemişti biraz. neyi bekliyodu bilmem ama benim hissettiğim. benim geçmemi bekliyodu. önümden yürümek istemiyor sanırım. ama ne oluyor anlamıyorum hiç.
bence bir kadın ya da kadın grubu bir erkekten uzak durup da diğer erkeklerle yakın oluyorsa. o bir erkekte yanliş bişeyler vardır die algılanır die düşünüyorum. aşağida sigara içerken diğer erkek arkadaşi gördüm. onun yanına gittim. birkaç kez döndü gene bana baktı.
hiçbişey anlamıyorum
Kusura bakma dün gece uyuyakaldım. Yazamadım. Şimdi yazıyorum. O asansör olayını hatırladım konuşmuştuk daha önce. Onun normal oldugunu düşünüyorum yani sana özel yapılan bir hareket gibi değil. Sana soğuk olup diğer erkeklere yakın olması evet düşünülebilir. İlk o seninle konuşmuştu derslerde hatırlıyorum. Belki senin ondan hoşlandığını anladı umut vermek istemedi seni arkadaş olarak gördüğü için bu olabilir. Ama sen de uzak durunca ya da sanırım şeker uzattıktan sonra o da gene seninle konuşmaya başlamış. Sana bakıyor soğuk da dursa konuşuyor yani seni kötü de görmüyor diğer sorunda sorduğun gibi sapık gibi de görmüyor. öyle bir şey olsa hiç bakmaz konuşmaz zaten onu ele aklından. Sen o gruba girmeye çalış gerekirse diğer erkeklerle konuş yakınlaş ve gir. Böyle uzaktan zor direk anlarsın öyle.
arkadaş görüyorsa bu değişmez bidaha
Ama ben tahminde bulunuyorum bilemiyoruz ki. Onun ortak erkek arkadaşlarıyla yakın olsan laf ta alırsın ağızlarından.
yo öyle bişey yapmam hayatta. sanki benden rahatsiz gibi davranıyor. bazen yakın bazen de böyle
Senin anlattıklarını milletin içinde yaptı. Hatta bir dönem dişlandım bile
Hangi anlattıklarımı?
hani demiştin ya arkadaşları ile yakın olmaya çaliş. senin dediklerini yapmiştim önceden ama kabul görmedim