Arkadaşlar gurbetten yaşıyorum, kızda gurbetten di yani o sırbistanlıydı,(bunu yazma amacım sanırım turk kızları çok daha merhametli)...
Neyse benim testislerde iltihaplanma vardı, testisler olmuş davul gibi, çıktım hava almaya bizim arkadaşlarda ''burak gel gibisinden çağırdılar'' gittim, gel bir iki oyna dediler basketbol, neyse dayanamadım, oynadım... işi büyüttük maça geçtik, bizim bir arkadaş pas attı çok sert şekilde (artık nasıl passa) tutamayınca benim testise geldi, yere yıkıldım arkadaşlar, davul gibi olan testislere darbe almak, bunu bir kız tahmin bile edemez, sürüne sürüne kalktım, eve bıraktılar saolsunlar...
Olay bundan sonra başladı, benim arkadaş, aradı, gelir misin dedi açar açmaz, bende testislerime top geldi çok kötüyüm dedim (aramız iyidir, çekinmem) kahkaha atarak zavallı çocuk dedi.
Niçin güldü ki canım acıyor sizce gülünecek birşey var mı?
Ya cidden halen ara ara buz koyuyorum, ne kadar kötüymüş :(
Bu arada çıkmıyoruz, sadece arkadaşız.
Türk ablalarımızın kıymetini bilin saygı gösterin...
Neyse benim testislerde iltihaplanma vardı, testisler olmuş davul gibi, çıktım hava almaya bizim arkadaşlarda ''burak gel gibisinden çağırdılar'' gittim, gel bir iki oyna dediler basketbol, neyse dayanamadım, oynadım... işi büyüttük maça geçtik, bizim bir arkadaş pas attı çok sert şekilde (artık nasıl passa) tutamayınca benim testise geldi, yere yıkıldım arkadaşlar, davul gibi olan testislere darbe almak, bunu bir kız tahmin bile edemez, sürüne sürüne kalktım, eve bıraktılar saolsunlar...
Olay bundan sonra başladı, benim arkadaş, aradı, gelir misin dedi açar açmaz, bende testislerime top geldi çok kötüyüm dedim (aramız iyidir, çekinmem) kahkaha atarak zavallı çocuk dedi.
Niçin güldü ki canım acıyor sizce gülünecek birşey var mı?
Ya cidden halen ara ara buz koyuyorum, ne kadar kötüymüş :(
Bu arada çıkmıyoruz, sadece arkadaşız.
Türk ablalarımızın kıymetini bilin saygı gösterin...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer