Sürekli yarı yolda bırakılmak?

Hayatım boyunca hep yanlış insanları sevdim ilk sevgilimle dünyalarımız çok farklıydı o sebeple ayrıldık o kapanmamı vs isteyen biriydi daha farklı görüş ayrılıkları da vardı neyse ikincisi de beni hem maddi hem manevi anlamda çok kullandı birlikte olduk terk etti gözümün yaşına bile bakmadan sonraki ise ona iyi bir iş bulmasına yardım ettim hayatı düzene girdi sonra ilk beni çıkardı hayatından ve çalıştığı yerden bir kızla sevgili şu an aradan aylar geçti biriyle tanıştım instadan onunla görüştüm her şey çok güzeldi beni beğendiğini söyledi elimi tuttu yanağımdan öptü sarıldı etti sonrasında ise yazmadı aramadı ben yazınca da cevap vermedi aradım geçiştirdi özgüvenim yerle bir oldu çok güzel bir kız değilim çirkin de değilim ortalama bir tipim ancak benim gibi olup da çok güzel ilişkileri olan insanlar var kaderim hep böyle devam edecekmiş gibi hissediyorum ve canım çok yanıyor önümde kazanmam gereken bir sınav var atanmam lazım ondan sonra tipime daha çok çeki düzen vermeyi düşünüyorum burnumu yaptıracam spora yazıldım kilo verecem ancak bunlar yetmeyecek gibi hissediyorum üstümde sanki çok büyük bir şanssızlık var kime güvensem yarı yolda bırakılıyorum nasıl seçebilirim bu insanları ne yapabilirim nolur yardımcı olun şu an sınav dönemindeyim ilişki yapmamayı düşünüyorum ama ileriki zamanlar için hep böyle mi devam eder bilmiyorum bana yapılanları Allah'a havale ettim içime gömdüm nolur bir yol gösterin
Sürekli yarı yolda bırakılmak?