Tekedilmek, yarım bırakılmak?

Yaklaşık 2 hafta önce sevgilimden ayrıldım, görevinden dolayı geçici olarak uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk,6 ay boyunca buluşamadık ama artık aynı şehirde farklı ilçelerdeyiz yani eskisine göre görüşebilmemiz daha kolay, en son görüşmemizde her şey çok güzeldi, okuduğum şehre geldi ve birlikte dolu dolu vakitler geçirdik, sonra kendisi eve gidince beraber olmamıza alışıp bi anda tekrar uzak kalınca istemeden beni aramıyorsun, özlemiyorsun diye üzerine gittim tartıştık, yükseldiği için özür dileyip bana haksızlık ettiğini söyledi, ama artık ayrı kalmayı kaldıramadığını, çok sevdiğini ama ilişkimizi devam ettiremeyeceğimizi düşündüğünü, ilerimizi göremediğini, her şeyin üstüne geldiğini ve beni daha fazla umutlandırmak istemediğini ve ilişki istemeyip yalnız kalmak istediğini söyledi, birkaç gün yazmadım sonra yazdım ama artık konuşmak istemediğini söyleyerek bitirdi, yapamıyorum olmuyor geleceğimizden ümitli değilim o yüzden şimdi vazgeçiyorum, yemin ederim seninle bir ilgisi yok, pişman olur muyum bilmiyorum, geri döneceğimi sanmıyorum ama dönmek istesem her türlü yolu denerim diyor, o kadar severken böyle bitmesine dayanamıyorum takipten çıktı ve numaramı sildi, ben de aynı şekilde, bu durumda ne yapmalıyım, adım atamıyorum, ayrı da kalamıyorum.

Tekedilmek, yarım bırakılmak?