@Denizzuluu bu küçümsemek değil gerçekler kızın yaş aralığına bakarsan anlarsın. o yaştaki kıza doktor neden baksın ayrıca doktoru da sistemi de meşgul etmek son derece ahlaken iyi bir davranış değil. onlarca hasta randevu almak için uğraşıyorken pandemi döneminde..
@Denizzuluu o halde yazdıklarımda da küçümseme yok tamamen ergenliğinden yaptığı hatalardan bahsediyorum doktor sadece ondan faydalanır bunları yazmam da sakınca yok iyi biliyorum
Yani Doktorlar çapkın oluyor bir de hele yaşı küçük aklı hava da birini hiç kacirmazlar. Ben doktorlara güvenemiyorum. Hiç birinin gözü göz degil sende hemşiresin güzelsin de dikkatli ol kanma ben senden de yaşça büyüğüm abla tavsiyesi
Kızlar yaşım 20 ergen olduğumu düşünmüyorum, ayrıca doktor 30 yaşında bile degil ekstra olarakta kimseyi meşgul etmedim giderken genel kontrolümude yaptım. Ayrıca bu doktor olmasıyla alakalı değil herkes capkin olabilir gözü dışarıda olabilir bu tamamen karakter meselesi 🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
biseyler yaomak istemissin ilgini belli etmek icin olabilir ben yanlis bulmadim. Acitasyon yaomaya gerek yok etik bulmayip surekli yapacak degilsin ya
Belki dışarıdan konuşurum teşekkürler
sağlık çalışanıyım sırf uçkurun için sistemi de doktoru da bu şekilde meşgul edemezsin. o doktorda sana kalmıştı zaten..
He knk bana kalacak
Neden Küçümsüyorsun? Doktorlar Allah mi? Ne bu üstün görme
@Denizzuluu bu küçümsemek değil gerçekler kızın yaş aralığına bakarsan anlarsın. o yaştaki kıza doktor neden baksın ayrıca doktoru da sistemi de meşgul etmek son derece ahlaken iyi bir davranış değil. onlarca hasta randevu almak için uğraşıyorken pandemi döneminde..
Orası doğru tabi yaşı küçük olduğu belli böyle bir şeyin yanlış olucağıni düşünemiyor.
@Denizzuluu o halde yazdıklarımda da küçümseme yok tamamen ergenliğinden yaptığı hatalardan bahsediyorum doktor sadece ondan faydalanır bunları yazmam da sakınca yok iyi biliyorum
Yani Doktorlar çapkın oluyor bir de hele yaşı küçük aklı hava da birini hiç kacirmazlar. Ben doktorlara güvenemiyorum. Hiç birinin gözü göz degil sende hemşiresin güzelsin de dikkatli ol kanma ben senden de yaşça büyüğüm abla tavsiyesi
@Denizzuluu
@belizcan
Kızlar yaşım 20 ergen olduğumu düşünmüyorum, ayrıca doktor 30 yaşında bile degil ekstra olarakta kimseyi meşgul etmedim giderken genel kontrolümude yaptım. Ayrıca bu doktor olmasıyla alakalı değil herkes capkin olabilir gözü dışarıda olabilir bu tamamen karakter meselesi 🙃
sırada bekleyenlere haksızlık olur muayene için bekleyen varken senin böyle gitmen ben dogru degil bence
Bende farkındayım ama kendime engel olamıyorum
dısarda görüşebilirsin bu daha iyi olur
Olabilir tabi ama daha tanımadan bi diyalog kurmadan ne bilim öyle düz bi şekilde nasil dışarıda buluşalım derim
içerde zaten hiç konusamazsın hastalar bekler ama dısarda rahat konusabilirsin
Ama nasil dışarıda konuşurum ya da bi yakınlık kurarım
birsey sorma amaclı yaklasabilirsin mesela
Sordum mesela ya devamı hic gelmezse
orasınıda sen hallet
Eh zorlanicam gibi gözüküyor
yani biraz kolay gelsin diyelim
Teşekkür ettim
rica ederimm
Görev esnasında yatırım s... Diyse yok 😂
o sırada diğer insanlar:sıra bulamıyoruz...
Ilgın arzulama mi yoksa duygusal mi
Duygusal anlamda ilgi
O zaman bunu ifade edebilirsin ona direkt olarak:)
İşte öyle kolay olmuyor utangaç bi yapım var biraz
Suç değil, kariyerine etkisi olmaz.
Ee gittiğin de bir şeyler oldu mu?
Hayır sadece genel kontrolümü yapıp geldim pek bi şey belli etmedim
Mantıklı mı acaba kendi kendine düşün bi
Degil tabiki ama duygularıma karşı koyamıyorum
Anladım ama bakmayabilir de sana vb olabilir
Anladım ama oda boş gibi degil )
Anlamak için konuşmak gerekir sizde öğlenden sonra muayene bittikten sonra konuşun
Denerim konuşmayın teşekkürler
Öyle dene bi de bir şey sorabilirmiyim size
Sor dinliyorum
Yok sakin ol
Sakinim
Etik değil
Neden degil?
O senin derdini anladiysa tedavinin de eder
İyice bir muayene eder seni evde