Evli birine resmen aşk ilan ettim, ama Fake bir adresten işin kötüsü o Fake den ablamı takip ediyormuşuz onu fark edemedim adam kızın takipcilerine baktıysa kesin anladı beni olduğumu bir de ertesi gün hikayeme baktı takip etmediği halde bu sen olduğunu biliyorum demek mi 😔ne yapıcam pazartesi yüz yüze gelicem bu adamla
Evli birine aşk itirafı sizce yanlış mıdır?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Dengesiz dengesiz işler yaparsan olacağı bu. Rahat bıraksana evli barklı adamı. Allah böyle elinize ayağınıza dolandırıyor. Pazartesi İnşallah hakaret vari uyarmaz seni
Hakaret edemez aklımı karıştıran o zaten. oda karışıklık verdi Fake ye ben yine de uzak duruyorum
Seninle takılıp edip evine gidecek. Aklın bununla mı karışıyor? Allah'tan hiç uğraşmıyorsun. Allah evli insanları sizin gibilerden korusun.
arsız bu anlamaz bırakın
@belizcan cidden ya, bekar adamlara kıran girdi çünkü.
senin cevaplarını kaale alabilmem için öğretmen ol öyle gel karşıma ezik de sensin acıma duygusunu besleyen de benim sana karşı böyle kudurukluğundan kaldırırsın yorumları..
Yaparken bize mi sordun?
Ayrıca kocana birisi aşkını itiraf etseydi nasıl hissederdin? Bu soruyu cevaplandırırsan sorunun cevabı da bulunmuş olur.
evet yanlış tabikide senin derdi ne evlilileri salın
umarım evlenince seninde başına gelir
Tabii ki. Saygısızlık, hadsizlik, sıralarsak daha çok şey var da site sansürlüyor.
Yanlış değil karaktersizliktir bildigin
Dikkat ette adin irispiya cikmasin
Hoş bir şey değil
-500 IQ aw
amacın ne kulanılmakmı