🔻Evlilerin başkasına aşık oldum sorularını hepimiz görüyoruz. Bu durum bana aslaa normal gelmiyor. Sizce?

🔻Evlilerin başkasına aşık oldum sorularını hepimiz görüyoruz. Bu durum bana aslaa normal gelmiyor. Sizce?

Aslında belkide bu esl et in birbirine olan saygının da sevgininde bitmesinden kaynaklanıyor insan bir şeye baş koyduysa onun bilincinde olur onun için çabalar bir araba bir ev ya da bir telefon almak için nasıl çabalıyor aylarca ve yıllarca cabaliyorsa neden zamanında onun için ölmeye göze aldığı eşi için cabalamiyor Aslında yazılacak o kadar coy şey varki aşklar sevgiler basite indirgendi ucgun tanıdığın insanı hemen aşkım hayatım bir tanem 4cu gün ayrılık aşk sevgi böyle bir şey değil
Bu durumun normal gelmemesi çok doğal çünkü bu anormal bir durum ve ahlaksızlık yani birileri bunu ne kadar meşrulaştırmaya çalışmak adına bahaneler üretse de gerçek bu.
Evli bir insan başkalarıyla fazla samimi olmayacak, gözünü başka yerlere dikmeyecek ki gözü eşinden başka karşı cins görmesin yani kimse kimseye alıcı gözle bakmıyorsa sevgi beslemez.
Aynısı sana yapılsa mesela! Normal kabul edilemez, çünkü yeminimiz boşa gider diye düşünüyorum!
O zaman ben evliliğin de mir manası olmaz, hayvanlar gibi, kim kime, güm güme 😱
Normal değil tabiki, ne zamandır aldatmanın adı evliler başkasına aşık olabilir diye anılıyor.
Dün birinin sorusuna yorum yazdım kadın beni şikayet etmiş , uygun yorum değilmiş.
Evliyim kocam 1 ay yok ne yapabilirm yazmış 40 erkek yazmış onların hiç biri uygunsuz olmamış , benim niyetin nedir yazdım bu batmış yanlış olmuş kadına :)))
Bir ilşkide ister evli ol ister sevgili SADAKAT ve GÜVEN yoksa eninde sonunda biter.
Kesinlikle katılıyorum sana. Madem asik ayril esinden sonra cok yersen ye dimj yanii
Cevap
45Cevap
Ahlaksızlıktır
Selamlar,
Bu konu kimseyi yargılayamam. Ben her insanın kendine göre bir kaderi olduğuna düşünüyorum. Her ne kadar ahlaksızlık olarak nitelendirilse de bu durum maalesef insanın kendi elinden olmayan bir şey. Kimin ne yaşayacağını çok bilemeyiz. O yüzden yargısız infaz yapmaya gerek yok.
Normal degil ama ahlaksizlikda degil taa ki baska bir aska yelken acmak istedigini fark ettigin anda bosanirsan. Haa diyorsanki ayranim dökülmesin, kicim öpülmesin bu ahlaksizliktir iste.
Evli olunan kişiye bağlılığın, saygı ve sevginin olmayışından bu..
Karakter konusu..
İdeali evlenince birlikte cinsel ihtiyaçlarını karşılasın ancak adamda iş yoksa yetmiyorsa sende istekli biriysen guvenli birini bulup keyfine bakacaksin
Karaktersizlik. Bazı şeyler insanın elinde insan kime aşık olacağını seçemez ama kimden uzak durması gerektiğini seçebilir.
Kesinlikle.
🦁🦁
Yalnızlığımı evlilikle bozarım, evliliği de yalnızlıkla bozarım, bir başkasıyla değil.
Tek eşliyim ve o kadından başkasını görmem.
Eşin böyle yapsa ne hissedersen aynısını sen yapsan oda hisseder. Ahlaksızlıkla kalmaz yakıcı ve üzücü bir durum.
Bence normal bana evli bir kadın asılıyor, kocası ilgilenmiyor kadını hiç takmıyor kadın bana aşık olmuş haklı yani
Normal gören zaten evlilik gibi birşeye hiç bulaşmasın... Tamamen ahlaksızlık kataktersizlik bu, kimse kendine kılıf aramasın...
Normal mı bunu Normal mı olarak almak insanlık sığmaz bir kişi yetmiyor ise açık evlilik yapsınlar bu ne ya jsjsj
bu soru da sorulduğuna göre siteden gitme vakti gelmiş
Üzdün 🥲 gitme lütfen.
evliliği aldatılma yüzünden biten bir kadın olarak karaktersizliği normal görmüyorum.
Bu zamanda gayet normal bişey. Artik normal şeyler anormal, anormal şeyler normallesti
Sev ve bilinir bu gönül kalp sevme diyemezsin * bagı olduğun kişiye sadakat sevgiden büyük olmalı
Aşık olması normal ama evli kalmay devam etmesi normal değil, boşanması gerekir
Genelde bunu erkekler yapar. Hevesini giderince tekrar karısı ve çocuklarına döner.
Oyle sacma seymj olur. Esiji sevmiyormusun? Baskasinami asiksin? Bosan ne yaparsan yap
varsa aşk bence eski defteri kapatıp başlamak daha sağlıklı
Kesinlikle antihosgoruluyum lanet ediyorum evli olup başka aşk peşinde koşanlara
İnsanlar fazla midesiz olmaya başladılar.. Evli ya da hayatında birisi varsa tüm benliği ile ona sadık olmalıdır..
Sana normal gelip gelmemesi pekte bir yerinde değil eminim ki insanların :D
Ülkemizde ne kadar yasak aşk bağımlılığı var böyle insanları görünce insanlardan tiksiniyorum eğer birine sadık kalmayacaksınız neden evlenip herkesin hayatını mahvediyorsunuz bu tür insanları anlamak gerçekten çok güç
Eşler bazen çok ihmalkar oluyor boşanmayı da kabul etmiyorlar. ben aşık olduktan sonra düzelen evli tanıyorum. Aşık olduğu kızdan kazık yiyince hanımının kıymetini anladı araları düzeldi ama karısı bilmiyor
Evlilerin bile sevgilisi var ben hala sapım ya
Hshdh kıyamam tek değilsin
Etik değil ama çok heyecan verici bir iliski
Her hoşlantıyı aşk sanıyorlar. Boşansın madem. Hakkımızı yiyorlar.
Tabii ki de normal değil
Delikanlı insan evliyken başkasına bakmaz. Aklı kayarsa boşanır sonra ne yaparsa yapar
normal desem ınanan olacak mı? demıyorum zaten anormal bır durum bu
Benim tarafsız düşüncem karşıklı bağlılık, güven olduktan sonra öyle bir durum olacağına inanmıyorum.
Bence çok yanlıştır bir aşka illa yelken açmak istiyorsanız içinde olduğunuz aşkı başta bitirmelisiniz
Bence normal yani onda bulamamışsin bosanamiyorsun bazı sebeplerden dolayı başka biriyle gizli ilişki içinde. olman gayet normal
Mutsuz gidiyorsa ve bir taraf boşanmaya yanaşmıyorsa başka aşka yelken açması normal bana göre
Kadın sevilmiyorsa kalbi kayar haksız değildir gozumde
Normal değil ama normal gören çok var maalesef
Sabit karar iyidirrr
Aşk bu sana sormuyor nerde ne yapacağını
Soruyu ciddiye bile almıyorum reis
Kesinlikle ahlaksızlıktır.
Bunu soruyor musun gerçekten 🤣🤣🤣
Ahlaksızlık tabi böyle bişey olabilir mi 🤨
Ahlaksızlık
Ben görüşmesine izin veririm ama benden gizli olmayacak bu durum
Herkesin bakis acisi farkli
Ahlaksizlik tabiki...