+1 yılBir kere bunu söylemen gerekir her ne olursa olsun. Ki senin hak ettiğin insan, seni her şeyinle sevecek kişi olmalı. Sohbetini, seni seven biri işitme problemin yüzünden bırakıp gidemez. Dürüstlük her zaman kazandırır. Belki bu dünyada kaybedersin ama ahireti kazanırsın ✨
06 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim görüntülü konuştuk dün ama sanki soğumuş gibi uzaklaşıyor yani
- +1 yıl
Demek ki biraz sabretmen lazım seni kalbin için, sen olduğun için seven kişi karşına çıkacaktır illa ki sadece birazcık sabır
Soran+1 yılSabrediyroum çok zoruma gidiyor hani yüzüme soylemeyim gidiyorlar bende zaten anliyroum işitme engelliyim diye gidiyorlar yoksa durdyk yere kötü birsye yaptığım yok dikkat ederim
- +1 yıl
Ama olumlu tarafından bak seni seven kişinin kendi çıkarı için mi, seni gerçekten sevdiği için mi yanında anlayabileceksin. Herhangi bir fiziksel rahatsızlığı olmayan kişiler, bir insanın sevgisi sahte mi gerçek anlayamaz çünkü. Birde böyle bakmaya çalış olaya. Hem ne kadar sıkıntı çekersen mükafatında o kadar büyük olur
Soran+1 yılİlk basta ksbul etmis gibi konuştuk 3 gündür şu an mesajına bakmıyor görüldü attı ve aktifkigi kapatti ben mesaj atıyorum içim öyle yanıyor ki moralim bozuldu
- +1 yıl
Hayır hayır sakın bozulmasın moralin. Aksine şu an sevinmelisin, seni hak etmeyen kişilerden uzak durmalısın. Hakkında hayırlı olan kişi bu değil demek ki
En İyi Cevaplar
+1 yılGereksiz insanları kafana takma. Eğer seni gerçekten seven biri varsa bunu hiç sorun etmez. Senin için doğru olan kişiyi bul her hafta sevgili değiştiren kişilere yüz verme çünkü onlar seni üzerler. Doğru kişiyle doğru zamanda olucaksın bunun için üzülme. Önüne iyi biri elbet çıkacak ve senin işitme engelini hiçbir zaman sorun etmeyip seni herşeyinle sevecek. Kendini sevmeye devam et ve asla korkma bırak onlar seni kaybettiğine üzülsünler.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim baya flortleirm oldu nerde bu yıl 50 tane flortum oldu ama işitme engelicem dolayı ne sevgili nede nisnali kalabildim bu sefer kişi 27 yaşında yakisli asgari ucretde calisyor ne bilim hoşuma gitti ama adam tam isteidhim ama ben işitme engelli oldugumu nasıl soykucem bilmiyorum ya telofn konusabilrim %65 66 duyuyorum teleodn konuşabilirim oyunda sesli mesajlaşma çok şükür var cihazım sayesinde hayatımı kurtardım yoksa önce kendimile küstüm ama ona söyleyin ben ona baglanmada ne diyim
- +1 yıl
Konuşmak istediğin bir şey olduğunu söyle ve direk konuya gir. İşitme engelliyim ama cihazım olduğu için duyabiliyorum beni olduğum gibi kabul eder misin yoksa benden vazmı geçersin de onu sevdiğini söyle
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılİşitme engelli birinden hoşlanırsam sevgili olabilirim, gerekirse işaret dili de öğrenirim. O seni bırakmıyorsa, senin onu bırakmam için bir neden göremiyorum. Engeller ilişkiye engel olmamalı, insan kusurlarını kendisi seçmiyor, sırf işitme engeli var diye de bir insan yalnızlığa mahkum olmamalı. Kulağı duymayanın ya kalbi çok iyi duyuyorsa?
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hiçbirimiz kusursuz değiliz. Hepimizin her şekilde bir kusuru vardır. Bunu açıkla ki yaşanacaklar en baştan yaşansın. İlişki ilerledikten sonra yaşanırsa iki taraf da bu yüzden yıpranır. O yüzden oturup bu durumu ona bahsetmetmelisin ki o da bu durumunu bilmeli. Emin ol sen kaybetmiş olmuyorsun o kaybetmiş oluyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
+1 yılİşitme engelli olmak ayrılma sebebi olmamalı, sırf bu yüzden ayrılmayı düşünürse zaten bırakın ayrılsın öyle birinden hayır gelmez kimseye. Dünyada bununla yaşayan mutlu olan bir sürü çift varken o kişi ayrılırsa emek vermek istemiyordur sizi yeterince sevmiyordur. Çevrenizdekilerin de sizden uzak durması son derece ayıp, böyle sizi soyutlamaları yokmuş gibi davranmaları nasıl bir insan olduklarını gözler önüne seriyor. Siz flörtünüzden çekinmeyin durumu anlatın, onun tavrına göre siz de alacağınız tavrı belirleyin.
10 Yorumla
+1 yılBen mevzuyu pek anlamadım. Ciddi düşünüyorsunuz ve çocuk seni hiç görmemişki cihaz kullandığını bilmiyor? Yani sanaldan biriyle mi ciddi düşünüyorsun? Ve bu arada hepimizin kusurları var. O yüzden çok kasma. Seni gerçekten seven biri de bunlara takılmaz emin ol. Geç olmadan söyle. Eğer istemezse de saygı duymak zorundasın. Aşk arayınca gelmiyor, o seni bulana kadar başka şeylerle ilgilen
10 YorumlaBunu saklamana gerek yok birlikte olduğun insanlar seni olduğun gibi kabul etmeli zaten.
Benim sevgilim de işitme engelli ve bunu sonradan öğrendim ama umursamadım neden umursayayım ki ben onunlayken keyif alıyorum beraber gülüyoruz eğleniyoruz ve bu bize öğrendiğim güne kadar engel olmadı sonrasında neden olsun ki.10 Yorumla
+1 yılAbla ben normalde 21 yaşındayım Hızlıca üye olmak için salla geç yaptım Bilmiyodum yaşın öyle hemen yanda gözüktüğünü Ama benim kardeşimde zihinsel Engelli ve Onu terketmiyorum daha fazla üstüne gidip çok daha fazla ilgileniyorum Gerçekten seviyorsa seni Annesinden babasından Kardeşinden Ayırmaz dahada çok sever engellin bir şey ifade etmez Üstüne titrer Sen takma kafana Boş ver Bu gün kaybetmesen evlendikten sonra kaybedersin Allah hayırlısını nasip etsin de geç Mutlu bi yuvan olması için tüm dualarım seninle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bence senin bu engelinden dolayı senden ayrılıyorlarsa hiç üzülme yol ver gitsinler herkesin bu dünyada bir nasibi vardır sadce sabret ben beş yıldır yalnızım kafama takmıyorum elbet birgün olucak bence seni sadece kullanıyorlar sonrada bahanelerle ayrılıyorlar seven kişi için engel yoktur isterse iki ayagın olmasın
00 Yorumla
+1 yılSeni engelli sin diyr bırakacak olan adam senin hakkın da ciddi düşün müyor dur güzel kardeşim seven engelliye olsa sever sosyal medyada görüyoruz engelli ama sevgilisi sapa sağlam sevmiş evlenmiş ysni bu yüzden seni bırakacak adam senin hakkında zaten ciddi düşün müyordır niyeti farklıdır iyi günler dilerim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. peki snaa bir soru sence de işitme engelin var diye seni bırakıcağını düşündüğün kişi doğru kişi senin için geçek aşk böyle bişi mi işitme engelini kusur olarak gören kimse senin ne sevgilin ne eşin ne arkadaşın olabilir önce kendini sev kendine güven karşındaki zaten doğru kişi olucaktır muaa!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHani nikah yapınca hastalıkta sağlıkta bir ömür boyunca evet diyormusun diyor ya nikah memuru işte hastalıkta sağlıkta yanında olmayan erkeği ne yapacan işitme engelli isen senden ayrılıyotsalar bu onların karektersiz özelliklerini gösterir ve mutlu olmayı hak etmiyorlardır onun için sevgiline açıkla baktın buda bıraktı ben senle evlenecem hatta seni aşiret gelini yapacam olur mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunda senin bir suçun yok gönlün ferah olsun. “Sağır” yani ana dili işaret dili olan bir sevgilim vardı onunla iletişim kurmak için işaret dili öğrendim ama olmadı anlaşamadık. Anlaşamamak iletişim kuramamak değil karakterlerimiz, yaşam şekillerimiz, inançlarımız… vs. Sen işitme engellisin diye birisi senin görüşmeyi reddediyorsa hiç kafana takma böyle olması emin ol daha iyi.
09 Yorumla
Soran+1 yılİns bu konuda çok kotuyum
Cevap sahibi+1 yılEsasen işitme engelliler ve sağırlar hatta görme engelliler de algıları çok açık, çok dikkatli insanlar. Gördükleri ve duydukları bizden çok farklı onlarla konuşmak o kadar güzelki. Gününüzde insanlar çok şekilci oldukları için böyle şeyleri umursamamaktadırlar. Halbuki her insan, her an, geri kalan hayatını engelli bir birey olarak sürdürebilir.
Soran+1 yılAcaba onu bana bağlasam 1 2 ay deliler gibi sevecek hir sejilde sonra söylesem terk etmese
Cevap sahibi+1 yılNasıl bağlamayı düşünüyorsun?
Soran+1 yılBilmiyorum 😏
Cevap sahibi+1 yılBu iş öyle bağlamayla falan olmaz. Sen de kendime aşık edeceğim diye abuk subuk şeyler yapıp kendini alçaltma. Seviyorsa seninle olur sevmiyorsa bağlasan da durmaz.
Soran+1 yılAnladım şimdi söyleyin ne soyelyim mesela
Cevap sahibi+1 yılBir şey söylemene gerek yok, kendinden taviz vermene gerek yok kendin ol yeter. O da insan sen de insansın. Elbette işitme cihazı kullandığın için, duyma kaybı yaşadığın için senin kendine has sorunların olacaktır ancak bunlar bir insanı sevmemek için bir kriter değildir. Keyfine bak bunları kendine dert etme.
Soran+1 yılİlk basta Allah'ın vergidi bilmem bilmem derdi şimdide anladığım kadarıyla bende uzaklaşıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılSeni olduğun gibi sevemiyorsa gitsin bi zahmet. Ciddi düşünen seni her halinle sevendir, yarın bir gün başına bir şey geldiğinde seni terk etmeyen ve hep senin yanında olandır. Valığını her zaman için sana hissettiren kişi olmalıdır. Yani kulak cihazı kullanıyorsun diye terk edecekse zaten o doğru kişi değildir demektir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Böyle düşünme bak şu an lise son sinift bir tanıdığım var o da daş % 50 sol % 51 kaybı var o da bir arkadaş arar durur yani bu senin için engel değil böyle düşünme seni seven her halinle sever sevmeyene de yapacak bisey yok zorla güzellik olmaz sana erkek mi kıtlığı giderse de üzülme seviyorsa zaten gitmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılDirekt söyle giderse emin ol kaybetmiş değil kazanmış olursun. Hepimiz birer engelli adayıyız ve gerçekten seven biri bunu kusur olarak görmez görenin de niyeti farklıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence özgüvenini yüksek tutarsan bi sorun olacağını sanmıyorum, bu durumdan dolayı seni birakacağını da düşünüp kendini kötü hissetmemelisin. Benim de işitme engelli bir arkadaşım vardı ve kulaklıksız dışarı çıkmazdı, çevresinde çok sevilirdi, birçok sevgilisi de oldu ve özgüveni yüksekti umarım anlatabilmişimdir.
00 YorumlaBunu söyledin diye kaçan aslında senin önünden elenmiş oluyor, ne diye kendini üzüyorsun. Bekle, hayat mutlaka önüne "sen olduğun" için seninle yürüyecek adamı çıkarır. Kaçıp gidenin arkasından s******git de geç.
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum artık flortlerom gelen giden oldu hepsi bu için gittiler zaten bu son dedim bununda kaybedersem hiç kimseyle konuşmucam evlenmicem
- +1 yıl
Saçmalama, o nasıl bir düşünce. Sen hiç yarışı kazanamadım diye yarışmaktan caz geçen yarış pilotu gördün mü? Ya da bu yemek berbat diye gurmeliği bırakan lezzet üstadı.
Her insan da farklı deneyim kazanarak yoluna devam et, insanları daha iyi öğrenirsin. Emin ol o prens karşına ÇIKACAK.
Soran+1 yılİns bu prens gitmez de beni olduğu gibi sever
+1 yılBir keresinde engelli sayılmazsın, kısmen duyma oranın düşük, onuda cihaz kapatıyor zaten, ama bunları geçtim bi insan gerçekten seni seviyorsa, istiyorsa bunu görmezdi, gerçekten çok sinir bozucu bi durum ama buna takılan adamı hayatına alma derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi işitme engelli olunca noluyo herkes neden kaçıyor ki seven öylede sever böylede herkes menfaat peşinde olmuş %65 66 duyabilirsin ne var bunda senin kalbin yüreğin temiz olsun yeterki sevmeyende sevmesin boş ver
02 Yorumla- +1 yıl
Hanfendi şöyle bişey deyim insanlar engellileri küçümsüyorlar ya yarına nasıl olacaklar ı belli değil yadırgamış gibi flörtün seni sevecekse kaybetmez zaten sen çabalama o çabalasın seni kaybetmemek için
- +1 yıl
Kaybedersende benim eşim olurmusun
- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılZaten o meseleden kaybediyorsan da gitsin. Seni olduğun gibi sevmeyen biri ile ömür boyu yaşamak ister misin? Onu bilgilendireceksin. Sonuçta karşındaki erkeğin bilmesi lazım. Uyuyorsa devam eder etmiyorsa etmez.
00 Yorumla Olabilirsin bu normal yani kalkıpta seni bu yüzden terkeden insanları hayatına sokma derim söyle eğer yanında durursa seviyordur.
15 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi sordu hangisi diye
Soran+1 yılAnlattım da oyrnedi sorun yok dedi ama ilerde muhetmelen konusmayi kesicek
Soran+1 yılmaalesef bitti bitecek
+1 yılSeven engel tanımaz kardeşim seven kusuruyla sever sadce dış görünüşe bakan zavallıdir asıl engelli onlardır her kes engelli adayıdır yarının ne getireceği belli degil menfaatci sana bunu yapan gerçekten seven bir gülüşünü samimiyetini seversin merhametini zaten sen isitme engellisin diye sana bu yapan evliliği bırak yola çıkılmaz herkes zaten menfaati var hemde herseyi kaybetsin o zamn hala severse kisi gerçekten seviyordur
10 Yorumla
+1 yılDürüst olmalısın. İyi birini bulmak zor evet engelin olduğu için değil iyi insan bulmak gerçekten zor. Simdi giderse kendi bilir ama sen açıkça söylemelisin.
10 Yorumla
+1 yılYanlış ata oynarsan kaybedersin.. seni gerçekten seven, seni her halinle sever. Herkesten seni her haliyle sevmesini bekleme doğru kişi sen istemesende bulur seni
10 YorumlaÖnemli bir şey değil sonuçta bir şekilde duyuyorsun hemen söyle ama bunu bir eksiklik olarak söyleme zaten kendi de anlamamış. “AA biliyor muydun ben işitme cihazı kullanıyorum” diye gir lafa.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Sana bi gerçek daha söylim ciddi düşünen de gitmeyecek diye bir şey yok ciddi düşünüyorum diyene de inanma o kadar
14 Yorumla
Soran+1 yılYok ya haklısın herkes birkaiyor yani beni ne yapın
Soran+1 yılO zman onu bana bağlayım 1 2 ay ondan sonra soyelrim hci terk etmes güzelim ama isitmeyim diye gzuellik boş
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ;
gunun bırınde herkes engellı adayı olabılır. yürek engelli olmasın .
baktın olmuyor agırlıklarından bırak kurtul yoluna devam et.00 Yorumla Şimdi bu sebepten dolayı korkuyorsan ve bu eleman olur ise hayatının geri kalanında da korkarsın. Evliyim şunu diyebilirim ki evlilik korku evi değildir. Bırak elini tutmayı iple çekecek birini bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmana gerek yok. Bu yuzden birakiyorsa biraksin zaten bos ver. Elbet bunu sorun etmeyen biri cikar
05 Yorumla
Soran+1 yılYa şey diyicektim şimdi soyelyim deidmm de doğru soyelmek gerek yalan hos değil benim kulağımda sorun var ama teleodn konuşurum pugbda sesli avciyorum konuşuyorum yani o yüzden konuşmayalım böyle dedim ztaebb
- +1 yıl
Eger duyabiliyorsan sorun yok bence. Bunu o cocuga soyle ama ztn duyabiliyosun sorun etmez ki
Soran+1 yılSoyeldin şey dedi kendine haksızlık yapiyrosun ayip eidyrosun diyor konsuamyalim deidm otel şey mi olur diyor yanj
- +1 yıl
Eh tamam iste kabul etmis seni sen niye birakiyosun cocugu? Seviyor seni
Soran+1 yılYa o birkamada ben bırakın deidm maslesf çocuk bu kulakdan dolayı bırakmam dedi hatta hoşlandığını söyledi
+1 yılBunun için gidiyorsa s... sin gitsin zaten hiç uğraşma. Ayrıca konudan bağımsız olarak muhtemelen işaret dili biliyorsundur bu konuda bana yardımcı olabilirmisin rica edersem🙏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılNeden en başında söylemedin ki? Doğru insan seni böyle sevecektir zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılSoyeldim asla kötü şey söylemedi ben konsuamyai keselim deidm sen bende uzaklaşıyorum boşuna gitmem dedi daha çok yakınlaştı
- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılSeni olduğun gibi seven biriyle olmalısın. Engeli olan sen değilsin, onlar...
11 Yorumla
Soran+1 yılŞuanlik soyelidm gxuel seyelr yazdı hoşlanıyor bende bakalım ilerde gider mi gitems mi
İşitme engelli olduğunu öğrendığınde gıderse bırak gıtsın zaten, senı her halınle olduğun gıbı kabul eden seven bırıyle ol.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni olduğun gibi kabul ederse olay bitmiştir gerisi boş bu sorununu biliyor mu sonuçta yaratılış böyle hepimizin başına gelebilir ilerde duyu kaybı yaşamayacağımız ne malum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de kullanıyorum her iki kulağımda da cihaz var. Benimki sonradan olma işitme kaybı ve seni çok iyi anlayabiliyorum. Eğer karşındaki insan bunu problem ediyorsa sakın üzülme herkes birer engelli adayı sonuçta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Kaçanlar kendileri gibi kötü kalpli insanları bulacaklar sonunda. Üzülmeyin öyle insanlar yüzünden. Değmez buna.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBence o engel degil kendini üzme şahsen böyle biri karşıma çıksa benim için hiçbir sorun teşkil etmez
00 Yorumla Kıyamam sana ya kaybettiklerin için korkma demek dogru insan degıl ler böyle düşün ve söyle bu kişiyede kabul eden her şekil eder zaten 🥺
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. kimse kimseden bişey saklamasın kimse sonra üzülmesin. üzüleceksek dünde kalsın üzülmeler biz şimdiyi yaşayalım başka zaman olmasın.
00 Yorumla
+1 yılEğer mesele kulaksa, kaybet daha iyi. Haketmemiş seni demek ki abla.
Herşeyin hayırlısı.11 Yorumla- +1 yıl
Hepimiz engelli adayıyız demiş bir ablamız. Mükemmel söz. Esas önemli olan bu. İlerde kimin başına ne geleceği belli olmaz.
+1 yılseviyorsa bedensel engeller beraber olmaya engel değildir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılNe zamana kadar saklayacan merak ettim
Doğuştan gelen bir engel olur
Sonradan olur, bir şeyler sürekli olur doğru insanı bulana kadar devam00 Yorumla
+1 yılCiddi düşünüyorsa problem etmemesi gerekir. Böyle bir şeyi saklamana gerek yok
10 Yorumla
+1 yılAllah daha büyük sorun vetmesin bi şekilde duyuyosun sonuçta seni seven böylede sever sıkma canını
00 YorumlaZor bir durum. Sen hiç üzülme kendini kullandırma kardeşim.
00 Yorumlaeğer senden hoşlanmıyor ya da seni sevmiyorsa ne yaparsan yap seni bırakır
00 YorumlaHer saglikli insan engelli adayidir bunu idrak edemeyen biri birak sevgilin olmasin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Seni hatalarınla veya özürlerinle kabul etmiyorsa onunla olmaz zaten bebiş
00 Yorumla
+1 yılMillete sende Allah c. c beni böyle yarattı diyeceksin 👂🏻🦻🏻🧏🏻♂️🧏🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılO ayrılma sebebi olamaz seni seviyorsa eğer gerçekten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. benimde sevgilim dengesiz yani ne var kusur mu sevene hayır
00 Yorumla
+1 yılSeni eğer gerçekten seviuorsa bırakmaz işitme engelli olmak öyle büyük bir sorun değil ki olabilir
00 Yorumla
+1 yılSeni en iyi kendin gibi birisi anlar. İnsanlar empati yoksunu çünkü.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma ayrılma sebebi, işitmiyor diye sevemez mi..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seni böyle bir nedenle istemeyecek biri zaten düzgün biri değildir… Allah şifalar versin kardeşim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılÜzme tatlı canını kıymetini bil konuşmak istermisin takma kafana
00 Yorumla Gerçeği başından söyle bence, insan daha doğrusu adam olmasını bilen sorun yapmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEngeller beyinde olmasın ruhta olmasın önemli olan bu
Bunu anlamayan bırak gitsin zaten00 Yorumla
+1 yılO nasıl bir saçmalık ya insanın engeli olması ondan kaçmak için geçerli bir sebep mi yani
00 Yorumla
+1 yılKorktuğun şey inan başına gelecektir. O sana Sevgi güven vermiyor belli ki
00 YorumlaGerçeği soyle değişen bişey olmaz sen demesen o elinde sonunda öğrenecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğruyu söyle bırak giden gitsin. Seni sen olduğun için sevecek insan olsun hayatında seven insan sevdiğini herşeyi ile sever
01 Yorumla- +1 yıl
Seni bırakırsa üzülme karakterin iyi ise çok kişi senle evlenmek ister seninle
Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Bu yuzden senden ayriliyorsa zaten senin icin dogru kisi degildir. Kendini eksik hissetme bu konuda. Seninle tanistiginda da bu sorunun vardi. Bastan beri biliyordu.
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat