Eğer arkadaşları, benim varlığımdan habersiz ise onlara sinirlenmem bile fazla. Ama eğer onlar dostum ise onları silerim. Flörtleştiğim çocukta beni yok sayıp da bunu yaparsa, muhtemelen kızar ve bitirirdim. Belki aynısını da yapabilirim ama bilmiyorum, intikam almayı kolay kolay isteyen biri değilim, vaktime yazık olur. Sanırım haddini bildirecek bir kaç cümle kurar ve hayatımdan fırlatıp atarım.
Geçiştirerek verilen cevaplardan bıkan biri olarak evet 😅 Kaç kez gizliden soru sordum ve detaylı cevap istedim ama çoğu geçiştirdi ve elle tutulur bir öneri de bulunmadı. Bu yüzden her ihtimali sunayım dedim😂
Buluşturdu diye bir şey yok, kimse kimseye isteği dışında bir dayatma da bulunamaz. O da kabul etmiştir ki buluşmuş ya da konuşmuştur. Bu olduysa da çoktan göze almış olmalı bir şeyleri, o saatten sonra ben olmam fakat sadece öneri de kaldıysa bu ve tepkisini gösterdiyse yine can sıkıcı olsa da arada ki duyguları zedeleyecek bir durum haline gelmez. Arkadaşları hayatında biri olduğunu bile bile bunu yapıyorsa, kendisi bir gözden geçirmeli o arkadaşlarını…
Gifteki gibi olur ama ancak hayalimdeGerçekte kabullenirim Flört ettiğim kişiye olur tepkim. Memnun olup olmadığını öğrenirim. Sonrasında da aday arıyor ve arkadaşlarının bu teklifini değerlendiriyor ise zaten biz tam olmamışız diye bitiririm.
Önermeleri herkes yapior ama bulusturma isi ileri boyut buluşması zaten senle olan bitmiş gibi bir şey anlamına gelmektedir. Devam edilmesi düşünülemez her birey yoluna bakar. Ama o öneren kız arkadasi işe o arkadaşını bastan çıkartır. Gereken mesajı da vermek gerek.
Üçüncü kişiler beni ilgilendirmez onun verdigi tepki önem teşkil eder benim için. Onlara verdiği cevap... Cevap verirken kullandığı kelimeler... Hiçbir şekilde olaya müdahil olmam. Kenara çekilirim ve dışarıdan seyrederim. Kimsenin peşinden koşup beni seç diyecek halim yok. Bunun için kimseyle diyoloğa girmeye de tenezzül etmem.
Etik olmasa da insanlar birden çok kişiyle flört edebiliyorlar. Burada kişi "stepney"(yedek lastik) muamelesi gördüğünü fark eder etmez bir daha o kişiyle bir gönül yoluna kolay kolay girmemeli.
Seninle konuşurken arkadaşlarının ara yapmaya çalıştığı biriyle konuşuyorsa zaten o insan karaktersizin tekidir. Konuştuğun kişiye saygın olsun bari biraz. Anlaşamıyorsundur kusura bakma kardeşim olmadı dersin. Ama böylesi hoş değil.
Öneri üzerine biririleriyle tanışıp sevgili olma yoluna giriyorsa ve hayatında ben varken bunu yaptıysa diyeceğim tek bir şey vardır. O da kural ihlali. Muhatabım olamaz. Kendi gibi düşük insanlar ile muhatap olsun.
Gülerim. Demek ki beni istemiyorlar ya da benden haberleri yok. Bu durum konuştuğum kişide sorun olduğunu gösterir. Dolayısıyla konuşmayı bırakırım. Adaylarının önünü kapatmayayım. :)
Bazı insanlar benim sapkınlık olarak nitelendiğim bir düşünce yapısı var o da şu; Flörr aşamasında pek çok kişiyle flört edebilirik düşüncesi. Kimse kusura bakmasın ama yok öyle bi dünya.
Konuştuğum kişi tepki vermiyorsa ve üstüne üstük buluşuyorsa benim için biter. Hayatta tahammül edemediğim tek şey sanırım birisinin seçenekleri arasında yer almaktır.
Arkadaşlarına yapacak bir şeyim yok. Ben bende ki bak arkadaşım vericeği cevap bende yerini ve süresini belli edecektir. Şayet canım canım güler kapı orada koyarım tekmeyi gider önerilen yere oturur.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Konuştuğum biri varken başkasını önerdiler onla konuştum. Yarı yolda bıraktığım çocuk çok üzüldü