https://youtu.be/YqNqw4o-JBY ♥️ gerçekten o kadar güzelsin ki bu kadar şanslı olduğuma inanamıyorum. ♥️seninle vakit geçirmeyi başkaları ila vakit geçirmeye her zaman tercih edeceğim. ❤️Sen güçlü ve inanılmaz bir kadınsın, bunu unuttuğun her an hatırlatmak için yanında olacağım.
Bu cümlelerin benim ruhumu okşamadığı kesin, orasını anladım 🤮 Şimdi sıra sende sen de bir cümle söyle 🙂 Kadınların ruhunu okşayan o cümle nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
SS soru ✌️
Kadınların ruhunu okşayan o cümle nedir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bir kadına ruhunu okşayan cümleyi kurabilmek için, önce o kadının ruhunu bilmeli, tanımalı, keşfetmeli erkek dediğin.
Kalıplaşmış cümleler, sevgi gösterileri, yapmacık, iğreti tavırlar her kadına dokunmaz, işlemez. Çünkü kimi kadınlar romantik, içli, nazik, cümleler duymak isterken kimi kadınlar adeta sokak ağzı veya argo içerikli şeyler severler. Ve bazı durumlarda aynı kadın aynı cümlelere karşı da duvar olabilir. Bu da onun moduna, o anki ruhsal durumuna göre değişir ki erkek onu anlayabilmeli ve karşısındaki kadına, ruhuna dokunacak cümleyi gerektiği yerde, gerektiği zamanda kurabilmeli.
Ve cümleyi kurmadan önce erkeksi bir duruşu, tavrı, edası olmalı. Kuracağı cümleyi diliyle kurarsa kadının sadece kulağına dokunacağını ama yüreğiyle kurarsa kadının yüreğine, ruhuna dokunacağını bilip öyle kurmalı cümleyi. Kurduğu cümleyi ses tınısı, ses tonu, yüz ifadeleri ve davranışı ile kadına söylemekten öte hissettirmeli.
İşte bu şekilde kurulabilen güzel bir cümle, ya da bir kelime, ya da bir bakış her çeşit kadının ruhuna dokunabilir.
Ve son olarak bir şiirden kısacık bir örnek bırakayım;Soframda bir kırmızı gül... Hastayken baş ucumda çorba... ütülü gömleğim... Ekmeğim, aşım, kadınım, can yoldaşımKundağım, mezarım, karım... Ve de sevmek kadarımsın... Derdimin tek anlayanı, yüreğimin güleç yanısın... Gün ışığım, gökkuşağım, deli kanımsın...
gerçekten o kadar güzelsin ki bu kadar şanslı olduğuma inanamıyorum. seninle vakit geçirmeyi başkaları ila vakit geçirmeye her zaman tercih edeceğim. Sen güçlü ve inanılmaz bir kadınsın, bunu unuttuğun her an hatırlatmak için yanında olacağım.
daha çakma cümleler olamaz herhalde. instagram saçmalıkları bunlar. ancak gülerim ben
içten bir günün nasıl geçti diyip can kulağı ile dinlemek sana saygı duyuyorum demek ve bunu göstermek yeter
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,5b cevap paylaştı.
Erkek olayı edebiyat parçalamaya dökünce galiba katlanarak antipatik bir hâl alıyor... Samimi, sade, eylem ve niyet tarafından desteklenen minik, doğru anda gelen sıcak cümleler kadını büyük fethediyor, erkek bile şaşırıyordur... Çünkü kadın sahte, riyakar, yalan lafları yemiyor... O cümle kişiden kişiye değişebilir...🦄🍀❤️
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı.
Günaydın 🎈🎈🎈 Ben özenle yazılmış, bi yerden okunmuş veya klasik cümlelerin ruhuma temasına dahi izin vermiyorum. Aslında o öyle bişey ki cümleye dahi gerek kalmaz. Bir kaç kelime yeterli gelebilir. 🎈
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı.
İyi ki varsın. Sade ve öz bir söz kadının ruhunu okşar. Hiç beklemediği bir anda ona güzel bir söz söylemek. ya da arkadan ona sıkıca sarılmak. Yanağından ya da saçlarını okşayarak bir öpücük vermek. Hem ruhuna hemde için de ki aşkın alevlenmesine iyi gelir.
Genel geçer kadın ruhunu okşayan bir cümle mi var? Sihirli değnek gibi kim kullanırsa, kime kullanırsa işe yarayacak?
Pek sanmıyorum. Herkes özel hissetmek ister, erkek ve kadın. İnsan olarak özel olmak isteriz... Ha illaki laf mı duymak isteniyor, laf atarım. '40 yıllık yoğurtçuyum, böyle kaymaklı yoğurt görmedim' gibi :))
Zaten ağızdan çıkan boş sözün anlamı yok ki. Aynı anda kalbe de sirayet etmeli söylenen. O yüzden cümle değil bir kelime olsun ama benim olsun. Günaydın 🙂
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,6b cevap paylaştı.
İnsanlara tavsiye vermek ve motive etmek konusunda iyi olduğumu düşünüyorum karakter analizini iyi yaparım ve iyi bir izleyiciyim " Sen çok güçlü bir kadınsın " cümlesini daha kibar ve hoş olduğunu düşünüyorum
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Aslında klişeler değil de o ikiliye özel olan cümleler daha etkili bence.. ;) mesela konuşma esnasında 'sana deliyim' dersin yukarda yazdığın cümlelerin bin kat daha etkili olur :) mesele samimiyeti hissettirebilmek ;)
Gizli Üye Görüş sahibi 29 dk Ruhunda yalan demeyin beyefendi siz benim hayatımı bilemezsiniz Bende bunu demek istedim bir ruhunuzun oldunu ve onun onu okşanmadini Tekrar özürdilerim