bu sabah tüm evde kızartma kokuları ile uyandım ve fazla karbonhidrat aldığım için erkekler hakkında düşünüyorum. benim erkek tipim asyalılar olduğu için önce tayvan çin kore ve japon erkekleri hakkında düşündüm. bu da benim ateşimi yükseltti, hemen spor yaptım ve şimdi de size bu soruyu sormak istiyorum. ben almanyadaki türk erkeklerini beğeniyorum Not : türkiyedekileri çok beğenmiyorum. Alman erkekleri de çok sportif. bu arada eğer kızları hakkında konuşmak istiyorsanız çok fazla sarışın ve renkli gözlü insan gördüğüm için artık kusmak istiyorum (ben de sahte sarışınım) bu yüzden türk kızlarının esmer olanları daha çok hoşuma gidiyor ama karakter ve bakımlı olmak açısından alman kızları ve erkekleri çok küçük yaşta başlıyorlar. mesela ilk makyaj malzememi aldığımda 9 yaşlarındaydım çünkü çevremdeki kızlarda her şey vardı ama bazıları pudradan suratlarını bozdular bu yüzden ailemin ısrarla çocukken makyaj yapmamı önlemesi iyi olmuş. alman erkekleri daima spor yapıyor ve kolları o kadar sert ve güçlü ki sürekli dokunmak istediğim için bazen bazı arkadaşlarım bana gülüyor. türk erkekleri genel olarak bu kadar spor yapmıyorlar. :D spora başlayın. işe yarın başlıyorum benden kurtuluyorsunuz.
Sizi hangi Turk erkeği üzdüyse ellerinden öpüyorum yaran varki bu soruyu soruyorsun. Alman kadınlarının Turk erkeklerini deli gibi istediğini biliyorsun dimi? Onu geçtim Avrupa’nın bir çok ülkesindeki kadın toplumunun “hangi ulke vatandaşının erkegini tercih edersin sorularına’ ilk 5 e koTurk erkeğini koyan ve tercih edildigini biliyor musun? Kanıt istersen atabilirim yeterki kanıt istiyorum de. Siz Turk kadinlari biz Turk erkeklerinin gözünde her zaman görgüsüz sünüz, ve öylede kalacaksınız. Çünkü… muhtemelen bir almanla evlisin o yüzden kiciniz kafanıza kadar çıkmış ve bunun görgüsüzlüğünü yapıyorsun. Almaya ya geldiğim de kaç tane Alman kadını benimle konuşmak istediğini, arkadaş olmak istedi hatırlamıyorum bile. Not: harika bir yaklaşımları ve üslupları var. Yani sizin gibi kaba bir kadın topluluğu değiller. Konu ben değil bu ülkede benim gibi olan milyonlarca erkek var. Son 8-10 yıl icinde Turk kadınlarının alcaldigini ve erkeklerinin yükseldiğini araştırmalar, tespitler, ve kanıtlarıyla görebilirsiniz. Kanıt istersen her türlü atabilirim dedigim gibi yeterki iste.
detayları biraz okusaydın benim asyalı erkeklerden hoşlandığımı anlardın. ne alman erkekleri ne de türk erkekleri arasında kararsız kalmış değilim :D aslında her iki tarafında sevip sevmediğim yönlerini yazdım. ben bu siteye 4 ay önce üye oldum bir tavsiyeyle ilk geldiğimde türk erkeklerini överdim ama sitede çok fazla türk kadınına hakaret vs bir sürü tavır gördüğüm için bu kadar kısa sürede türkiyedeki türk erkeklerini sevmediğime karar verdim çünkü sitede genel bir kitle olduğunu varsayıyorum. Ben aslında bu yüzden o cümleyi kurdum, yani beni herhangi bir türk erkeği beni üzmedi. Detayı bile okumadan yazan birine çok bile açıklama yaptım.
Her yazını detaylıca okudum. Ama o kadar küçük beyinlisin ki… hala yazdığım şifreli görüşten birsey anlamamışsın. Peki madem anlamadın ben söyleyim. “Alman kadınlarının bak kadinlarinin diyorum sadece bir avrupa kadın topluluğundan bahsediyorum cunku. Alman kadinlarinin Turk erkegi delisi olduğunu biliyor musun” demiştim. Onu geçtim. Diger avrupa ülkesinin kadınlarının da Turk erkegini tercihlerinin arasına ilk 5 e koyduğunu da söylemiştim. Yanı ortalamaniz 1.50 olan boyunuzla bu kiyaslamalari yapmayın komik oluyor biz size gülüyoruz. İnan ki sizi takmıyoruz Turk erkegi bu siteden ibaret te değildir. Soruna görüş yazmamın sebebi can sıkıntısı eğleniyorum. Ama dedigim gibi bu kadar görgüsüz olmayin bari verirken bizi iyi temsil edin diyeceğim de nerdeee.
Gene bu siteden Alman bir erkekle evli bir Türk kızı şikayetlerini yamıştı. Onun yazdıklarından sonra hala bu soruyu sorabilen o yazıyı bulup okusun...
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben sevmiyorum türk de alman da asyalı erkekler de hoşuma gitmez karşı cins olarak algılayamıyorum. ispanyollar portekizlilerde keza öyle. ingiliz iskoç erkekleri hoş bence ondan sonra italyan erkekleri olabilir. bazı hollandada bağzı beyler hoş. hepsi değil. sanırım bir ülkeye bağlı değilim ama genel olarak avrupai erkekler hoşuma gidiyor. düşünüş biçimleri ve yaşam tarzlarıyla birlikte.
yani ben orada çok bulundum ailemden dolayı ama görmedim sayılır normal geldi gibi bana. şey gibi düşün her ülkenin her türlüsü var. cinsellikleri de çok konuşulur bana göre aşırı doğru. ve ben fransız bir erkekle olurdum şimdi düşününce ideal erkekler bence. ama nişanlıyım kdfjkfdjdfkjh ay ne çok konuştum
türk kızları ile evleniyorlar ama düşünme şekilleri biraz kötü. benim çevremdeki bazı alman erkekler türk kızları ile daha önce başkalarıyla pek bir şeyler yaşamadıkları için evlendiklerini söylediler :D bunu duymamak isterdim.