Alman erkeği mi türk erkeği mi?

bu sabah tüm evde kızartma kokuları ile uyandım ve fazla karbonhidrat aldığım için erkekler hakkında düşünüyorum. benim erkek tipim asyalılar olduğu için önce tayvan çin kore ve japon erkekleri hakkında düşündüm. bu da benim ateşimi yükseltti, hemen spor yaptım ve şimdi de size bu soruyu sormak istiyorum. ben almanyadaki türk erkeklerini beğeniyorum Not : türkiyedekileri çok beğenmiyorum. Alman erkekleri de çok sportif. bu arada eğer kızları hakkında konuşmak istiyorsanız çok fazla sarışın ve renkli gözlü insan gördüğüm için artık kusmak istiyorum (ben de sahte sarışınım) bu yüzden türk kızlarının esmer olanları daha çok hoşuma gidiyor ama karakter ve bakımlı olmak açısından alman kızları ve erkekleri çok küçük yaşta başlıyorlar. mesela ilk makyaj malzememi aldığımda 9 yaşlarındaydım çünkü çevremdeki kızlarda her şey vardı ama bazıları pudradan suratlarını bozdular bu yüzden ailemin ısrarla çocukken makyaj yapmamı önlemesi iyi olmuş. alman erkekleri daima spor yapıyor ve kolları o kadar sert ve güçlü ki sürekli dokunmak istediğim için bazen bazı arkadaşlarım bana gülüyor. türk erkekleri genel olarak bu kadar spor yapmıyorlar. :D spora başlayın. işe yarın başlıyorum benden kurtuluyorsunuz.