Güncellemeler
+1 yıl
Günceellll
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evliliğin yüzde 50 si cinsellik ise Türk erkeği diğer yüzde 50 evliliğin idame ettirilmesi sorumluluk vs ise kore erkeği
Ya bana göre kore erkekleri çok saygililar dediğin gibi sorumluluk vs
Evet öyledirler
Öyle
Kore erkekleri makyaj yapınca da bir afet oluyorlar haa
Çok tatlılar
Koreliler erkek mi la top gibiler tarzlari falan
Ne varmış ki tarzında bol pantolon giydikleri için mi top oluyorlar o zaman ona bakarsan Türkiyedeki erkeklerde dar giyiyor bol giyiyor tarzları aynı gibi
Kupe falan takmalari sacma hareketleri falan bide oje sursunler ruj dursunler tam olsun
Niye Türkiyedeki erkekler küpe takmıyor mu?
Cogu takmiyor azinlik takiyor ayrica burada beyaz tenli erkeklere feminen diyorsunuz daha feminem korelilere dusuyorsunuz
Ben öyle bir şey demiyorum kim feminen diyorsa bunu ona söyle. Ayrıca düşme konusuna gelirsek şöyle diyim onlar aşk konularında da iyi hemen bırakıp başkalarına geçmiyorlar.
Puahajaha hayatinda kac tane koreli erkegi canli kanli tanidin? Kaciyla bulustun tvden bakip yazma
Kuzenimin sevgilisinden tanıdım merak etme
Herkes ayni degil ya cok cahilsin cok guzel seven efendi erkeklerde var bu ulkede
Herkes aynı değil onu biliyorum güzel seven erkeklerde var onu da biliyorum ama bize nedense denk gelmiyor
Cunku sen hep tipede bakiyorsun hem tip hem karaterli ariyorsunuzda onlarin basi bagli artik su sevdanizdan vazgecin
Tipe mi bakıyorum? Ne kadar iyi tanıyorsun beni? Hiç tanımıyorsun o yüzden bana önyargı ile yaklaşma tip benim için önemli değil koreli erkekleri sevdiğime bakma dizilerde filmlerde görüyorum diye seviyorum karakterli olsun yeter. Düşündüğün gibi bir insan değilim.
Ahaha koreliler icin
"Kuzenimin sevgilisinden tanıdım merak etme"
Yazmistin sanki hepsi ayniymis gibi yazdin simdi oyle mi oldu? Korelilerin cekik gozleri size cekici geliyor iste hep sekile bakiyorsunuz bunu soyleyincede inkar ediyorsunuz kalbe bakan tr kizi gormedim
Ben her insan bir diye bir şey söylemedim sen benim yazdığım cümleyi öyle anlamışsın. Evet koreliler gözleri çekik insana güzel gelebilir ama ben tipe bakmıyorum anlaşılan sana göre öyle gelmiş. Ben burada sadece bir soru sordum ve herkes bunu cevapladı benim için koreli, Türk veya yabancı birisi olması gerekmez ben karaktere bakıyorum tipe değil artık nasıl anlamak istiyorsan. şu an'a kadar bize karakterlisi denk gelmedi o yüzdendir.
Peki
Umarım anlamışsındır beni
Anlasilmayacak bir sey yok siz hepiniz meleksiniz masallah tip falan umrunuzda degil tek istediginiz karakterli erkek ama karakteri iyi olan erkegi begenmedinizde sans vermezsiniz ama yinede tek baktiginiz sey karakter ben sizi cok iyi anliyorum
Yok anlamıyorsun
Sende beni anlamiyorsun neyse uzatmayalim hadi iyi geceler sana
Yok ben seni anlıyorum gayet ama sen beni anlamıyorsun zaten senden anlayış bekleyende kabahat. Sanadaa
Erkolar vs kadolar
Hadi bakalım kadolar
Ama bence t- kızları çöp hepsi
Türk kızları çöp mü?
kore erkegi daha cok tatli geliyor bana
Demiii
İkisi de değil Slav erkekleri
Yok ya bana göre de koreli erkekler
Kore.
Tabiki 😻
Türk erkekleri yorumlar da kudurmuş. Kore erkekleri bir muhteşem.
Evet baya kudurmuşlar, kore erkekleri muhteşem ötesi zaten ilişkilerde de öyleler
İki bamya kapisiyor
Derken
Türk tabikisii
karışık verelim :D
Neyde bu önemli bi detay
türk