Hep kızlar kıyaslanıyr bir kere erkekler kıyaslansın istedim özelikle kızlar sizce Romanya erkeğimi türk erkeği mi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türklerle başka insanları karşılaştırman saçma türk olarak biz asil bir milletiz o alttaki resim yerine beni koysaydın orjinal sarışın mavi gözlü türküm işinize geldiği gibi fotograflar koyup türk insanını kıyaslamayın
Bu fotoğraftaki şahıs Türk değil bir kere mezopotamyalardan gelen saçma bir ırka ait bir fotoğraf bu. Var mı Türk gibi olmak. Varsinlar begenmesinler gardaslar Ne Mutlu Türküm Diyene!
Saçma ırk değil Romanya latin ırkından görünüş olarak sordum milet olarak değil
Romanlarla Romanya farklı lstın asılı bir ülkeyiz biz Türkiyede ki romanlar la farklı
Yüzde 90 güzel ama Romanya ya gelen herkes biz de kızlarını çok beğenir
Bence erkeklerimizde aynı şekilde
Türk erkekleri çok kaba ve kendini beğenmiş bana göre
Kendi kızınızı erkeğinizi. çok kötülüyorsunuz en basiti
Hayır Romanya dan iki aydır Türkiyeye geldim berbat yazmam doğal kendi ırkınızı çok kötülüyorsunuz mesela
Genel olarak yani
Nekadar Romanyalı erkek varsa hepsinin an. nesini si. ki. yim. senide aynı şekilde a. mına. koy. duğumun. ırkı seni
Bence fotoğraflar temsil tam olarak temsil etmiyor. Romanya erkeklerini pek bilmiyorum ama Türk erkekleri birbirinden çok farklı, dolayısıyla Türk insanını temsil eden herhangi bir tip olduğunu düşünmüyorum.
Evet farklı ırklar var Türkiye de
Ama şöyle diyeyim o fotoğraftaki Türkiye'ye konan kişi benim çevremde alay konusu olur. Yani Türkiye'nin demografik olarak en alt tabakasını temsil ediyor.
Bu yorumu tarzına ilişkin olarak söylüyorum.
Romanya erkeği gibi erkekler var mı Türkiye de sen daha iyi bilirsin ben iki aydır Türkiyedeyim
Romanyalı kızlar tanıyorum, sınıfımda vardı bir de bir tanıdığım Romanyalı bir kızla nişanlı. Ama çok erkek görmedim en fazla 2 dir gerçekte gördüğüm sayı. Onları yorumlayamam o yüzden. Fakat, Romanya kızları içinde gördüğüm kız sensin, diğerleri okulda da pek beğenilmiyordu. Romanyalıların da latin olsalar da Türkler gibi çok melezleşmiş bir ırk olduğunu görüyorum. Saf latin görünümünden çok farklı duruşunuz tıpkı Brezilya gibi. Brezilya'da Meksika ve ya Peru'ya oranla çok fazla melezleşmiş bir ırk. Eğer saf latin olsaydınız çok daha esmer, kısa boyunlu, asyalılar kadar olmasa da çekik ve kısa boylu olurdunuz. Türklere gelince çevremde her çeşit Türk erkeği var görüntü bakımından sarışın da var, esmer de, uzun da var, kısa da. Ama bu fotoğraftaki kişi eğitim ve ses grubu olarak Türkiye'nin en düşük yerlerini temsil edebilir sadece.
*en güzel kız
Doğdudır canım evet bizim topraklarda çok melezleşti ama boy olarak latın ırk uzun oluyor zaten
Latinler kısa oluyor, öyle ki tüm Meksika, Peru, Kolombiya gibi ülkelerdeki kişiler kısa. Ama Brezilya'da durum farklı çünkü melezleştiler.
Evet biz dede melez çok türk erkekleriylr evleniyorlar başka ırklarlads
Evet haklısın.
:) :)
:) 🙂
Ne o bozuldun sanırım ahaha
Türk erkeklerinde de yakışıklı var tipsiz birinin fotoğrafını koymuşsun kendini onunla kıyaslıyorsun.
Kendimi değil ben kızım o arkadaşım
Pardon ben profile hiç bakmadım direk soruya ve resimlere baktın😀
Baktım
Önemli değil
Cevap
21Cevap
bu erekek romanyali degil romanyali erekler ispanyol ve yunan karisimi oluyor bizzat sevgilim romanyali oldugundan dolayi biliyorum beyaz tenli ve sevimli oluyorlar
İki eşit insanı atsaydın sonuç olumlu çıkardı da biri bildiğin meteor taşı biri kaldırım taşı şimdi nasıl yorum bekliyorsun ki sjdjjs
Aradığım yorum tebrikler 😂
Romanya da erkeklerin hepsi kaslı yapılı Türkiyede öyle erkek görmedim
Turk erkekleri gerçekten yakışıklı.. dünya ortalamasının ustundeler bence.. sadece bakim yapmıyorlar
Görüş meselesi
Göz var nizam var sonuçta.. neyse
Bence hiç öyle değil
Sence nasıl peki
Keko resmi paylasmissin tabi Romanya erkeği derler ne türk erkekleri var yakışıklı
Romanya erkeklerinin yüzde 90 öyle ama
Görüş meselesi
Alttaki daha çok arap-ermeni kırmasına benziyo Türk koysaymışsın :)
Türk zaten
Kudurmuşsun anlaşılan :) neyse he diyip geçiyoruz
Ne alaka yakışıklı değilsiniz :) niye bu kadar gücüne giti onun gibi olamadığın için mi :)
kadını anlayan bir erkek kızmayın ama @Nil97 erkek kavramı çok geniş
Türk erkegine malak gibi birini koyarsan tabiki romanya deriz esit olsana arkadaşım
Ama Türk erkeklerinşn çoğu böyle çok aradım bulamadım
Abartmayalım taş gibileri de var oyunculardandamı kimse bulamadın
Oyuncular sayılmaz ama çünkü onlar normal halktan kat kat daha bakımlılar
Romanya erkeğinin en yakışıklısı türk erkeğinin en derbederini atmışsın ama😂
Ama Türk erkekleri böyle ben Romanya lıyım bizim erkeklerin yüzde 90 böyle
Fotun siyah beyaz olmadığı için tam beli olmuyor
nedir bu romanya reklamı böyle? :) ben de türk erkeğiyim, resimdekilere benziyo muyum?
Romanya benim ülkem o yüzden Romanya :)
A bence
Bişey diyemem görüş meselesi
Bu ülkede Türk yok. gerçek Türk erkekleri
Kısa boylu
Çekik gözlü
Elmacık kemikli
Kılsız
Küçük penislidir
Bunu soranda yamuk sıfatlı bir rum kızı :D komikti
Rum değil Romanya yemin ederim dünyanın hiç bir kızı türk kızı kadar kıskanç değil türk erkekleri size kezo demekte haklı kıskançlıkta üstünüze yok sen ben çok güzelim diyorsan fotonu koy yamuk suratlı sensin bence :)
Ama seçeneğini sollacak Türk erkeği dolu..
Bilm olabilir
Olur.
bir bakim gelcem pırt
Anlamadım
yorumlarda dikkat etim ruman erkeklerinin kaslı ve yapılı olduğundan bahsetmisin büyük ihtimal o yağdır domuz yağı hahahaha
Ne alaka çok saçma spor yapan bakımlı herkes kaslı olur
yok daha kelebekler
Gidip kimi koymuş 😂😂
Ama romania erkekleri çoğu öyle
Türk erkeklerinn çoğu böyle ama
Hayır değilsin
verilen görsellere göre romanya erkeği
Evet :)
Adil değildir bu anket 😂😂 kınıyorum
Neden değil
Sence? Ülkemizde Romanya erkeğinden gayet yakışıklı insanlar bulunuyor Ki yaptığın ankette şartların eşit olması daha mantıklı olurdu Romanya’ya kaslı yapılı bir erkek bize niden öyle anlatsana birz?
Romanya da yüzde 90 kaslı yapılı Türkiyede bu çok az
Gidip görmek lazım bişey diyemeyeceğim 😒
suriyeli erkeği falan dermişim
Yakışıklı erkek olsun nereli olursa olsun
Türk erkeği olarak yanlış kişi seçilmiş
Çoğu böyle ana
Türk erkeğinin karizması kimde var bee🤘😎
Hmm
Sence romanyadada hepsi boyle degildir ama
Çoğu öyle a Rumen erkeği
Geneli böyle :=
Tabi ki Türk erkekleri