aşk her insana yarar önemli olan sonrasındaki gelen fırtınaya direnebilmek.. Sanırım sen aşk sonrasındaki fırtınadan dolayı yıpranıyorsun ve toparlanman uzun sürüyor..
Ama şöyle düşün.. hiç aşk olmasa hayatında çok tadı tuzu olmayan bu hayata ne kadar katlanırsın bunu tecrübe etmek için aşksızlık diyetine gir senden hoşlananlara ya da hoşlandığın insanlara mesafe koy yalnız olmakta ısrarcı ol bakalım ne kadar dayanacaksın..
Birazcık boğa burcundan dolayı seni tanıyorum ve bu duruma pekte uzun süre dayanacağını sanmıyorum:)
En küçük yaşlarımızdan itibaren damardan zerk edilen bir acı bu. Bacak kadar boyumuzun o kısa pantolonlu zamanlarından liseli yıllarımıza, üniversitenin eşiğine ilk adımı attığımız sabahın ardında ve gerçek hayat okuluna daldığımız hengame dolu sonsuz günlerde birilerini hep sevdik. Bazen çok sevdik. İlk sevgilimi anımsıyorum, lise ikinci sınıftaydım ve heyecandan gece uyuyamamıştım. Öylesine bir sevgi yani. Sonra başkaları ve başkaları. Tabi, her birinin bıraktığı bir acı oldu. Göğüs kafesimi yarıp açsam, kalbimde bir sürü çentik izi var gibi hissediyorum bazen. Tadılan onca acıya rağmen yine de sevmekten vazgeçmemek de ayrı bir şey. Kısaca aşka değil, ama kuvvetli ve yoğun sevgiye inanıyorum. O sevginin acısına da.
Aşkın acısı diye bir şey yok benim için. Aşk zamanla körelen bir duygudur bunu bildiğimden o acıyı derin derin yaşayıp kendimi heder etmem. Aşk, benim için bir kere olmalı ve ömürlük olmalı bu yüzden bu kadar zorum! aşkıda duygularımıda oyuncak etmeye niyetim yok. Aşkın en güzelini yaşadım. Kısmet değilmiş olmadı ama gerçek aşkın ne olduğunu tecrübeyle öğrenmiş biri olarak kalbimin kapısını herkese açmam
Çok sevmenin girdabına düştüm. O zamanlar mevsim bahardı gerçekten. Sonra bi güz sancısı tutuyor ve diyorsun ki :"bu iş yaş, karanlık ve benlik değil". Tam da yeniden yenileceğim sahnenin içinde buluyorum kendimi. Mümkünü yok tadmanın iştahlısıyız...
Aşk bana yaramıyor. Bünyem sindirmiyor aşkı Aklım almıyor. Beni yoruyor aşk Heder ediyor. En büyük acılar aşktan gelmedi ama Aşkın verdiği acıları da hiç unutmadım hayatımda. Aşksız kalmak benim için en güzeli. Bu dünya aşksız daha güzel. Verdiği mutluluk değmiyor çektiğin acıya.
denize açılıyorsanız. kaptan olarak fırtınaları göz almış olmanız gerekecek :)
değilse kara denizin dibini boylarsınız...
yoksa enginin fırtınaları tecrübe çıkarıp... mücadele ruhunuza sımsıkı tutunum. felikanızla güzel bir sahile ulaşıp. tadını çıkarıp hayat boyu mutluda olabilirsiniz :)
hakkaten acıdan başka bir şey değil.. gerçi hayat zaten acıyla dolu.. aklıma emrahın şarkısı geldi kendisini hiç sevmem ama o şarkıyı severim dizisinide severdim..
Hala hislerimde, hala özlemimdesin Sen acı, sen tatlı, günlerimdesin Hala hislerimde, hala özlemimdesin Sen acı, sen tatlı, günlerimdesin
Cok tasinmissin o kadarina gerek yok askin gecici bir illuzyon oldugunu sanirim alem-i cihan tecrube ederek ogrenmistir, afrodizyak etkisi de yok, bi naneye yaramiyor...
Aşk kötülerin oyuncağıdır aslında masumdur sen seversin o da sever adı aşk olur ama sen seversin o alay eder oynar adı işkence olur ve sonunda ellerimizle o güzelim duyguyu yitiririz
https://m.youtube.com/watch?v=HpOJ6FVX8jw Benim içim kararmış yüce dağların ardında kaldı hayallerimiz bu şehirde yine ölüm var karanlıklar çöktü yinesevgilerde sahteymiş gönlümde yine hüzün var
Şöyle ki kanser oldum komaya girdim, ben komada Azraille diplomatik görüşmeler yapıp karşılıklı büyükelçilik seviyesine kadar gelmişken aşık olup evlendiğim adam beni başkasıyla aldatıyormuş 😂
En buyuk aciyi dedemi kaybettigimde yasadim. Ölmus birinin geri gelmeyecegini bilmek oyle aci ki insan kolunu bacagini hissetmiyor uzuntuden. Acin hafifliyor ama bitmiyor tamamen. Ikincisi de ask acisiydi bir sene kendime gelemedim
En büyük acıları aşk için yaşayan ne kadar sig bir acı yaşamıştır sadece acının en derininin yanında bal kaymaktır aşk acısı en kötü ihtimalle gidenin yeri dolar nasılsa ama büyük kayıplar da var
En buyuk acilari birini aşiri derece cok severiz aşk insanin aklini alir bazen yanlis insandir sevilen kisi ama gonul onu ister ila aşkta mantik akil gider duygulariyla hareket eder insan elinde olmadan bu hayatta en buyuk acilari aşktan aldim şahsen dogru insan bulunsa denk gelse şans olsa aşk kadar guzel bisey yok hayatta ama kimse sevdigini alamiyor alansa yanlis insana denk geliyor evlendigine bin pisman oluyor aşk cikmaz sokaktir anliyacagimiz🥱
Duygusuz birisi oldum çıktım. Aşkın da buna katkısı oldu fakat sadece aşktan kaynaklı değil. Bir dünya şey gördüm geçirdim. Zamanla duyarsız soğuk kanlı bir yapıya büründüm. Hoş ben bu halimden memnunumda başkaları pek memnun değil sanırım. Memnun olmayanlarda kendileri bilir