Ömre bedel aşk yaşadın mı veya öyle aşk var mı kaldı mı?

Aşk mı? Tabii ki yaşadım ve artık kalmadı yok.
#DeluMavi
29 OCAK 2023
Ömre bedel aşk yaşadın mı veya öyle aşk var mı kaldı mı?

Aşk mı? Tabii ki yaşadım ve artık kalmadı yok.
#DeluMavi
29 OCAK 2023
Aşkı yaşadım ama ömre bedel bir ömrü olmadı sadece 3 yıl sürdü. Şimdi 4 yıl süreden sonra tekrar bu duyguyu yaşıyorum, umarım bu ömre bedel olur.
Aşk insanı çocuklaştırır. Bir kadın bir erkeğin 'çıkarlarına hizmet eden projesi' olup olmadığını tek bir fotoğrafla bile anlayabilir. Sizin yanınızda sizin kaynaklarınız ya da kimliğinizle mi var oluyor ya da sizinle/kaynaklarınızla hava mı atiyor, yoksa yanınızda ağzı kulaklarında masum bir çocuğa mi dönüşüyor? Buna dikkat edin..
Ben vahşi bir hayvanım ama bir tek sana evcilim
@DoluRakıŞişesi ara da hatırlatma mi yapıyorsun 🧘🏼♀️😄
Heee unutma ki aslanlar tek eşlidir. Ben de bir sana vurgunum, bir sana tutkun. 😏
Selamlar,
Aşkın gerçek tanımın tam olarak ben de bilmiyorum. Hani insan birini sever değer verir ve onu kendi dünyası gibi görür fakat ben aşkın daha ulvi bir şey olduğunu düşünüyorum. Şöyle çevreme bir bakıyorum insanlar üç günde tanıdığı kişilere çabucak aşık oluyorlar.
Ben bu kadar basite indirgeyemiyorum maalesef. Benim gerçekten bir gün tam olarak Aşık hissedebileceğim birisi olursa o da büyük ihtimalle doğacak çocuğum olur.
Çocuklarıma olan aşk başka asla vazgeçilmez oluyorlar.
Hayır maalesef hayatımda hiç aşkı yaşamadım artık aşka da inanmıyorum zaten. çünkü günümüzde insanların aşk dediği şey aslında parasına bakmak veya karşılıklı çıkarlara bakmaya dayanıyor
Benim hayalimde ki aşk sadece filmler de veya kitaplarda var gerçek hayatta hayallerimde ki gibi bir aşk yaşayacağımı hiç sanıyorum.
Aşk var. Ama dikenli gül bahçesi gibi.
Cevap
9Cevap
Ömre bedel bir Aşk yok..
Ama şarkılar oyle demiyor
Hangi şarkı savcılığa vereyim :D
Ömre bedelsin bu👇👇
https://youtu.be/ego7iYy8K9Q
Grubun adına bak flört :D ama şarkı fena değil. Dava edemeyeceğim..
Yaaa bak gördün mu?
Ömre bedel insanlar varmış, hayret :D
Evet var.
Yaşamadım, maalesefki yok
Aşkın da bir ömrü var, ama ben her seferinde ilk defa aşık oluyormuşçasına yaşanmasından yanayım.
Aşk var da beni hep platonik aşklar buluyor.
Aşk diye bir şey yok bana kalırsa. En aşığı komadayken aldattı 😄
Sabahtan Akşama dek Pendik Kadıköy minübüslerine baktım acaba gelirmi diye.. bu ne ki
aşka inanıyorum ve yaşadığım öyle türden bir ilişki
ömrümde 1 kereye mahsus yaşadım öncesi hep bir arayışmış ama filmin sonu tabi mutlu bitmedi :D
Ne diyorduk aşk diye bir şey yok
Yatın uyuyun.
Ömre bedel aşk yok
Yaşadım ve bitti
Bu tek başına olacak iş değil,
Yaşıyorum
Yaşamadım
Yaşamadım
İkiside olmadı
İnanmıyorum ikiside yok
Ömer diye okudum🤦♀️
Yaşadım.