Askerdeyim psikolojim bozuldu yardımcı olun lütfen terkedildim hikayemi paylaştım?

Merhaba arkadaşlar. Benim 10 yıllık ilşkim vardı lisede başladı. Ben 6 ay önce kumara bulaştım kız arkadaşımı çok üzdüm. Sonra beraber bu illetten kurtulduk. 3 ay sonra seni sevmiyorum artkk dedi ve ayrıldı benden. 3 hafta yalvardım asla dönmedi. Aradan iki ay geçti askere geldim twitterda bi paylaşım yapmış ona tekrar mesaj attım gördü ve cevap vermedi. Twitterıda gizli hesap yaptı. 10 senemizi beni 2 ayds nasıl unuttu ya da nasıl bukadar acımasız olabiliyor her yerden gizliyor kendini sanki hiç yokmuşum gibi takılıyor çok zoruma gidiyor ben askerdeyim ve ister istemez takıyorum ama o beni ne görüyor ne duyuyor nede takıyor canım çok yanıyor dönecek ümidim var ve dönmeyeceğinide biliyorum ne yapmalıyım arkadaşlar. Beni çok seviyordu 10 sene aşıktı bana ayrılırken sevsem kalırdım soğudum beni artık ilgilendirmiyorsun diyor ve kararının arkasında 2 ay boyunca konusmadığımız halde ona yazdım ve sadece görüldü yaptı ve hesaplarını gizledi resmen benden herşeyini gizliyor bu bakadar basitmi soğumak unutmak. En zoruma gidenide hesaplarını kapatması
Askerdeyim psikolojim bozuldu yardımcı olun lütfen terkedildim hikayemi paylaştım?