Hayirli geceler. Ozguvenim yok. Ben sormadan herkes bana ne ndr guzelsin ne ndr tatlisin diyolar. Ha mutlu oluyo muyum bunu duyunca? Evet ama inanasim gelmiyo. Cunku fotograf cekiliyorum guzel cikmiyorum. Susleniyorum guzel giyiniyorum aynaya bakiyorum kendimi begenmiyorum anlamiyorum niye. Burnumu begenmiyorum cok hafif ucu egri. Dikkatli bakinca belli oluyo. Dugune kinaya partiya falan gidiyorum ne guzel kizlar var. Oyle kizlar dururken yakisikli erkekler bana mi bakacaklar diyorum. millet bana ne kdr guzelsin tatlisin dese bir kulagimdan girip diger kulagim dan cikiyor. Ozguvenim yok. Bugun dugune gittik bi iki tane istedigim gibi yakisikli erkek vardi beni begenmez diye bakmaz diye gizli gizli baktim..
benim bu halim ne olacak? Inancimi kaybettim
benim bu halim ne olacak? Inancimi kaybettim
Güncellemeler
+1 yıl
Hyyyhy
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kimse çirkin değildir herkesim bi güzelliği bi özeliği vardır önemli olan önce sen kendini beğenmelisin ki güvenin yerine gelsin i
Begendim de ne oldu. Aksi insanlar cikti karsima. Bi kere yakisikli duzgun biri gelip teklif etmedi. Demekki sorun bende
Sorun sende değil öyle ben güzelim gelip beni bulurlar diye bi dünyada yok birazda sen aktif olmalısın değişik ortamlara gir yeni arkadaşlar bul mutlaka bi yerde çıkar karşına
O da dogru
öz güven önemli kimse için kendini yıpratmaya deymez güçlü olmalısın takılı kalma ne kadar takılı kalırsan o kadar yıpratırsın kendini
Millet o kdr guzelsin ne kdr tatli bir yuzun var falan diyolar hani nerde yakisikli erkekler gelip gorup teklif etmiyo. Demekki cirkinim. Ne istiyosam olmuyo.
yolla bakayım eminim o kadar değilsindir
Yok knk
Çok detaya girip boğuluyorsun bence. Birde bakınca ne görmek istiyorsan onu görürsğn. Sen olumsuz bakıyorsun gibi
Haa evet aynen oyle iste
E yapma. Çok mu zor be :)
Ya haklisin da sey.. yakisikli goruyorum bana bakmaz diyorum cunku teklif eden yok yakisikli olanlardan. Guzel olsaydim yakisikli teklif ederdi. Yok iste. Nerde aksi insan varsa yanimda bitiyolar. Efkek meraklisi degilim ama gozlemledigim kadariyla cirkinim. Yakisikli erkek teklif etmiyo anca bana ters olan insanlar
Çok yanlış düşünüyorsun. Belkide bu yüzde olmuyordur. Bu düşüncelerin dışa yansıyor Olabilşr. İtici gelir hissederiz
Bilmiyorum ki. Ama disardan iyi gorunmeye calisiyorum somurtmuyorum otururken.
Görmediğim için yorum yapamıyorum. Tek bildiğim önce kendin neşeli ol ki güzel günesin. :) yalandan değil içten gelecek
Kendini sevmeyi öğrenmelisin kendinle barışık olmalısın zaten bunları yaparsan özgüvende gelecektir
Yapamiyorum iste.
Psikolojik destek al
Sorun güzelliğinde değil, bilinç altına kazınmış olan yanlış söylem ve korkularında...
Kanka bak simdi. Knka dedim ama ayip olmaz insallah.
Cogu bana ne guzel bir kizdin der. Mutlu olurum ama aslinda inanmam niye mi? Bugune kdr bana teklif eden oldu yani ciddi dusunmek icin. Ama hepsi bana ters. Adam akilli birine denk gelmedim. Yakisikli gelip yazmadi bile. Bundan pay bicersek yok guzel degilim ve boyle dusune dusune ozguvenim yok oldu
Haketmeyen kizlar vae. Ne oglanlarla cikiyolar. Ee hani guzeldim? Hani tatliydim. Nerde? Guzel olsaydim yakisikli gelip konusmak isterdi benimle. Yok iste
Olayı neden bu kadar dar alana sıkıştırıp içselleştiriyorsun ki
Özgüven için pohpohlama iyi gelir ama kimse kimseyi pohpohlamıyor maalesef.
Dogrudur
Ruhunu beslersen Tanrı ile aranı düzeltirsen özgüvenin de olur her şeyin de olur
spor yap düzenli bakım yap geri gelir canım
Guzenli bakim yapiyorum aslinda. Fizigim yerinde. Cogu beni begenir ama ben kendimi begenmiyorum
sen kendini beğenmezsen kimse seni beğenmez burada bence anlaşamıyoruz
Dogru
bencede önemli olan kendini beğenmen
Kendimi begeniyorum da ne oluyo. Hep ters insanlzr geliyo bana
o bana da öyle oluyor canım ters insanlar ruhu psikolojisi bozuk olanlar hepsine de git derim pozitif mutlu yaşamak önemli olan ayrıca ufak şeylerle mutlu olmakta önemli :)
Dogru vallah ;)
evet canım gerçek hesabın var mı bu arada
Ayna karşısında çalışma yap
nasıl yani
Ayna karşısında her gün kendini sevdiğini söyle
Ben çok güzelim diyerek
Spora yazıl