Büyü geri döner mi?

Geri donuyormus gibi duydum. Bu nasil oluyor. Merak ettim?
Şeytani cinlerle çalışıldığı için delirtirler adamı. Ayrıca büyü bozulup yapana döndüğü takdirde cinler yapan kişiye de musallat olurlar. Hem günah hem tehlikeli. Bulaşmamak gerek. Şeytan işi anlayacağın.
Geri donmese bile yapani etkiler mi? Cunku her seyin karsiligi var dedi birisi ben yaptirmadim merakimdan soruyorum.
Etkiler.
Cevap
4Cevap
bu tarz şeyler islamda cesaretlendiriliyor mu, yoksa şeyt*n işi olarak mı görülüyor, neden herkes satanizme merak saldı, demekki hiç korkmuyorsunuz
Ben yapmadim kardes merak ettim ilgimi falan cekmuyor. Bunjn satanizmle ne alakasi var?
şeytana hizmet satanizmdir. amerikada şu an çok popüler bu konular hatta uzun süredir popülerdi. türkiyeye yeni yeni geliyor ritüeller ya da bu tarz şeyler. islama hizmet etmeyeceğim ve asilik yapacağım demenin farklı bir yolu bunlar. cezasını göze almış kişiler yapıyor işte, çünkü eski sevgilileri her şeyin üstünde görüyorlar
Peki nasil geri donuyormus?
bilmiyorum kardeşim, amerikada ya da güney amerikada bul bi satan, yaptır en iyisini
Allah korusun bir de bu eksij
Bununla ilgili benim görüşüm. Bu ilme sahib insanların sayısı son derece azdır. Yapıyorum diyene de inanma. Allah bize özgür irade vermiş zoraki bir meyil (büyü) gibi insanı hasta eder.
Ne gibi etkileri oluyormus
Peki yapana nasil geri donuyormus*
Büyünün zararı karsı taraftan cok kendine gelir. Bunu iyice idrak edin ona göre ne bok yiyorsanız yiyin
Duzgun konus okuman varsa guncellemeyi okuyup cevap yaz.
Herneyse. Merak ettigini söyledim işte karşıdan cok sana zararı olur
Iste merak ediyprum dogada her yapilanin geri donusu oluyormus yaptirana ne gibi zarari olur?
Musallat olurlar, çok pişman olursun huzurun kacar hep stres altında kalırsın, büyünün çeşidine göre zararları büyür
Buyu yapanlar lanetlenmis pislik kisiler buyu ile alakali herkesten uzak dur
Kuscam.
bu kişilerin dışardaki hırsızlardan farkı yok, diğer insanlar için aynı şekilde tehlikeliler. ve muhtemelen ağır kişilik bozuklukları var, psikiyatrik destek almalılar
Hirsizlar bile degil Kebahir Gunahtir. Yeryuzundeki en pislik seyler olabilirler.
aynen öyle, yani elinden gelse polisin yakalamayacağını bilse bıçağını alıp birine saldırabilir ya da insan kaçırabilir, sadece bunun kanunen ve sosyal olarak sonuçları olacağı için kamufle olarak yapmaya çalışıyorlar
Yalandır.
Başına bela gelir
Ne gibi?
En İyi Cevap