@YessiiM Ya normalde sessiz sakin görüntüleri var sabırlılar çünkü öyle hemen patlamıyorlar. Sinirlendikleri zaman ise o sakinliği koruyamıyorlar tam tersine dönüyorlar. Birde sinsiler sessizlikleri ondan 😂
Bir Başak olarak söylüyorum hiç sabırlı değilimdir, dediğim hemen olacak eee yükselen yay burcumun kattığı özellik olarak biraz dengesizlikte var değmeyin keyfime 😂
yengeçler konuşmayı sever çünkü ve en sıcak kanlı burçlar baktım konuşma uzuyor yengeçsin dedim. en başta da boğalara sessiz, ılımlı dediğine göre kesin iyi anlaştığı bir burçsundur diyerek koç dedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok şey kaybetmişsin, trip yemek seninde hakkın. 😂
boğalar kadar değillerdir herhalde
Evet o kadar kaprisli ve inatçı değiliz ama bizde de var bir şeyler.
boğa mısın...
en nefret ettiğim burca sahipsin düşman başına...
Başağım.
aaa harbi mi seninle sohbet etmem lazım biraz ilk defa başak tanıyorum
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun demek ki, tanımaman senin hayrına olur :)
niye ki
Çok agresif, kaprisli, çekilmez oluyorlar 🤕 tabi hepsi aynı değildir belki ama benim tanıdıklarım öyleydi
boğa burçlarına benziyorlar o zaman
Boğalar sessiz sakin ılımlı oluyorlar ya başaklar fena bence. Eleştiriye de hiç açık değiller bak eksilemişler bile 😂
boğalar sinsi yılan gibi durup durup aniden sokarlar insanı düşman başına...
başak kimseyi tanımadım yorum yapamıyorum : (
Sessiz sakin ve ılımlı bir boğa kadını hiç tanımadım 😂
Evet ya boğaların sinsiliği var sessiz insanlardan korkacaksın zaten 🤕
@YessiiM Ya normalde sessiz sakin görüntüleri var sabırlılar çünkü öyle hemen patlamıyorlar. Sinirlendikleri zaman ise o sakinliği koruyamıyorlar tam tersine dönüyorlar. Birde sinsiler sessizlikleri ondan 😂
ben de boğayım yalnız biraz dikkatli konuşursak klajflka
Bir Başak olarak söylüyorum hiç sabırlı değilimdir, dediğim hemen olacak eee yükselen yay burcumun kattığı özellik olarak biraz dengesizlikte var değmeyin keyfime 😂
Ayy pardon baştan söylesene burcunu 😁 neyse biz boğa kadınından bahsettik zaten sen adamısın üstüne alınma 😀
Boşuna demiyorum Allah'ın sevgili kulu başak tanımamış diye 😂😂
@Öylebi_İçimdengeldi senin burcunu da tahmin ediyorum; koç.
Yanlış tahmin ediyorsun öyleyse koç değil 😀
su burcusun o zaman yengeç olabilir
Uzaktan yakından alâkam yoktur yengeçle 😀 nerden vardın bu kanıya
yengeçler konuşmayı sever çünkü ve en sıcak kanlı burçlar baktım konuşma uzuyor yengeçsin dedim. en başta da boğalara sessiz, ılımlı dediğine göre kesin iyi anlaştığı bir burçsundur diyerek koç dedim.
son hakkımı kullanıyorum; akrepsin sen.
Konuşmayı çok fazla sevmem aslında ama bazen çenem düşüyor :)) son hakta da bilemedin 3 hayırla gidiyorum hoşçakal ☹
kovasın tamam tamam bilerek söylemedim şaka yapıyordum
😂😂 söyledikçe batıyorsun daha fazla tahminde bulunma lütfen, her burcu söyledin benimkini söyleyemedin 😀
yay olduğunu biliyorum tabiki
Bilmiyorsun bilmiyorsun bilmiyorsun! Pes et artık. Zaten şu saatten sonra bilsen de bildin saymam çünkü hepsini saydın neredeyse 😀
balığa alerjim var çünkü ya o yüzden söylemek istemedim offf
😂😂😂 amanın hayat balıklar için çok zor iyi ki de değilim 😀 burcum ve ben sana çok darıldık lütfen tahmin yürütmeyi bırakır mısın 😁
iyi ki ikizlersin o zaman
Ne inatçısın ya illa bilecek bilemiyorsun işte pes et artık aaa 😨
aslan olduğunu mu bilemiyorum yani?
Bu kadar da bilememezlik olmaz ama 😨
aaa meğer teraziymişsin de ben diğer tüm burçları söyleyip onu sona bırakmışım ne aptalım :p
En azından yükseleni tutturdun 10 burcu saydıktan sonra bravo 😀 geri zaten 2 burç kalmış birisi yükselen diğeri de burcumdur 😀
ikizler olmamanı dilerdim hayal kırıklığı oldu
Ikizler olmadığımı söyledim zaten tabi ki de değilim 😝
burç kalmadı ki başka nesin yılan burcu mu
aaa oğlak dememişim fkasfkasa
Ağlamak istiyorum 😭😭😭
ben de ağlamak istiyorum ne burcun flaskflkas