İyi akşamlar herkese efenim.. Umarım güzel bir akşam geçiriyorsunuzdur.
Ciddi ciddi bir şey sormak istiyorum. Özel hayatımda çoğu zaman tercih edilen kadın olmadım. Çekinken biri asla değilim herkesle muhabbet edebilirim. Dış görünüş olarak her zaman dişil enerjimin yüksek olduğunu bakımlı olduğumu ve gayet güzel olduğum konusunda geri dönüşler aldım.(flörtlerimden arkadaşlarımdan ve ayrıca hiç tanımadığım insanlardan.) Sosyal medyada belli bir kitlem var. Tamamen çabasız olan bir kitle özellikle çabalamadım. Çok çevrem var her girdiğim ortamda rahatlıkla seviyeli bir muhabbete girebiliyorum. Hatta liseden erkek bi arkadaşımla muhabbet ettik lisede herkes seni tanırdı dedi. Gerçekten de herkes tanırdı. Üniversitede de o şekilde. Öyle ortamda bas bas bağıran dikkat çekmeye çalışan bir tip asla değildim. Aksine derslerime çok fazla önem verirdim ve herkesin başarılı olması için ücretsiz ders verirdim.
Ama bu zamana kadar görüştüğüm elbet oldu ama çok uzun sürmedi veya bir şekilde bitti terk edildim veya sen çok iyisin denilip terk edildim. Mütemadiyen terk edildim. Artık güzel bir ilişkiye hazır olduğumu düşünüyorum. Güzel bir kariyerim akademik hayatım ve gençliğim var.
Sizce neden olmuyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer