herkes evlenmeden birbiriyle düşüp kalkıyor karı koca hayatı yaşıyor elden ele geziyor bugün senle yarın onla ertesi gün başka biri ve bunlara aşk diyorlar , ihaneti de cabası bu kadar mı kirlendi ilişkiler neden kimse namusuna dikkat etmiyor kadın ya da erkek fark etmiyor neden herkes birilerini kullanma peşinde?
Neden insanlar yuva kurmak niyetinde olmuyor artık?
Kendilerince akılılık etkiklerini düşünüyorlar işte..Çoğu kişi ölümlü olduğunu unuttu ne yazık ki! Bu yaptıkları hataların çok ağır bedelini ödeyecekler de iş işten geçmiş olacak... Biz böyle konuşunca geri kafalı oluruz ama.. Bunu umursamayıp gününü gün edenlerin ateşine ateş atmak isterim ben de, hiç acımam ötelerde...
çünkü her şey maddiyata endeksli. eşya bilezik mafyası var. iki kişi evlenecek herkes karışıyor. bir taraftan ekonomi bozuk ama gösterişten uzak değil çoğu kişi. bütün yük erkeğin üstünde evi arabası var mı diye soruyor herkes yani o kişiyi sevip sevmemen en alt sıralarda kalmış. bence rezalet ötesi bir tablo bu değişmesi lazım. gençler evlenmeli hayatlarını kurmalılar bu şu nda çözümü olmayan bir sorun sosyal devlet bunu çözebilir sadece izlenimlerim bunlar
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
hocam çok güzel ifade ettiniz de bu mafyalar herşeyden beter
benim ailemde böyle çok kalabalık büyük bir aile kendimizi anlattım aslında iğrenç bir durum bunun çok daha fazlası var. kimse dinlemez ki kime söyleyeceksin bunlar yanlış diye.10 bilezik istemişler damat tarafıda almış üçlü adana burma. ev istemişler saçmalıklar devam ediyor bizim istediğimiz eşyalar olacak demişler srsan akılsız yok ama gözü doymaz bunların
Soran
+1 yıl
kötü ama cidden çok kötü yanı ev para bunlar menfaat çıkar seyler
Özetlemişsin gercekten , sırf bu yüzden uzak duruyorum bu tür adına flört , sevgili ya da iliski dedikleri seyler o kadar basitlesmis ki 2 3 gun takıl sonra ayrıl yeni bul , aşk ve sevgi çok değersiz bu devirde. Yanlış kisilerle harcanan zaman ve duygulardansa hic o duyguya yasamamyi tercih edenlerdenim.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet çok haklısınız insaanlar artık bir kalbe sahip olduklarını unuttular artık her şey normallestirildi
Herkes yapıyor bende yapayım kaçıncı yüzyıldayiz diyorlar sanki yüzyıl değişince haram olmuyor gibi her koyun kendi bacağından asılır oyuzden ben rahatım
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet günah ve haram ve insanlar artık kadını erkeği iffetini koruyamiyor basit bir gecelik şeyler icin
Yok ya önemsemeyen çok insan da var dediğim gibi çevreye göre değişir insanlar daha farklı artık. Zaten her haltı yiyen kişinin de onu araması saçmalık herkes dengi dengine bence