Kullanılmış gibi hissediyorum bir işe gircem ailemede dönemem napmaliyim güçlü durmak için 😔 ev kira
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bu soruyu okuduktan sonra hakikaten adam değilmiş dedim. Lütfen bir daha böyle bir şey yapmayın. Bu yaşlarda duygularınızdan emin olamayabilirsiniz ya da karşı tarafın duyguları da oturmuş olmaz. O yüzden en azından 24-25 yaşına kadar bu tarz işlerden kesinlikle uzak durun ve bir daha yapmayın. Eğer kontrat onun üstüneyse sorumluluk sizde değil ama sizin üstüneyse de aslında istediğiniz zaman çıkabilirsiniz yani sizi bağlayan bir şey yok ki. Kiracının çok geniş hakları var artık. O yüzden ben olsami iş bulursunuz bulmasına ama önce ailenizden özür dileyin ve özellikle annenizden destek isteyin bu konuda. Sizi koruyup kollasın ve bu genç yaşınızda annelik görevini yerine getirsin. Bu da size lütfen ders olsun. Ailenizi tamamen karşınıza alıp böyle bir iş yapmayın ama dediğim gibi gelir ailenizden ister sizi, aileniz de vermez ama siz de ona artık seviyorsunuzdur, güveniyorsunuzdur (bu yaşlardaki gibi olmaz yani merak etmeyin) kaçtığınız kişiyle de en kısa süre içinde evlenirsiniz ve işte o zaman bir sıkıntı olmaz. Ancak dediğim gibi kaçma işi en son çare olmalı her zaman hayatınızda. Bunu da tasvip ediyorum gibi algılanmasın. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıl
Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
+1 yılÖncelikle böyle bir şeyi neden yaptı bunu öğren ve bu da sana çok iyi ders olsun. Aileler evlatlarının hiç bir zaman kötülüğünü istemez eğer seni ona uygun görmüyorlarsa senin göremediğin şeyleri görüp ileride olabilecekleri düşündükleri içindir. Ki sizde de öyle olmuş. Kimse sizi aileniz kadar sevmez lütfen bunu unutmayın. Yapmışsın bir hata. Öncelikle ailenin kapısını bir çal umarım onlar hatanı affeder. Negatif bir durum olursa kadın sığınma evleri var ev kiralamak yerine iş bulup belirli bir birikim yapana kadar devlete sığın. Sonrasında Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Aslında kimseye güvenmemeyi öğrenmiş olman gerekir. Kendi ayaklarının üzerinde yine dur ama arkanda ailen mutlaka olsunAnne baba evlatlarina kızarlar evet ama en çok onlar üzülür iyi olması için elinden geleni yapar. Ailene dön seni hatan yanlışın ile sevecek tek onlar var. Evi bırak herşeyi herkesi yaşadıklarını da geride bırak yazıldığı gibi kolay değil biliyorum ama zamanla imkansız değil. Belki bir gün seni bıraktığı için teşekkür edersin kim bilir00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
77Cevap
+1 yılKarakter herkese bahşedilmiyor maalesef.
Sende de hata var ama nasıl güvenirsin?
Tek çare yine ailen olacak mecburen.
Ikna et ve dön onlara. Unut bu cibiliyetsizi de.
Kendi çöpünde boğulsun.
Iyi erkekler hep yalnız bu serseri tipler de kızsız kalmıyor.
Adaletini seviyim dünya00 YorumlaAllah akıl dağıtırken şemsiye mi açtın ne yaptın kuşum ya? Akıl var, mantık var. Bu adam seninle gerçekten gelecek düşünse kaçırmak yerine aileni ikna etmeye çalışırdı. Hadi diyelim ikna edemedi ama seviyor. Bu seferde onurunu düşünerek seninle hemen evlenmek isterdi. Bu kaçırmış, üstüne ev tutup seni kapatması yapmış. İşi bitince de ortada bırakıp gitmiş. Yaşın küçükse suç duyurusun bulun bari. Yaptığı yanına kar kalmasın. Sakın tek başına bir şey yapmaya kalkma. Zaten saf bir şeye benziyorsun, başka insanlarda seni kullanmaya çalışabilir. Hemen ailenin yanına dön. Ne yapmış olursan ol, ailen sana kucak açacaktır. Şu an kim bilir ne haldelerdir. Deli gibi sana ulaşmanın bir yolunu arıyorlardır. Daha fazla aileni üzme güzelim, abla sözü dinle. Geçmişi de geride bırak. Bundan sonra aileden başka kimseye güvenme.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İşte bu yüzden ailenizin kıymetini bilin diyorum hep. Ailenin yanına dönebilirsin. Dönmelisin. Onlar seni her halinle kabul edecek insanlardır bundan şüphem yok. Kavga gürültü vs vs vs olsun! Bi defa çekersin Bi ömür ne olacağın belirsiz şekilde lanet kişilerin eline düşmektense; ailene geri donmelisin
Diliyorum ki ; troll olasın.
Mutlu kal30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun.
Ailen kabul etmiyorsa kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmelisin..
Ayrıca her yüzüne gülene her tatlı söz söyleyene abi@bir tecrübeyle öğrenmiş oldun yaşın genç belki bu durumu atlatırsın belki travmasıyla yaşarsın bilemeyiz fakat sana abi tavsiyesi her insana inanma20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Senin de payın var mı yok mu bilinmez ben kardeşim birinin muhtemelen senin cesaret verdiğini düşünüyorum… sana tavsiyem çok geç olmadan evine dön… İnşallah çok geç değildir yoksa bebeğe de yazık… bu kadar örneğe rağmen ailenizin sözünü hiç tutmuyorsunuz hep onlara zıtsınız ama kız ama erkek..
02 Yorumla
Soran+1 yılBebek ne alaka hamile değilim ki
+1 yılAileniz ile görüşmeye çalışın çok pişman olduğunuzu belirtin tekrar tekrar arayın yine de kimseniz yoksa devletten yardım almaya çalışın ve kimseye güvenmeyin siz kaderinizi yaşadınız acı tecrübe olmuş yine de sabırlı davranıp ayaklarınız üzerinde kalmayı çalışıyorsunuz üzüldüm hakkınız da hayırlısı olsun ondan kısa süre de kurtulmanız daha iyi olmuş ilerde sizi daha kötü durumda bırakabilirdi ne kadar merhametsiz, erkek demeye dilim varmaz
70 Yorumla
+1 yılSen niye güvendin de böyle bir hata yaptın delimisin niye güvenipte kaçtın belli değilmiydi birgün seni ortada bırakcağı eğer o adam gibi adam olsaydı seni oraya buraya kaçırmak yerine adam gibi nikahına alırdı demekki adam değilmiş adam olsa sana sahip çıkardı öyle ortada bırakmazdı ailen onlar senin sonuçta kızarlar ederler ama elbette affederler bence dön evine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılDönekligin böylesi. Çok üzüldüm umarım ailenle arayı düzeltirsin
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılvay anasına eleman buyuk dusunmus ev tutmus falan pompalamak ıcın keyfı almıs sonra basmıs gıtmıs.
kızım aklın yokmu hıc senın arizona kertenkelelerıne ne dıye kendını kullandırıyorsun .
umarım aılen gerı alır senı20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanına bir kaç tane daha kız bul ev kirası ve faturaları bölüşün sende işe girip çalışsan hem yalnız kalmazsın hem bütçen denk gelir daha rahat olur. Hazır eve kiracı gelecek kira ve faturalarının tamamını çıkarsan çalıştığın cebine kalır.
10 Yorumla
+1 yılDertleşmek ayağına mesaja çağıranlar bir kere de kendileri kullanma peşinde, bilgine.
63 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle... düşene bı tekmede onlar atma çabasında ! bneler
- +1 yıl
Biz uyaralım da, buna rağmen bu çakallığa düşen kendi ağlayabilir.
Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Zaten kaçmayla yanlış yapılmış. Erkek dediğin sağlam olmalı. Tabi hata yapılınca yorum yapmak kolaydır. İnşallah atlatırsın.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAilen seni her şekilde kabul eder merak etme ama sen hatayı en başta böyle birine güvenerek yapmışsın ailenin yanına dönemeyecksen de mecburen her şeyi unutup kendine yeni bi defter açman lazım
10 Yorumla
+1 yılKullanılmışın zaten. Kirayı tutan ödesin. Hangi şehir?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir olay ya? Aile evine dönmen iyi olacaktır.
10 Yorumla İşi olunca döner merak etme ama tavisyem aile evine dön eşyalarını al ya kullan ya da sat
Ama lakin öyle kişi sadece seni kullanır zoru görünce kaçar böylesi sorumluluk yok10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılDönmelisin.
Psikolojik olarak kötü durumdasın ancak dönmekten başka alternatif görünmüyor.
Bu şekilde kendine kötülük edersin.
Ailene lütfen geri dön...10 Yorumla Tiksiniyorum böyle karaktersiz hemcinslerimden Allah sabır versin kardeşim.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEv arkadaşı bul kiraya ortak girin işe başla bişeyer kazan bi kenara at hayatını kurtarmaya bak kardeşim
20 YorumlaDayak bile yiyecegini bilsen genede evine don ablacım. anne yuregi dayanamaz. kabul ederler. o pisliklede bir daha sakin gorusme. eger aranizda birsey yasandiysa mutlaka tekrar kullanmak isteyecektir sansini. evine don
20 Yorumla
+1 yılsüper olmuş hak ettiğini bulmuşun. demek ki neymiş... güvendiğin erkek erkek olacakmış. ben hastane de 4 kere ameliyat oldum. bir tane kız bana ameliyat hane kapısına gelsin demedim. ameliyata şahit olmak için gelmedi. siz bu kadar farklı ve değişik varlıksınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kadın cinayetleri neden durmuyor sorusunun cevabı bu.
Aile bakanlığı kaymakamlık vs nereye başvurabiliyorsan başvur
son seçenek olarak ta mor çatı derneğine başvur00 YorumlaYani apaçık kullanıp kenara atmış ailene geri dön ne olursa olsun seni kabul ederler yanlışa düşme helak olursun
016 Yorumla
Soran+1 yılAileme dönemem hata yaptım ayakta durmak zorundayım
Soran+1 yılİstemiyorlar abilerim
Soran+1 yılKactim ya hata degilmi bu
Soran+1 yılFarklı durum derken
Soran+1 yılOldu
Soran+1 yıl19 yaşındayım
Soran+1 yıl21 hayır ailesinin yanında görüşmüyoruz 2gundur
Soran+1 yılNe konuşucaz
+1 yılgit şikayet et ya da ailesine söylemekle tehdit et
11 Yorumla
Soran+1 yılAilesi baskı yaptı zaten kactigimizdan beri aradılar çocuğu doldurdular
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaynananla yaşayacaksın kaçmadan önce düşünseydin işsiz adamla evlenirken aklın neredeydi
14 Yorumla
Soran+1 yılKaynana yok ev kira evlenemedikki 2gun sadece yan yana kaldık
- +1 yıl
Sen nerdesin şimdi kendi evinde misin?
Soran+1 yılSevgilimle birlikte tuttuğumuz evdeyim her şey dayalı döşeli
- +1 yıl
Ee sevgilin niye gelmiyo tek bıraktı seni orada onun rayların borcu falan siz kardeşim yediniz bence senin ailen seni merak etmiyor mu
- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılbaştan uyarınca demediğiniz kalmıyor. böyle ortada kalıyorsunuz olcagı belliydi. güçlü durcaksan kimsenin seni kulllanmasına izin verme. aşkmış meşkmiş bir süre uzak dur
22 Yorumla
Soran+1 yılİşe baslicam yarın zaten ev dayalı döşeli 600de kirasi var bir şekilde yaşicam
- +1 yıl
dikkat et kurt sürüsü durmadan başına üşüşür. cevrende iş yerinde samimi oldugun arkadaşa bile bunları anlatma
+1 yılTeyzeee trol olduğunu ikimizde biliyoruz niye zorluyorsun.. kendi kendine fantezi kuruyorsun
20 YorumlaBir insan neden kaçmak isterki. Ailen izin vermiyor muydu kaçtın. Ama şunu belirteyim herif kansızmış.
00 Yorumla
+1 yıldönünce bir daha sana geri gelmeyeceğini mi söyledi
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesi baskı yaptı dönmez bence
- +1 yıl
ara ve niyetinin ne olduğunu sor
eğer gelmez ise sende yolunu ona göre çiz
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Al işte ne olduysa sana olmuş oldu keşke diyorsun ama yapacak bir şey yok kendi başının çaresine ve ayaklarının üstünde durmak zorundasın
00 YorumlaSende ailenin yanına dön bence, neden seni bırakıp gitti sorun ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesi baskı yaptı annesi babasi
Hangi şehirdesin ona göre iş falan bul kira zamanı gelmeden
06 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul'dayım tekstilde iş buldum yarın baslicam ayakta durmaya calisicam
Soran+1 yıl600tl
Soran+1 yılYok kimseye güvenmem bidaha
+1 yılBunu düşünmenin tam sırası. Hazır yol açılmış değerlendir bence, rahat yaşarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılRahat değilim şu an maddi durum kötü işe baslicam yarın inşallah her şey güzel olur
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık zorlu bir mücadele vermen gerekecek yapabilirsin kendine güvenmen yeter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar şerefsiz insanlara nasıl denk geliyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni de kız arkadaşım kaçırıp Miami'de deniz kıyısında bir eve kapattıktan sonra halasının yanına kısır yemeye gitmişti. Çok iyi anlıyorum seni. Allah sabır versin.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun şimdi ki aşkların aslı yok ona buna kanmıyacak insan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kaçırdıktn sonra o işi de yattınız sonra gitti dimi
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaptık 2gun sonrada gitti
Soran+1 yıl2ay
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl19 ben oda 21
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz kadınlar seks yaptığımızda niye kullanilmis oluyoruz ya? Ha vaatlerde bulunup manipüle yoluyla kandirdiysa iş değişir
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇık karsima da bir fırçalayayım seni yavrucum 😂
Ailenin gonlunu alarak eve donmen lazim. Tek basina bir kadin olarak Turkiye de yasamak çok zor biliyorsun etrafi ve ekonomik olarak da zorlu sureçler :/ Çozulmeyecek bir problem degil ama. Tek guzel yol ailen olacaktir :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. daha fazla yanlış yapmadan ailene dön en güzeli bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç aklınız yok kızlar hakediyorsunuz kusura bakmayın
012 Yorumla
Soran+1 yılAynen hep tatlı diliyle kandırdı Beni
Cevap sahibi+1 yılSafsın kızım sen tatlı dile kanıyorsan daha çok işin var senin. Yardımcı olurdum da yurtdışında yaşıyorum biraz zor o yüzden
Soran+1 yılCahillik yaptım yapcak bişey yok daha gencim atlatirim
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şeyi atlatamazsın haberin olsun
Soran+1 yılAtlatırim daha 19yasindayim çalışırım zaten 600tl kira veririm
Cevap sahibi+1 yılHayat sandığın kadar kolay değil
Soran+1 yılMecburum
Cevap sahibi+1 yılHey allahım ya üzülüyorum bir yandan bir yandan kızıyorum
Soran+1 yılYapcak bişey yok özgürüm artık bı yandanda 😂 ağlanacak halime gülüyorum
Cevap sahibi+1 yılOfff neyse yaz bana dertleşmek istersen
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılSen kadınlık gururunu hiçe sayarsan başkaları da hiçe sayar.
11 Yorumla- +1 yıl
Neymiş "kadınlık gururu", anlat da bilelim?
Bence sorumluluk sana ait dönersen mutlu olmayacaksın kendi paranı kazan çabala isteyen herkes hayatta kalabilir yeterki çalış. Ama asla seni yarı yolda bırakanları affetme affedersen başaramazsın.
00 YorumlaÇok kötü olmuş, geç olmadan ailenin yanına dön. Anne baba affeder. Elemana da tekmeyi vur arkana bakma.
06 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorlar abilerim
- +1 yıl
Sana bir sey yaptımı?
Soran+1 yılYaptık
Soran+1 yılŞimdilik ortalık durulsun bide biz cinsel ilişkiye girdik hamile olabilirim aileme geri dönemem
- +1 yıl
Hanile olduğunu nerden amladın seni bırakip giden adam iliski anında icine boşalmazki senin iznin olmadan böyle bir sey olsa bile sana der seni hamile bırakayım ailem seni kabul etmek zorunda kalsın
Aile en guclu baglarin oldugu yerdir
Ailenizi baskasina tercih etmeyin
Cunku aileniz herzaman sizin yaninizda sizin iyiliginizi ister04 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyor ailem
Soran+1 yılBende istemiyorum bir hata yaptım ayağımın üstünde durmaliyim
+1 yılKeşke bu kadar çabuk güvenmeseydin
20 YorumlaSebebi ne neden geri gitti aranızda tartışma mı çıktı
05 Yorumla
Soran+1 yılAilesi araayyip duruyordu korkuttular galiba oda gitti hicbisey demeden
Soran+1 yılYok be cin gibi annesi var pislik kadın beni kotuledi çocuğa babasıda aynı hayvan gibi hakaret ediyordi
Soran+1 yıl21yasinda çalışıyor ailesine o bakıyor zaten o yüzden annesi babası hakeretler ediyordu
+1 yılAilene dön emin ol vicdanları sağlamdır ana baba yüreği
05 Yorumla
Soran+1 yılAbilerim istemiyor tek başıma ortada kaldım bir hic uğruna
- +1 yıl
Doğru ama ayakta kalmak zorundasın zaten herkes tekmeyi atmış sen de kendine atma o tekmeyi. Düzgün bir işe gir orta kiralı bir ev bul toparlanana kadar
Soran+1 yılİş buldum yarın baslicam ama yavşayan oluyor bu durumdan rahatsızım namusuma laf gelmesini istemiyorum daha çok gencim 19yasindayim
- +1 yıl
Tecavüz gibi sorunlar yaşayabilirsin bu yüzden aile evi en iyisi
- +1 yıl
Ailene bir şekilde geri dönmeyi başarmalısın
Ben 20 yaşındayım (ailemleyim)
Birkaç yerde çalışmayı denedim ama olmadı, çok zor
Araya daha mesafe girmemişken ailenin yanina git
+1 yılYok daha neler ailen ile hiç konuştun mu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpara biriktir ne olur olmaz bir de hamile isen calisamazsin bir süre sonra
10 YorumlaNe kadar zamandır tanıyordunuz birbirinizi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKontrat onun üstüne mi? İmzayı o attıysa eğer kirayı ve faturaları ödeme yaşa orada. Ona haciz gidecektir az bile
20 Yorumla
+1 yılYardımcı olabilir im istersen yanlış anlama kötü niyet var diye
00 Yorumla
+1 yılHak etmisssin bence neydi bir siz vardı akilisz basın cezasını artık ne çeker anla
00 Yorumla
+1 yılhangi şehirdesin. İşe girebilir misin? Ya da B planı: ailene dön
00 Yorumla
+1 yılO nasıl bir karaktersiz seni yüz üstü mü bıraktı?
20 Yorumla
+1 yılgidip şikayetci oldunmu
04 Yorumla- +1 yıl
ev kira cok zor olucak asgari ücret kirana yetermi bi arkadaşın seni evine almazmı
- +1 yıl
durumuna çok üzüldüm
Soran+1 yılŞikayetçi olamam ki
- +1 yıl
burada herkes görüp okumasın
Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. 😂😂 yenisini bul adam evini dayamis doseniş iste
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ev dayalı döşeli ama her erkeği eve almam
+1 yılEsra Erola ulaş sen de.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok be o kadarda değil
- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim beni kaçırıp ev tuttuktan sonra ailesinin yanına döndü, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler