AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Resmen evlenmeyelim ama karı koca hayatı yaşayalım diyor kabul etme
evet ben de bu yüzden kararsız kaldım içime sinmedi çoğu kişi kabul etme demiş teşekkür ederim desteğiniz için 🌺
Direkt ayrıl o evlenmeyi hak etmeyen bir erkek
evliliği hak eden sevgi dolu seni kullanmayı değil sevmeyi aile olmayınisteyen erkeği hak ediyorsun
Daha önce ilişkiye girdinmi sevgilinle? eğer girdiysen olabilir ama eğer daha önce hiç girmediysen seninle ilişki yaşamak için aynı eve çıkmak istiyor olabilir sonrasında neler olacağı meçhul senin kararın yani sevgilini tanımadan yorum yapılmamalı bence.
bende Şu an ayni evde yasiyorum surekli birlikteyiz hic evlilik konusu gecmiyor aramizda ztaen evli gibiyiz Şu an ama cocuk sana evlenmeyelim ayni evde yasayalim diyorsa bi sure ev icinde ki hal hareketlerine uyumuna bakacaktir ayni evde yasamak uzun vadeli cok farkli bi durum tamam ayni evde yasayalim de kabul et belki sen bazi seylerin farkina varip evlilikten vazgececeksin bence evlilige girme ve bunu bi dene :)
Şimdi bunu avrupada yapınca o insanların yaşam tarzına uyuyor bize daha yeni adapte olmaya başladık bunlara ama bu tarzı kullanmaya çalışanlarda var işte erkeklerddn de dikkat etmek gerek karar sdnin yine karşındaki kişiye, aile yapılarınıza vs iyice düşünüp karar vermelisin;)
Kabul etmeyi aklınızdan bile geçirmeyin çünkü hem evlenmeden birlikte yaşamanız haramdır hem de sevgilin sana eğer birlikte yaşayalım ama evlenmeyelim diyorsa bence seni gerçek sevmiyordur.
Bence kabul edilemez bişey bu. Yarın gitse başkasıyla evlense evlenir , tut ki hamilesin , hiç mi çevren yok dünyada insanın başına gelebilecek en kötü şey bu. Bunu bile bile gidersen bu da senin seçimin , burada sorma boşuna çünkü herkes farklı şeyler söyleyecek , sevse nikahı yapar bu öğrenci evi gibi bişey değil yani.
Hem evlenme, hem aynı evde yaşamak iste. Kafaya bak ya, kullanır kullanır atar. Sen bence bundan ayrıl ya da iletişimi kes. Çünkü; böyle birisinden sana hayır gelmez.
3 yılda hala evlenmek istemiyorsa sorun büyük. Millet bir görüşte evleneceğini biliyor, ilk görüşte aşık oluyor... ağırına gitmiş yapacağın hamle belli biliyosun.
Evlenince de aynı evde yaşamayacak mı zaten arkadaş. Bi evlilik fobisi var gibi öyle çok fazla bağlanmak istemiyor ve uzun vadeli düşünmüyor gibi geldi
Ciddimisin arkadaşım şu saflığı bi kenara bırakalım mı artık? Sende biliyorsun ki o demeye çalışıyorlar açıkça senle istediğimi yapıyım sonra sıkılınca senden veya başkasını bulunca sana şutu çekecek.
Kısa yoldan dön.
Allah’a dua et böyle olmaz
Napiyo bu oyaliyo mu? Birlikte yasayalim ama evlenmeyelim mi hayirdir pasam noluyoruz demedin mi? Seviyorsan seviyorum de oyalama deseydin. Kotu hissettim bu konuda
Sana bu işin kısa yolunu soyliyim. ADİL YILDIRIM'I AÇ İZLE. BEN CİDDİ SONUCLAR ALDİM İLİŞKİMDE VE şu an EVLİYİM MUTLUYM
Ona yazma. Konuşma. Buluşma. Birden kes at. O sana zaten yazacaktır 24 saat bile sürmez. Yazınca da mesafeli konuş. Madem o öyle diyor sende böyle yap. Bir erkeğin en çok zoruna giden ve kendine çeken ciddi düşündüren şey ilgisizliktir
Yani ben bunu aşık olmadığım ama sevdiğim, beğendiğim ve cinsel hayatta uyumlu olduğum için kabul edebilirim
Yol ayrımındasın ya kabul edip kendini ezeceksin ya da o kabul edecek ya da etmeyecek ya hep ya hiç ama hayat devam
Ee kalmadı ben gibi evlilik için yaşayan krallar. Kullan at yapıyorlar
zaten hiç içime sinmedi çünkü ben gelecekte evlenmek isterim yani kabul etmezsem ayrılır mı benden acaba
Kabul etmezsem ayrılır mı değil güzelim "ben böyle birini hayatımda istemiyorum." Diyeceksin.
Düşüncesi belli yani kabul etmediğinde ayrılmazsa zararlı yine sen olursun.
Neden çünkü önemseyen bir karakterdesin o ise umursamaz.
Ben de küresel ısınma bitsin ama penguencikler de üşümesin istiyorum deseydin.
Aciken terk et daha cok uzulursun , hem ayranım dokulmesinmhem yogurdum eksimesin hesabı
Adam halinden memnun sen değilsin. O adam seninle evlenmez. Erkeği nasıl alistirirsan oyle gider.
Eger gercekten aklin ve gururun varsa kabul etmezsin.
Yeri geldimi modern yeni çağ geri kafalı olmayın dersiniz işinize gelmedi mi böyle konularda ahkam kesersiniz tabi birlikte yaşamak yanlış ama günümüzde türkiyede ki kızların çoğunluğu avrupaya özeniyor bazı geleneklere geldimi öyle saçmalık mı olur diyor 🤷♂️
Adam neden evlensin, yatıp kalkıyor cinsellik var , evlenip başına bela mi alsın :) gül gibi yaşıyor adam
3 senede evlenmek istemiyorsa semi sevmiyor sorumluluk da almak istemiyordur üzücü bir durum ayrıl bence
sen bir şey demedinmi buna.. görüşmeyi kes mesajlara cevap verme yani 3 yıl geçmiş hiçmi sevmemiş seni.. fazla yüz vermişsin bence
Sakin oyle birsey yapma olan sana olur onun niyeti sadece seni kulanmak evlilik falan geç bunu hemen kurtul bu adamdan bir an once
Ben sorumluluk almayayım. Canım isteyince sevişelim, kafam eser de senden sıkılırsam başkasını bulurum demenin tipik ve kısaltılmış hali bu.
Aklın varsa kabul etmezsin her şeyi yapalım ama evlenmeyelim ne demek yahu? Bu ilişkinin sonu ne olacak demiyor musun
Sen bilirsin ama aylenden ayrilma bugun soruda kiz sormus kactigi srvgili 2 ayda tetjetmis aylesi erkeye baski yapmis
Kabul etme hatta rest çek iletişimi kes erkekler tavır koymayınca hareket etmiyorlar bir kaç ay konuşma hatta
Sana bir sır vereyim , istiyorsan kabul et , istemiyorsan kabul etme. Kendine bi sor bakalım zeki kız.
Hamileyim de ve eğer aldırmanı söylerse terket sevgilini evlenelim derse anla ki evlenilecek bir erkektir.
Amacı başka yaa bu zamana kadar olsa olurdu zaten kişi bazen ne kadar cabalasa da bisey engel oluyor mutlaka ya günahları engelliyor ya da başka durumlar bu iş konusulupta anlaşılacak bir konu değil öncelikle sakin olmalısın
Bunun cevabı sende sevgiline güveniyorsan yaşa güvenmiyorsan günlerini yıllarını değmeyecek birine heba etme
Evlenmeyecekseniz aynı evde yaşamamın bir anlamı yok bence.
Saf biriysen destek al öyle karar ver ama akıllı biriysen kabul etme
Başından at gitsin biran önce Boyle Saçma Şey olurnu Niyeti Bozukmuş . Ciddi olsa Evlenirdi Zaten
Ben etmezdim, beraber yaşayacak kadar seviyor ama evlenecek kadar değil 🥴
Sakın aynı eve çıkma sakın yoksa evlenmez. Ben evlenmek istiyorum de
Sevgiln seni açık kapı olarak görüyor artık istedi zaman gider istedi zaman gelir suç sende
Evlenmeyip beraber yaşamak kadar saçma ve abes bir düşünce tarzı yok
Kabul etme, böyle durumlarda genelde kadınlar mağdur oluyor. Sende mağdure olma lütfen
Tâbiki olmaz zina evlilik dışı her şey günah kendine yazık etme
Yorumlar cahil insanlarla dolu bazıları mide bulandırıcı cinsten
Hayır etmee böyle bir ilişki haram
Evlenmeden olmaz
Vay istediğinde takar fişi istemediğinde şutlar seni
Tabi işine gelmeyince kolayca bırakıp gidebilmeli evlilik olursa bu iş yaş.
Bana kalsa evlenme derdinde zaten değilim ihtiyaç giderelim yeter 😉
ben o hatayi yaptım ne birlikte yasayin ne de evlenin yalnizligin tadini cikar...
Olmaz öyle şey
Ciddiyim diyen adam böyle bir teklifle gelmez
Kullanıp atacak besbelli
Aklını başına al. İleride olacakları düşün. Sonra çok pişman olursun.
Yerinde olsam uzak dururum niyet başka yarında ayrılır başkasıyla evlenir
Kabul et. Evlenmek tonla zahmet ve masraf. Adamı tüm bunların içine sokma.
Çevrem de hep öyle yaşıyor insanlar. Evlilik hiç bir şeyin garantisi değil. tam tersine bezdirici bir şey olduğu için aldatmaya kışkırtıcı gibi. Daha mutlu evlenmeyen çiftler.
Ben derdim hayırdır beni ne olarak görüyorsun diye birlikte yaşanabilir ama evlenmeyelim ne olarak görüyo acaba
Adam haklı;
Bir bardak süt için inek mi alınır? Lütfeeen !!!
Onun niyeti seni kullanıp bir köşeye koymak ciddi bir ilişki düşünse evlenelim derdi.
Evlenmeyecekse nereye kadar sürecek adamı niyeti farklı
Etmemelisiniz. Hatta biraz mesafenizi de koymalisiniz.
Beraber yasiyor gibiyiz dekren birbirinizdemi kaliyosunuz sıklıkla
Bu aynı zamanda seni kolayca terk edebileceği anlamına geliyor.
Edebilirsin güzel oluyor ama tabi gerçekten olabileceğini düşünüyorsan