AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Seni yeteri kadar sevseydi sorumluluktan kaçmazdı...
Ben seni böyle kullanmaya devam edeyim diyor… bana amacı sevgi aşk gibi gelmedi
Niyetini belli etmiş işte eğer kabul edersen evlenmeyi unut sen.
Evlenme kızım evlenip ne yapcaksın ama aynı evde de yaşama uzak kalın biraz en iyi ilişki öyle 😊
Hem ayranım dökülmesin hem... S... k. lmsin diyor :)))
Resmen sana 3 yıl kitlenmiş kardes hayirli olsun nur topu gibi bakarsın
Doğru söylemiş bende onun gibi düşünüyorum evlilik gerek yok sıkılınca ayrılmak zor oluyor evlilikte
Cinsel olarak her işini görüyorsa , niye evlensin agam
Tabiki en iyisi bu
Seninle beraber olur
Sonra görücü usulü evlenir
hem 3 senelik ilişki nasıl evlenmeyelim diye sitem ediyorsun hemde kabul etmelimiyim diye soruyorsun. sanki bizi dinlicen mi hayır. şimdiye kadar bize sormadın çünkü
Sen zaten evlilik hayatını göstermişsin adama sınırını net çiz kabul etme gerekirse ayrıl ciddiyetini görüşün
sevdiğim için ayrılamıyorum ama ciddi bir konuşma yapsam iyi olur değilmi
kesinlikle beraber yaşamalısın boş ver evliliği evlenecek olsa bunca zaman beklemezdi
Oh oh , parasiz eskortum ol diyor kisacasi, böyle biriyle daha konuşuyorsaniz kendinize acıyın
Evlenmeyelim, her haltı yiyelim sonra olurda sıkılırsam başka birine giderim. Hmm güzelmiş, mutluluklar sana. Kendini kullandırmaya devam et sevdiceğine.
Adamın niyetini kimse bilemez, ama kesin olan bir şey var ki ya sana olan sevgisi yeteri kadar çok değil ya da kendini herkesten her şeyden çok seviyor, bence bu konuda taviz verme, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻
Bence yaşamalısın erkeklere çokta gûvenme derim evlenmeyelim ayını evde yaşayalım diyorsa bunun altında bir şey aramalısın çok saçma bir teklif evlenmiyicekse hala niye seninle bir yolda veya sen onunla
Yaşamamalısın
Sevgilinle ya bu şekilde deevam. Ya da tamam.
Onun işine geliyor bence bu şekilde hem ayrı yaşayıp hemde karı koca hayatı yaşamak.
Gerek var mı öyle bişeye sence iyi düşün bizim söylediklerimizi boş ver otur bi şöyle yanlız kafayla düşün sevgilim evlenmeyelim ama aynı evin içinde herşeyi paylaşalım diyor napmam gerek de bunun bi sonu var mı de?
bence sevgilin sadece seni kullanmak istiyor eğer ona o kadar aşık değilsen sadece boşverip takilmani öneririm ama bence ona cidden değer veriyorsan ayrıl ondan çünkü onun istediği şeyle seninkisi aynı değil
Evlenmeden once seks yaptinizsa artik senle evlenmeyecek cogu erkek boyledir simdi evlenme zamani kendine bakire arar o
sevgilin sana metresi olmayı teklif etmiş yani e sen bilirsin artık karar senin...
Bence güvenme eğer güvenilecek biri olsa evlenmeyi isterdi zaten.
Yani şair burada diyor ki sen elimin altında ol istediğim de seksimi yapayım yemeklerimi yap temizliğimi yap ama arada resmi bir şey olmasın istediğimde bırakıp gidebileyim
bu işler öyle, genelde güvenilmeyecek tiplerle olursunuz, güvenilecek tipleri elinizin tersiyle vurup geçersiniz, kader
Kısaca işimi gör diyor
Size kalmış bir şey bu. Herkes evlilik tercih etmeyebilir ama istiyorsa bir taraf iyice konuşulmalı.
Sen onun sevgilisi değil gönül macerasısin maalesef hamilelik testi yap ve negatif çıkarsa hemen terket.
Pozitif çıkarsa onunla paylaş ve gidişata göre ondan sonra tekrar değerlendirelim sevgiler
Cinsel birlikteliğiniz oldu mu bakire misin yani? yaşlarınız kaç?
olmustur kesin
O zaman kalsin 😂
Kolayına gelmiş seni kullanacak sıkılınca da bırakıp atacak
Hem yoğurdum ekşimesin hem ayranım dökülmesin oldu deseydin
Beraber yakinlasmaniz oluyormu? Cinsel iliski yani..
Anan güzel mi senin de. Ananını da babama yapalım mı de? Ne diyecek görelim? 😏
🤣 🤣 🤣 Zaten o şekil yaşıyormuşunuz ne bekliyordun
Kesinlikle uzak dur. Sebep ayrılınca dul muammelesi görüyorsun ne kadar çevren lafta medeni olursa olsun sana başka bir gözle bakıyorlar.
Ahaha benimkide öyle diyordu 3 haftada evden cıktıgım an kız getirmeye baslamis yeme asla
Senin gibi birine mi yapıldı?
Gerçekten seviyorsan evleniriz yoksa ben senin f*ck değilim de
Erkek için dünya hoş sorumluluk yok etinden sütünden bedeninden faydalanacak süper iş
İşin dini boyutunu düşünmüyorsan ve seviyorsan evet
Yani seviyorsan birlikte yaşayin aynı şey zaten sadece daha masrafsiz
Bence yanlış bi karar 3 sene olmuş evlenmelisiniz bencede tahminimce sürekli aynı evde oluyosunuz bişeyler yaşamışsınız bence evlenmelisiniz
Ilk olarak kizin neden evlenmemek istedigini ogrenmek lazm sonra cozum bulunur eger oylesine senle zaman geciryosa ve sen ciddiysen bos ver gitsin
Oldu paşam varmıymış başka derdi oh ne ala sorumluluk almayayım sevgilimde yanımda olsun samanlık seyran olsun
Erkekler uyandı evlenen erkek dolandırma nafaka ihanet ve Başkasın dan çıkan çocuktan başka ne görmüş
Birak sakın istediğini yapma. Kimsenin ne düsündüğünü ne hissettiğini bilemezsin. Sonra uzulen sen olursun
senle berber başkalarınada gidecek bi bağlılık istemiyor
Erkeklerin işine gelir evlenmeyip evli gibi yaşamak. Hayat görüşleriniz ayrı demek ki.
Yarın çocuk yapalım anan baksın derse akajsjshjdjdjdjsjd şaşırmam
gönül eğlendiriyor ne evlenmesi
İstediği zaman senden kaçabilmek için
Beden senin ne istersen onu yap. Ben kız olsam verirdun her şeyi doya doya yaşardm
Kabul et bence. Sonra seni aldatinca ay hep erkekler böyle diyip hayata kızarsın 😂😂
Çok mantıklı ilk önce birlikte yaşamayı denemelisiniz
Asla taşınma böylece hicbir zmn evlenmicek aptal olma
Sen bihter ziyagilsin
Kapatmanmi olacam de sevis yat kalk ama evlenmeyelim aklin varsa kabul etme
bence etme niyeti ciddi degil seni aldatir basbaya sonrada bn sana evlenmeyelim dedim seni suclar
m. mısın ak bize ne soruyorsun git yaşa desek koşa koşa gidecek misin s. o. seni
Aklıma şey geldi ben seni kullanayım ama evlenmeyelim. Büyük ihtimalle istediği bu
Kabul etme her istediği olmasin sonra bir gün bırakıp gider
Sevgilinden aramızdaki ilişkiye bağlı sevişme oranına bağlı 😊
Sevgilin batı kültürünü taşıyor ülkemize. Welcome!
Artık buna dönecek ilişkiler