AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
çoçugun her ıstedıgını yaparsan olur
Birbirinizi seviyorsanız neden sorun olsun
Ouwww seks için ideal :)
:) tepki yok helal çocuğu. Elinden tutup ona bildikleri ogretebilirsin
olur da dikkat et kendine
Olamaz tabi boş yapma ya
Yok be arada 9 yaş var 15 20 den sonra abartı olur absürt ne bide
Erkek büyükse sorun değil
Böyle uçurum farklar çok fazla. Bana göre.
Bı süreden sona kafa uyuşmayabilir
Adam zengin ise normal
Gayet normal tabi cevre oyle dusunmeyebilir 🙄
Neden olmasın ki nesi abes
10 yaş fazla bir yaş farkı bence.
Absürt ideal yaş farkı 5tir ya
Olur hiç bir şey olmaz 10 yaşa kadar sıkıntı yok
Sen mi büyüksün erkek mi tam anlamadım?
En iyisi gizli yürütmektir
Resmen çıtır seviyorsun. Sen üniversiteye giderken kardeşim 12 yaşındaydı
Zannetmiyirum bnde 28 yasimdayim
Tepki alır da size ne? Tepki verip dursunlar.
Yaşı sorun eden var etmeyen var size kalmış
sen büyüksen birlikte olma
Olabilir eski sevgilim de benden kucuktu
çok fazla yaş farkı..
Büyük olan erkekse değil
Aynen aynen
Sorun değil ozmn knka
niye alsin ya
kiz buyuk ya
olsun
19 olan hangisi kız mı erkek mi
Erkek küçükse problem
yok ya
Hiç bir sıkıntı olmaz
Normal aslında ama azıcık daha az olmalıydı fark
Okur olur keyfinize bakın
Olabilir
kiz buyuk ama
Olabilir
Haha 93 02 ne günlere kaldık 🤣
E haliyle
olmaz
Takılın keyfinize göre
Hayir
9 yaş zor yaa.
sapıksa olur
kim o sapık
Biraz garip karşılarım ben duysam
bide erkek kucukss?
Fazla garip olur
Hic sıkıntı bile değil tecrübe kazanirsin
Evet absürt olur.
Kime ne?
değil
biyolojik saate aykırı
Kim ne der diye yaşamayın
Yaş farkı fazla..
Yuhh
Sorun olmaZ
gayet normal
Çok güzel olur
İkisinin tercihi... Anlasabiliyorlarsa...
Neden olmasin
Bu denli bir yaş farkı çok fazla
erkek buyuk olunca neden normal?
Ben erkek büyük diye yazdın sanmıştım. Ona rağmen dedim bunu. Kadının büyük olduğunu düşünmemiştim
buradaki 93 lü sen misin :D
evet maalesef
18-19 yasındaki bir erkeğe kafa olarak uyum sağlar mısın bilmiyorum zor gibi
Olmamalı
Kim küçük o mu?
erkek kucuk
Bunu merakımdan sordum 😅 benim fikrim bilinç anlayış olarak denk bir olgunluk var ise neden olmasın. Ancak o denklik yoksa çok sıkıntı yaratır. Çünkü yuvarlama 10 yaş farkından bahsediyoruz fazla sayılmaz ama az da değil. Bence ince elenip sık dokunması lazım ve ilişkinin amacına göre haraket etmeli.
8.5 yas var ve dis gorunus olarak onun yasinda saniyor herkes oda buyuk gosteriyo zaten karakter olarakta ben cocuk ruhluyum tek sorun tarihler yani kimlikteki
Kim 19 yaşında
Yatakta sorun olur
28 sen misin?
Sorun yok bence.
almalı.
neden
bu durumu yaşayan kişi sen isen şöyle açıklayayım; kullanılabilirsin, manipüle edilebilirsin, ailen ile seni çokça yıpratacak tartışmalar yaşayabilirsin, o büyük diye evlilik baskısı kurabilir, eğitim sürecin de devam ediyor muhtemelen, o seni sevmiyor olabilir, kısa süre sonra muhtemelen olgunluk farkından dolayı bitebilir, o psikolojik baskı kurabilir ve sen bu yaş farkından dolayı ilişkini ve onun sana yaptıklarını arkadaşlarına ya da ailene anlatamayabilirsin.. daha birçok örnek verebilirim.. inan bu yaşta sana masum görünebilir, aşkın yaşı olmaz diyebilirsin.. ama unutma, aşkın değil aşık olmanın yaşı olmaz. neredeyse 10 yaş var.. resmen kuşak farkınız var, o Y kuşağı sen Z.. benim amacım yargılamak değil, ki benim haddime de değil... ama bi kardeşin olarak söylüyorum, ablam gibi olmanı asla istemem... fark etmezsin, aman zamanla düzelir dersin, o anlayışlı dersin ama ilerledikçe batağın dibinde bulursun kendini ve yanında da çok kişi olmaz.. çok yıpranırsın..
canim buyuk olan benim o yuzden dislanmak ve toplumdan tepkiden soz ettim cunku bizim toplumda erkek buyukse 20 yas bile normalken kadin buyuk olunca 8.5 yas agzina siciyolr
pardon, cinsiyetin kadın olarak görünüyor bende. özür dilerim.. kadın büyükse aslında iş biraz daha karışık, kadınların zihni hep daha farklı çalışır ve inan bana büyük bir erkekten daha fazlasını yapabilir. tabii birbirinizi tanıyorsunuzdur, uzun süredir birliktesinizdir, birbirinizden eminsinizdir, odur budur derken belki olur ama sen o kadar olgun bi kadınla ömür geçirebilir misin muamma.. şahsen bir erkek olsam kendimden maksimum 3 yaş büyük bir kadınla birliktelik yaşarım... daha ergensin ve kadın büyük, uzun sürmez gibi geliyor.. bu arada zenginsen kullanılıyor olabilirsin, bi kadın kullandığını asla belli etmez.. tabii maddi açıdan olduğu gibi diğer birçok açıdan kullanabilir yine.
off o kadar kafam dalgın ki büyük olanın sen olduğunu yine unutmuşum VE SENİ ERKEK SANMIŞIM OOOOF
ne anlatiyosun acaba? kadin olan benim 93 lu olan yani 02 li erkek sevdigim kisi ve kafa olarak uyuyoruz dis gorunus olarakta ayni gibiyiz kimsenin kimseyi kullandigi yok ne sacmaliyosun
tamam tamam, başa sarıyorum... saçmalamak denilemez sadece dikir belirtiyorum? ki fikirlerim hâlâ geçerli... her neyse, ilişkiniz madem gayet iyi, oldukça kafa dengisiniz ve kimse yaş farkını anlamıyor o zaman fikir sorma bence. siz mutluysanız sorun yok
fikir*
sen mi 93 lüsün