19 yaşındaki biriyle 28 yaşındaki birinin anlaşabileceğini pek sanmıyorum. Sen yaşını başını almış bir kadınsın. Okulunu bitirmiş, mesleğini eline almış ve evlilik çağına gelmiş birisin. Bu yaştan sonra öylesine ilişkiler yaşayamazsın. Artık evlilik amaçlı bir ilişkiye başlamalısın. 19 yaşındaki biri seninle evlilik amaçlı bir ilişki yaşamak istemez. Aklı havada olur. Yüzeysel ilişkiler yaşamak ister. Hayatını eğlence odaklı yaşar. Yaşının verdiği cahillikle hataya açıktır. Çoğu zaman senin ne demek istediğini bile anlayamayacak, yeri geldiğinde de seni sıkıcı bulacaktır. Bu yüzden çok fazla tartışma yaşayabilirsiniz. Hatta ilerleyen yaşlarda seni yaşlı bulmaya bile başlayacaktır. Malum erkekler olgun bir yaşa eriştiğinde kendinden yaşça küçük olan kadınlara ilgi duymaya başlıyorlar. Hayal kırıklığına uğramaman adına kendi yaşına uygun biriyle ilişki yaşamanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet absürt bir durum olur. Aslında kişiler arasında 10 yaş çok bi fark değil ama bu olgunluk zamanlarında olursa değil. 19 yaşındaki bir genç kızın 28 29 yaşında bir beyfendi ile hayalleri ve istekleri aynı olamaz bence. Çok farklılıklar olur. O senin hoşlandığın sevdiğin şeyleri istemez sen onun. Fikir ayrılıkları sürekli ilişkinizde tartışmaya neden olur. Ayrıca yaşıtların varken neden 28 yaşında bir insanı tercih ediyorsun çok merak ettim?
01 Yorumla
Soran+1 yılbüyük olan benim yalnız
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Toplumuz da kadının erkekten büyük olduğu ilişkiler pek normal karşılanmıyor
Eğerki kimin ne diyeceğini önemseyecek verilecek tepki senin için önem taşıyorsa bir birliktelik yaşama ya da gizli yaşa
Biz seviyoruz böyle mutluyum diyorsan kimsenin ne dediğini dinleme.
Zaten zaman kim haklı kim haksız gösterecek yaşa bakalım ne olacak00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz diye bir şey yok olabilir sonuçta her iki tarafta reşit kişiler ama kafalar uzun vadede ne kadar uyuşur asıl mesele orada.
Kadın da büyük olsa erkek de büyük olsa benim görüşüm aradaki yaş farkı maksimum 5 6 olmalı ha iki tarafta sorun etmiyorsa 8 9 yaş da kabul edilebilir bir yaş.
Ama sorunlardan birisi de eğer iş evliliğe gelirse o zaman ortaya çıkmaya başlar çünkü kadın 2 3 yıl sonra evlenmeye kalksa muhtemelen okuyan veya hala düzenini oturtamamış bir erkek ile karşılaşabilir.
Yaş ile olgunluk meseleleri birbirinden bağımsız konulardır o yüzden sen olgun olursun kardeşim vs gibi konulara girmenin anlamı olmadığını düşünüyorum.
Olgunluk yaş ile değil yaşanılanla olur.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bana yaş farkı oldukça fazla geldi yani siz küçük olan taraf olsanız bile artık günümüzdeki ilişkilerde 9-10 yaş oldukça büyük bir yaş aralığı olarak kabul ediliyor. Ancak siz anlaşabiliyorsanız ve ikiniz de bu ilişkiyi kaldırabilecek olgunluktaysanız yani kişilik olarak o olgunluğa erişmişseniz, ben bir sorun olacağını zannetmiyorum. Bununla birlikte birbirinizi gerçekten seviyorsanız, anlaşabiliyorsanız ve en önemlisi de birbirinize derin bir saygı duyuyorsanız bu ilişkiye tabii ki bir adım atmayı düşünmeniz oldukça yerinde bir karar olur. Ancak dediğim gibi iyice düşünüp taşınmalı ve çok aceleci olmamalısınız. Flört dönemini uzun tutmalı ve onu iyice tanımalısınız. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
u +1 yılOff çok yaş farkı var. Bilmiyorum bana göre değil. 20li yaşlarda erkeklerin bazıları gerçekten olgun gözüküyor olabilir ama ne bileyim ya. Tam tersi olunca pek göze batmıyor sanki, bu da bi nevi önyargı sayılabilir. Ama erkeklerin aslında geç olgunlaştığı da bir gerçek. Tabii sen mutluysan yaş farkını takma. Sonuçta önemli olan sizin nasıl anlaştığınız ;)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yıl03 lü benle absürt degilse senlede olmaz😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Küçük olan erkekse çok fazla..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. hayır bunca anormal bir durum yoktur.. 12-13 aştan sonra başlar problemler.. 9 yaş problem değildir. yalnız söylediklerim sadece EVLİLİK için geçerlidir.. flört için değil.. flört işin içine girince tarafların hayata bakışı ve beklentileri farklıdır , ve kızın zarar görecektir bir şekilde.. 28 yaşında bir adam 19 yaşında genç bir kıza , ay elini tuttum , ay saçına dokundum gibi masumane yaklaşmaz her an.. çok daha ileri boyutta şeyler isteyecektir.. ki daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum.. sağlıklı olmaz.. evlilik müstesna.. evlenirler mutlu mesut yaşar giderler. ama ileride evleniriz belki meselesi değil kastım.. direkt ailelerin müdahil olup , uzatmadan evlendirilmelerinden bahsediyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yıl9 bile degil 8,5 yas var ve ailesi karsi cikicak diye korkuyorum o 25 ken ben 33 -34 halbuki gayet normal degilmi?
Soran+1 yılbu arada yas farki olan kisilerden buyuk olan kadin yani benim erkek degil
- +1 yıl
bu işin sonunda üzülürsünüz. hiç girmeyin derim. yaşı büyük kadınlar genç erkekler için fantezi ve arkadaşlarına övünç kaynağıdır. evlensenizbile orta vadede yaşıtı bir kadın için terk edilmeniz kuvvetle muhtemeldir. bu konuda bildiğim tek örnek pınar altuğ ve yağmur atacan çiftidir. bunu da istisna kabul ediyorum. hiç girmeyin. üzüleceksinlz..
Aslinda yas farki olarak sorun yok 9 yas ama bence sorun sadece surda erkek yas olarak kücük yani 19 yasinda daha, sense 28
Gercekten olgun biri mi?
Misal sen 40 olsaydin oda 30 hadi yine daha iyi 30 yasinda olgun erkek dersin
Ama 19 yasinda bi erkek ne kadar olgun olabilirki bide erkeklerde 3 yil geri saymak lazim, o Şu an beyin yasi olarak 16 ben genelleme diyorum ama o olgundue baska konu
Milleti birak sen kendi hayatina bak, olgunluk yastada degil basta olur bu yüzden onu taniyan sensin ilerde sorun olmicaksa seviyorsan son gaz devam edin51 Yorumla- +1 yıl
Sen yasa taklrmsn
Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Bence hiç problemdeğil 10 yaş fazla değil anlaşabiliyorsa kafa yapısı uyuyorsa neden olmasın kızın büyük olması bişi değiştirmez
16 Yorumla
Soran+1 yılben de boyle dusunuyorum 8.5 yas buyugum ve ailesi cevresi tarafinan alay konusu olmaktan korkuyorum
istemicekler
dislicaklar diye cunku erkek buyukse 20 yas bile normalken kadin 5 yas buyuk olsa wow oluyor bu toplumda- +1 yıl
O toplumun sorunu sizindeğil arkadaşınızında değil siz anlaştıktan sonra millete başka şeyler düşer elalemin ağzı torba feğilki büzesiniz ben yaş farkı olan ilişkileri daha sağlıklı görüyorum nedense bi tarafın mantığı hep daha ağır basar ve anlayışlı olur sanki daha kaliteli
Soran+1 yılcok haklisin ben dd aynisini dusunuyorum ama toplum neden bu kadar disliyor yas farki olunca
Soran+1 yılcok tesekkur ederim yuregine saglik keske herkes sizin gibi anlayisli olsa.. ben de istemezdim yasitim isterdim ama baglandim kalp bu elinde olmuyo insanin. ya ailesi karsi cikarsa o zaman naparim
- +1 yıl
Ailesinin karşı çıkmasınıda o göğüslicek özgüveni olan yetişkin bir kişi ailesini kendi ailesine karıştırmaz yani birisinin özgürlüğü başka birisinin özgürlüğü sınırında biter bunu iyi dile getirmekte gerekir ben sorun olcağını sanmıyorum tabiki sevgilinize bağlı çoğu şey siz sadece destek olabilirsiniz etkisinfe kalmamalı bunu ailesine kabullendire bilir
+1 yılAnlaştıysanız rakamlar önemsizdir. Hayatınızı başkaları ne diyor diye yaşamayın. Bir kere geliyorsunuz dünyaya.
16 Yorumla
Soran+1 yılkiz buyuk olan ama
- +1 yıl
Farketmez. Çevre toplum tepki gösterebilir ama sizin özel hayatınız onlara ne oluyor? İstersen 70 yaşında ol 18 yaşında erkekle evlen kime ne? Herkes kendi özeline baksın başkasının özeli onları ilgilendirmez. Taraflar seviyor birbirini yaşın önemi yoktur. Bu toplum zaten eleştirmek isterse her türlü eleştiriyor. Böyle insanlara göre değilde kendiniz için yaşayın. Dünyaya bir kere geliniyor millet ne der diyerek sevdiğiniz şeyleri yapmaktan asla vazgeçmeyin. İleridepişmanlık duyulabilir keşke demeyin sonra bence. Seviyorsanız sorun yok bence :)
Soran+1 yılŞimdi
cok haklisin ben dd aynisini dusunuyorum ama toplum neden bu kadar disliyor yas farki olunca- +1 yıl
Sapkınlık, pedofilli olarak görüyorlar. Topluma hiç aldanmayın. Örnek vereyim ben 1 yıllık askerlik yaptım bazıları 3 yıl askerlik yapmadım diye bana söyleniyor. Sanki askerlik süresini ben seçiyorum benim dönemimde 1 yıllıksa ben napabilirim?
Aslında bu eleştiren topluma baktığımızda genelde erkekler kadınlardan en az 10 yaş büyük ama günümüze gelince erkeklerin 8-10 yaş büyük olmasını bile kötü gözle bakıyorlar oysa geçmişte kendileride yapmışken bunu. Kadında erkekten büyük olabilir iki taraf seviyorsa sorun yoktur. Toplumumuz kötü sırf eleştirmek için eleştirenler bile var.
Soran+1 yılcok tesekkur ederim yuregine saglik keske herkes sizin gibi anlayisli olsa.. ben de istemezdim yasitim isterdim ama baglandim kalp bu elinde olmuyo insanin. ya ailesi karsi cikarsa o zaman naparim
- +1 yıl
Rica ederim :) Umarım insanlar empati kurmayı, saygı duymayı öğrenir ileride belki yeni nesil bunu yapar diye ümit ediyorum. Ailesi tepki gösterebilir ailesini tanımıyorum ama ondan ööğrenebilirsin bence bunun cevabını. Yaşıt istemen normal ama kalp bu kime konacağı belli olmuyor. Rakamların değil kalbin sevginin önemi var. Sırf yaştan dolayı iyi birini aile kabul etmiyorsa bence restleşilebilir. Kötü biridir istemezler bu ayrı ama iyi bir insanı sırf yaş farkı diye olacaksa gerekirse restleşmeye gidilmeli.
Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Şahsen biraz fazla ama Gönül ve nasip işleri bunlar.. iki tarafta raziysa istiyorsa.. hayırlısi olsun demek kalır bize..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver ya sevdikten sonra önemsiz takılmamalısın milletin ne diceğine
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnladım zaten ama önemli değil işte takılma
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılerkek küçük ise genç arizona kertenkelesi geleceğin ağır milf'çisi olacak :)
sen kucuk isen sugar daddy cemiyetine 1 kişi daha kazanmış olacak.
yas farkı fazla ilişki atraksiyondan bir adım öteye gitmez.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılevet alır
eğer iş ciddiye binerse maalesef alır kültürel durumdan kaynaklı biraz
ayrıca ilişkinizin sağlıklı olması da çok zor çünkü en ufak bir sorun da sebebi yaş farkına bağlarsınız
bu yüzden zor bir ilişki olur00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendi görüşüm toplumla pek örtüşmese de, maneviyata daha çok önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yaş vs gereksiz toplum takıntıları bana göre. Aynı frekansı yakalamış insanlar, birbirleri ile mutlu olmalıdır.
00 Yorumla
+1 yılKadın çok büyük olunca sorun çıkıyor. Çok klişe ama erkekler daha geç olgunlaşıyor ilgi mevzularında özellikle. Her şey yeniyken hoşken falan sıkıntı olmaz ama ileride problem çıkabilir
10 Yorumla
+1 yılAllah rızası için yaşa takılmayın arada abes bir fark bile yok eğer hisler karşılıklıysa sorun olmaz
22 Yorumla
Soran+1 yılama cevre buna tepki neden gosteriyor
- +1 yıl
Cahil olduklarindan , sana sunu diyin 20 yasinda pasakli uyuz kiz yerine 45 yasinda tas gibi bakimli bayani tercih ederim , kim gözüne güzel geliyorsa onla gez toz yat evlen sevis , ne bayanlar var 40 yasinda tas gibi bakinca ahhhh cekiyorsun , 20 yasinda kizda var bir bakinca bidaha bakmiyorsun
+1 yılOlgunluk durumuna göre değişir çocuk olgunsa bir şey olmaz anlaşabilirsiniz ama olgun değilse saçma saçma konuşuyorsa o iş olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Sen olguncumsn
Bence değil...
Yaş ilerledikçe bu fark zaten daha da açılıyor toplumda.
Bkz. Evlilik programları:)01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Cocuk yatakta makine gibimi erkek gibi yani , yoksa cocuk gibi oyun mu oynuyor 😁😁 * görünce bomba görmüs gibi korkanlar varmis 😁😁😁
00 Yorumlaevlilikse düşünce normal karşılanabilir aşk varsa tabi ama sevgili kalmak için biraz fazla.. zevkli bulsam da fazla geliyor yaş farkı
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Ben 19 yasında iken 23 yasındaki kız dünya ahiret kardeşimsin demişti içime oturmuştu.
Gercekten efendi ve olgunsa sans verebilirsin…00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSübyancı derim. Bak 38le 29 arasında hiç sorun yok. Ama 19 yaş çocuk be. Ya da çocukluktan yeni çıkış. Ben 29 yaşındayken 19 yaşında bir kız bana açılmıştı mesela. Saçmalama abicim olur mu öyle şey demiştim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAŞk varsa kim takar yalavo kaymakamını? Demiş atalarımız.
10 Yorumla
+1 yıl9 yaş normal kabul ediliyo ama bn hariç. Bana absürt geliyor
10 Yorumlabence absürt küçük olan için şu an. daha reşit bile değil ama küçük olan 24 25 olunca olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Birlikte olursun problem değil. Ama sonu evlilik ile bitmez bence. Güzel zaman geçirirsiniz o kadar
10 Yorumla
+1 yılhayır nıye absurt olsun 20 yasındkı kızla 60 yasında proföser oluyosa bu gayet masum
00 Yorumla
+1 yılOlmaz, ikiniz de reşitsiniz. Kafalar olgun olsun yeter ki. Ya da beklentiler uyuşsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Kafalar olgunsa sorun olmaz. Erkek hala ergen kafa ise yürümez o ilişki. Yani zamana bırakman lazım biraz da.
Gizli Üye(18-24)+1 yılolmaz ablam bebek gibi oluyor genelde erkekler o yaşta anlayamazki seni. benim eşim genç gösteriyor 32 yaşında ben 20 efendi adam rahatım ve mutluyum geç o sevdadan bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye sorun olsun ben 38 yaşındaydım kız arkadaşım 19 yaşındaydı gayet olumluydu
00 Yorumla Anlaşıyorsa neden olmasın millet ne der gözüyle bakarsan olmaz tabi
00 Yorumla20-30 yaş arası kızlar dikkatimi çeker ve onlarla birlikte olurum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma olur ama bir kişiyi sevdikten sonra da yaş mesafe falan bi rakamdan ibaret sadece
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yapma yaşı gayet müsait.
Fikir uyuşmazlıkları daha ortaya çıkmaz.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu yas takintisi sadece bizim ulkede var resitse ve sevgi ask varsa gerisi teferruay
00 Yorumla Anlasilan kadin erkekten buyuk. Yapmayin. Arada kac yas var sonu mutlaka husran olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyor obua 8.5 olunca olmaz ya 9 ya da 10 olması lazim.
8.5 u sistem kabul etmiyor00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNiye çeksin ki yaş dediğin şey kimlikte yazan sayıdan ibaret olan bir şey değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19. yaşında çocuk ne kadar olgun olabilir ailesine karşı 'ne kadar kararlı olabilir Yatak hayatınız varsa ona kapılmıştır gelecek planı yoktur senle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. Türkçem yanılabilir, gönül işi.
12 Yorumla
Öyle biraz. Hani 22 yaşında birisi kendisinden 9 yaş büyük birisiyle birlikte olması çok göze batmaz ama 19 18 yaşinda birisi için biraz garip kaçıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılyani sorun aradaki yaş farkından ziyade küçük olanın ergen olması mı size göre. ben kadın olarak 33 o 25 olsa normal mi olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok uçuk değil ama yine de 5-6 yaşı geçmese daha iyi bana göre. benim mesela, 3 yaş var aramızda; gayet makul 3 yaş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 89 çok isterdim kendimden 7-8 yaş büyük bi kız arkadaşım olsun çünkü olgun seviyorum demekki sevgilin de olgun seviyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlır çünkü o küçük fazla sende bayağı büyüksün aradaki yaş farkı çok fazla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolur hemde cok guzel olur , mühim olan birbirinizi anlayip sevmeniz 😊
00 Yorumla
+1 yılKime ne ya Allah aşkına kime ne? Bu soruyu soracak kadar düştün mü desem yanlış anlayacaksın. Senin bedenin kime ait sana ait. eee si. keyim düşüncelerini desene.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuyu tamamen insanı kafir eder dinden çıkartır çünkü herkes istediği kişiyle evlenebilir
00 Yorumlaİlerki yaşlarda sorun olabilir , kadın daha da olgunlaştıktan sonra , adam ona çocuk Muş gibi gele bilir ama kişiye göre rahatsız edici ola biliyor! kimisine göre güzel…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kız arkadaşım 34 yaşında ben 27 bizde de 7.5 sene var aramızda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlsun be gonuller bir olmusa onunuzde daglar duramaz
00 YorumlaKocaman adamın yaşadığı tecrübeler küçük bir kıza ağır gelebilir
33 Yorumla
- +1 yıl
Ankara farkı..
Gizli Üye(30-35)+1 yılen sevdiğim ilişki tipi. bence tadını çıkar absürt falan değil.
00 YorumlaIyi olur , artık kadınlar genç erkek istiyor haklılar. Gençler daha aktif hızlı ve kadının hakkını verir memnun eder.
00 YorumlaNasıl birliktelik. Ayrıca 2002 ne ya araba modeli gibi
12 Yorumla
Soran+1 yılne gibi?
- +1 yıl
2002’li birisi çocuktur daha. Birçok şeye açtır. ergenlikle olgunluk arasına sıkışıp kalmıştır. Sen 35 o 26-27 olsa yine bir türlü derim. Şu an her şeyi, herkesi göze alıp birlikte olsanız evlenseniz eminim o delikanlı 25’li yaşlara geldiğinde gözü dışarı kayacaktır. Ayrıca şunu da belirteyim. Yaş takıntısı olan birisi değilim. Bende kendimden 4-5 yaş büyük biriyle ciddi düşündüğüm oldu. Fakat sizin ki aynı durum değil bence. Senin hayatın senin kararların yinede. Yargılamak kimseye düşmez. Benim ki naçizane fikrim sadece
+1 yılKafa yapısı önemli rakamların bi anlamı yok
22 Yorumla
- +1 yıl
Aşkım Kız erkek ne fark eder
Evlenmek konusunu bilemem ilişkiye giriyorsa yaş aralıgı çok fazla olmadığı sürece olur 🤝🙋♂️
00 YorumlaAdam 45 yaşında olunca sen 55 olacaksın, ileride Kendi yasitlarina ilgi duyabilir erkek
01 Yorumlaiki tarafta reşit olduğu için gayet normal
12 Yorumla
Soran+1 yılkiz buyuk ama
+1 yılaman kime ne ya takmamak lazım
10 YorumlaKaraktere bağlı ama, uyuşmazlık çok yüksek.
10 YorumlaErkek küçükse çocuk gibi olur itici
15 Yorumla- +1 yıl
Siz küçük olunca normal mi oluyo ki bizde itici oluyo sjsnd
- +1 yıl
Tama kızlar da aynı şekilde çocuk gibi davranmamalı o zaman
- +1 yıl
Tamam kuzum
- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri