Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız.
…………
Böylece yaşamalıyız işte.
Sonra çocuğumuz olmalı, düşünsene, senin ve benim olan bir canlı.
Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız.
Sen arada mızıkçılık yapmalısın ve ben söylenerek sıranı almalıyım.
Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.
Zaman su gibi akıp giderken, her şey yaşanmış bir hayatımız olmalı.
Her şeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden.
Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı.
Saçlara düşünce aklar, ya da gidince aklar,
Çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehirden.
Kavgasız, her sabah cinayetle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz.
Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız.
Çocuklar gelmeli ziyaretimize, geçmişteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız.
Ben, “Hanim” demeliyim sana, sen de “Bey”.
Öyle sevmelisin ki beni bu yazdıklarım korkutmamalı seni.
Tebessümler açtırmalı yüzünde.
Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde
Birbirimizi sevmenin gururu olmalı “her şeyde”…11 Yorumla- +1 yıl
:)
En İyi Cevaplar
+1 yılEvliliğin tek güzel ve teselli edici yönü çocuk her zaman bir kızım olmasını isterdim kız çocukları dünyadaki en muazzam olay bu beklentimde oldu başkada bir beklentim yok..
511 Yorumla- +1 yıl
☺️ Allah bağışlasın..
- +1 yıl
Teşekkür ederim soso : ))
- +1 yıl
😌
- +1 yıl
Darısı başına ))
- +1 yıl
Kısmet. Alnımıza ne yazıldıysa o. Şimdilik yeğenlerimi yumuruyorum
- +1 yıl
Hayırlısı ne zamansa artık ))
- +1 yıl
Hala evli misin kardeş
- +1 yıl
yani bir erkek bunu neden merak eder 🙄
- +1 yıl
Hahah :D
- +1 yıl
Teşekkürler soso 🌺✌️
- +1 yıl
Ricalar movmov 🥳
Saatlerse sohbet edebileceğim insanla evlenmiş olmak. Ne olursa olsun aramızdaki iletişim bağı kendini korursa gerisi kolay. İnsanın evinde huzur olmayınca başka hiçbir şeyin tadı kalmıyor. Ve tam tersi evinde huzur olunca, kapıyı kapattığı an bütün olumsuz hisleri dışarıda bırakabiliyorsa, hayattaki asıl zenginliğe ulaşmıştır.
Huyunu, görünüşünü, davranışlarını sevmediğim insandan zaten çocuk istemem. Sonuçta onun genlerini devam ettiriyorum ve çocuğun kime daha çok çekeceği belli değil. Seviyorsam ondan bir tane daha olsun isterim. :)20 Yorumla
Evlilikten beklentim benim kapıdan içeri girmesin lütfen 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Get ouuut 👊
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Anlayışlı, çemkirmeyen, o yapıyorsa vardır bir bildiği diyebileceğimiz güven, parayla değil birbirimize davranışımızla huzuru bulabileceğimiz samimiyet,
evlendik sal gitsin demeyeceğimiz sanki elinden kaçıcakmışcasına birbirimize ilk günki gibi özen gösterebileceğimiz bir evlilik istiyorum. 🙂
Böyle bir ilişkiyi bulabilmekte zor olduğu için bekarlığa devam.11 Yorumla- +1 yıl
Vay pe vay pe. Aynen devamke 😃
+1 yılBeklentiler paris gerçeği aha da şöyle:

Çocuğu takacaksin buraya susmaz o başka türlü çünkü😂 
Evi bu halde temizlerken telefonda da annenle elti görümce dedikodusu yaparsın 😂 Başka da bir şey yok boşuna hayal kurmayı bırakın 😂😂
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılPaylaşmak.
Bir sesi, bir rengi, bir içkiyi. Belki bir şarkıyı, bir kitabı, bir filmi ya da diziyi. Bir kumsalı, bir denizi, güneşi ve rüzgarı. Eski bir şehrin sokaklarını, antik kentlerin yıkıntılarını, müzedeki sessizliği, dilini bilmediğimiz bir ülkenin havasını.
Bazen bir mutfağı, duşu, yatağı, yastığı. Hastalıkları, sağlıklı günleri, akşam kahvelerini, aynı teni, aynı öpücüğü, dokunuşları, tadışları.
Ve bazen de sadece perde arkasında çok şeyin olduğu bakışları paylaşmak.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşk, Sevgi, Sadakat, Cinsel Uyum, Romantizm vs bir çok şey en sıkıntılı olan ise cinsellik konusunda o yüzden korkutuyor ve kaçıyorlar😅
https://youtube.com/shorts/ZLzqzGGOjTs?feature=share
Cinsel yönden beklentilerime cevap verebilecek olan ise evliliğe sıcak bakmıyor bir ömür bir insana bağlı kalmaya10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evlilikte beklenti olmaz evlilik beklenti üzerine kurilmaz karşılıklı olmalı her şey sevgi saygı anlayış karakter ahlak edep büyüklere saygı eşler arasında ki çekim hepsi karşılıklı olur biri fazla diğeri az olursa o ilişki zaten yürümez beklenti lsi fazla olan çok üzülür evlilikte
10 Yorumla
+1 yılcanı baklava çekerse antebe gitmeye gerek yok aslında her yerde antep baklavası var o biraz abartı olmuş ya da kocası kadının kölesi
Evlilikten beklentim sadece huzur bana huzur vermesi:)10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAhhh benim şu an yapmak istediğim tek hayalim. Bir kızım olsun istiyorum. 🥺
Evlilikten beklentim ise sadece güler yüz. Büyük bir beklentim yok. Saygı sevgi içinde birlikte yaşlanmak.13 Yorumla- +1 yıl
Dimiii ya, çok tatlılar
- +1 yıl
Fazla çokkkk fazla tatlı 😐
Geç kalıyor gibi hissediyorum artık, 😅 - +1 yıl
Nasip kısmet
+1 yılBeklenti içinde olmamak aksi halde full paket hayal kırıklığı.
26 Yorumla- +1 yıl
Karamsar olmayalım balım :)
- +1 yıl
Karamsarlık değil tatlım 😉😘
- +1 yıl
Schatz ben gerçekten, Allah’ın herkesin gönlüne göre verdiğine inanıyorum ♥️
- +1 yıl
Allah belamı vermiş ozaman baby 😅😅
- +1 yıl
Est. Schatziii 😃
- +1 yıl
Klar 😃 neyse gril power💪 ben bana yeterim 😘
+1 yılSelam.
Bu nerenin interneti ya 😄 türkiye de biraz zor bee 😄
Tam olarak beklentim karşıklı sevgi olsun yeter.15 Yorumla- +1 yıl
Neden zor olsun? 🤨
- +1 yıl
😳Yok yok çok kolay
- +1 yıl
Hahah kolay tabii. Evliliği burdaki evlilerden dinleyip öyle sanmamalı 😃 gayette Türkiye’de de evli mutlu çocuklu çiftler var oke?
- +1 yıl
Oke 😳😐
- +1 yıl
Hah şöyle 😛
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tesadüf sabahki 10 evli insan tarafından onaylanmış muhabbet: 365 günün 165 günü evde gürültü, patırtı, tartışma, kavga, trip yoksa o evlilik , evlilik değildir, başka bişeydir. Beklentiler nedir bilemem ama gerçekler bu.
10 Yorumla
+1 yılDüzenli bir hayat istiyorum ve bir sürü çocuk tabikide
17 Yorumla- +1 yıl
Hı hı 😅
- +1 yıl
Valla 😒
- +1 yıl
Dedi Lucifer.. 🤦♀️😃
- +1 yıl
Sosyetik bayanlar hep böyle gıcık mı oluyor 🤔
- +1 yıl
Kaç tane tanıdın? Sen cevapla 😛
- +1 yıl
Bir tane tanıdım o yetti 😂
- +1 yıl
Güzel 😃 bunun üstüne bir şey yazamadım 🤐
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapsın cay yapsın temızlık utu yapsın
🤣14 Yorumla- +1 yıl
Temizlikçi al
- +1 yıl
Biri beleş alırken oduyorsun
Dıgerı haftada 2 oduyorsun
🤪🤪🤪😜 - +1 yıl
Evleneme.
- +1 yıl
Sende !
😚
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bir beklentim yok, onun da benden bir beklentisi olmasın, düşünmüyorum 😬
11 Yorumla- +1 yıl
Hahah :D
Neden bütün görseller kadınlara hitap ediyor acaba..🤔
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle denk geldi
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Uyum olduğu zaman evlilşik müthiş bir şey. Ancak bizim ülkemizde uyumlu evliliğin önünde bizzat kendi ellerimiz ile koyduğumuz engeller var maalesef. Gene de bu ortamdan sıyrılıp mutlu evlilik yapanlar var rabbim onlara kat kat mutkuluk versin
10 Yorumla
+1 yılhayal kurma boşuna :D evde kaldık işte evlenmek neyimize..
12 Yorumla- +1 yıl
Amaaan çok da şaapmamak lazım
- +1 yıl
napmak :D eskiden sıdıka dizisi vardı :D onu izlersin artık :D
+1 yılherkes haklı evlilik yaparken cok yukseklerde olmuyacak gozun arda bu hatayı bende yapıyorum. Sonra dıyorum kı kendıme hayal etıklerımı belkı bi baska erkek tapabılır ama onda, da, huzur olmayabılır ben yoksulugu secıyom sevgılım hep kendı calısır baba parası yok onda alın terı ıle calısıyor hep evlılıkten beklentım esım bnı anlasın evet kusecegız kavga yapacagız ama yinede benim olsun nasıl delice kavga yaparsak da delıce barısmak ıcın suprızler yapmk ısterdım.
10 YorumlaSaygı çerçevesinde birbirmizle şakalaşan, espirilerle ortami canlandiran, ev işlerinde ortak olabileceğin, sevgiye ihtiras da eklenmeli biraz arada tuz biber kavga, kitaplar hakkinda konusabildihin sinemaya gidebildigin sana çiçekler güzel sözler söyleyebilen seni kirmamaya özen gösteren kavga ettiginizde çözüm arayan sizi aşağılamayan birde alttan alan bir eşiniz oldu mu değme keyfine yolunuz acik olsun 😄😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBirbirimizi tamamlamanızı istiyorum açıkçası uzunda yazarım ama bu soruya daha öncede uzun uzun yazdıkların oldu gerek yok artık uzun yazmaya.
20 Yorumla
+1 yıl1 ve son resim tam bana hitap ediyor lakin yemekleri hep tek basima yapiyorum maalesef... hep bir kizim olsun isterdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saygı , sevgi , sadakat ve karakter gerisi zaten her iki taraf bunları yaptıktan sonra her insan aradığını bulmuş olur.
10 Yorumla
+1 yılYanında huzur bulduğum, dertlerini unuttuğum bir insan ile hayatımı paylaşmak. Bir de ufak sevimli bir kız çocuğuna hayır demem.
10 YorumlaBeklentiniz ne kadar büyük olursa hayal kırıklığı da okadar büyük olur! Huzur , tebessüm, ve çocuk sesleri ile dolu bir ev.
10 Yorumla
+1 yılGörseller çok güzel :) Mutlu bir aile mutlu bir yuva ama evlilik olmazsa evlatlık edinmeyi düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılÖzgürce cinsellik. Dürüstlük, sadakat, samimiyet. Ve çoluk çocuktan uzak ölene dek sürecek tutkulu bir yaşam.
10 YorumlaSadakat, sevgi, anlayış ve bağlılık. Var mı yok. Enflasyon gibi programlara kilitliyiz. 😃 Sabah programları. 😂😂😂
10 Yorumlaşimdilerde insanlarda olmayan 4s
sadakat
sevgi
sabır
samimiyet40 YorumlaYanında kasmayacağım, ruhu tüm çıplaklığı ile ona açabileceğim bir kişi.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılVaktiyle bir beklentim güzel hayallerim vardı.
Ama vaktiyle...20 Yorumla Hanimla beraber uzun etekleri giyip, yazmaları bağlayıp köşe bucak temizlik yapmak :D
20 Yorumla
+1 yılBeklentim yok.
Bir kız çocuğumuz olsun huzurlu ve mutlu olalım Benim için yeterli20 Yorumla
+1 yılEvlilik gibi şu an bir gayem yok. İşlerime bakıyorum önceliğim bu. O yüzden bir beklentim yok
10 YorumlaHerkes kız çocuk istiyor ne bu erkeklerin çektiği ya 😂😂 erkek çocuk baş belası sanırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi saygı çerçevesinde çocuklu bir şekilde yaşamak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk 2 güzel de 3. sü fazla basit ve varoşluk akıyor
10 Yorumla
+1 yılEvlilikten beklentim yok valla korkuyorum. evlenmeye
10 YorumlaBirtane dunyalar tatlısı oğlum var birde kizim olursa cok sevdigim bir insandan olsun isterim...👍
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılBeklentim eşim ve çocuğumla huzurlu bir yaşam. Hedefim en iyi baba olmak.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikten tam olarak beklentim ayrılmak diyebilirim.
10 Yorumla
+1 yılEvliyim Bi beklentim yok bütün beklentilerim de yok oldu zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılbir beklenti degil sevdigim kadinla hayati paylasmak
10 Yorumla
+1 yılBir şey bekliyorum iki tane beden için veya et ve kemik torbası için o kadar masraf ve dogaya bile zarar veriyoruz. Zaman kaybı değil ki? Lanet olsun kültür dene. Şeye. midem bilmiyor dinden bile saygı duysam da nefret ediyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörsellerde gorduklerin filmlerde olur bence. Hani şu ayakkabı ile evin içinde dolaşan lar varya bunlar onlar işte.
Evliliğin pamuk gibi eden pek fazla bir yani yok varsada bize denk gelmedi10 Yorumla
+1 yılEve geldiğimde ışıl ışıl gözlerle sevgisiyle beni bekleyen bir eşim olması bu yeter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
+1 yılNafaka istemesin yeter🤭
38 Yorumla- +1 yıl
Daha evlenmeden boşanmayı mı düşünüyorsun 😃
- +1 yıl
Danilo şef bile boşanıyorsa, düşünmek gerek🤭
- +1 yıl
Haha ülkece çok etkilendik bu durumdan 😅
- +1 yıl
Ama o Avrupalıydı yani Türk değil🤭
- +1 yıl
Ayıp ama. Onu Türkiye bozdu 😅 Ve Türkiye’de daha fazla gündemde hahah
- +1 yıl
Demek ki mutlu evliliğin sırrı bu ülkeden göç etmekte saklı :D
- +1 yıl
😃😃
- +1 yıl
Aynen öyle kadın anlamaz ki hormonları şahit ve kromozom olarak y kromozomu yok..
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim beni hep sevsin. Belki hayal ama olsun hayali bile güzel.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTelevizyonu açması
TV Kumandasını vermesi
Önünden çekilmesi. 😬10 Yorumla
+1 yılBir beklentim yok Şekil Hanım.
12 Yorumla- +1 yıl
Neden Emir bey :)
- +1 yıl
Bir beklentiye girmek istemiyorum da ondan Şekil Hanım. Bir şeyden beklentilere kapılırsanız o şeyler genelde hüsranla sonuçlanıyor.
+1 yılAsla ayrılmayan güçlü bir aile kurmak hem onun ailesi hem benim ailem birlik olmasını cok isterim o zaman zaten her şey yerinde olacak
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle anlayışlı bir eş kafa dengi kesinlikle sonra da Allah nasib ederse kız evlat çok istiyorum sonra mutlu bir olursa yaşam işte kavgasız sakin
10 YorumlaKimse seni anlamasana onun seni anlamasıdır, aynı şeylerden zevk alabilmektir. En doğrusu arkadaş olmak güvenmek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBeklentim yok çünkü neler umdumda bak me buldum
14 Yorumla- +1 yıl
Düşünüp kötüyü yordum
Bi'kenara çekilip uzunca durdum
Durduramadım gözyaşlarımı boğuldum
Neler umdum da bak ne buldum
Ben onun soğuk rüzgarıyla savruldum
İçimin acısı yakıyor kavruldum
Gelen o vakitsiz hasretlere sordum, bir şey gelmez elden dediler mahvoldum - +1 yıl
Şiir saati mi geldi 😃
- +1 yıl
Benim eşref saatim diyelim ona ama eğer istersemiz şiir de yazarım
- +1 yıl
10 ekimde hediyemi isterim arkadaşlar
+1 yılNerde sörf yaptın yahu 2010'da mı? 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Evet tam 2010u 2011e bağlayan zaman arasında gittim geldim 😅
- +1 yıl
Hımm belli oluyor 😂 güzelmiş ama
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Huzur ve uyum yeterli
50 Yorumla
+1 yılTam olarak tek beklentim lutfen gelmesin bana ugramasin jjsjs
10 YorumlaDolandırma nafaka ihanet ve Başkasın dan çıkan çocuk
10 YorumlaSevdigim kadinla mutlu olmak beraber vakit gecirmek
10 Yorumla
+1 yılÇok büyük beklentiler içinde olmamak lazım. Yoksa büyük hayal kırıklığı yaşarsınız
10 Yorumla
+1 yılEglenmek mutlu olmak yaşamı hissetmek ve aevişmek😂
10 Yorumla
+1 yıl2 çocuk karşılıklı sevgi huzur ve en önemlisi de sağlık
10 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım