Yani kisa ve öz aslında soru
İnsan neden evlenir neden evlenmeli?
Evli olarak soruyorum.
İnsan neden evlenir neden evlenmeli?
Evli olarak soruyorum.
İnsan aslında mutlu bir gelecek hayaliyle evlenir.. ama bazen evlilikte umduğunu bulamıyor insan... beklentileri çöp olabiliyor.. halbuki evlilik aslında yeni bir hayata kapı açmak demek.. bu hayat iyisiyle kötüsüyle.. acısıyla tatlısıyla kabullenilirse mutlu olabilir bir insan... toz pemne hayallere kapılıp her şey kusursuz olsun isterse zaten mutlu olamaz.. bazı şeylerle yüzleşmeyi bilmeli.. her insan ekonomik özgürlüğünün el verdiği anlamda hayatına renk katabilir sonuçta...
beklentim ne mi tonla krediyle pok gibi bir düğün bir okadar borç çeker ev döşeme dayama sonunda mutsuz geçen bir birliktelik
en sonunda şiddetli ge cimsizlikle birlikte bosanma kadının nafakayi kitlemesi evin malvarlığının yarısını eline alması benim bu sokkuk ülkede parasız pulsuz ortada kalmam
Evlilik Peygamberimizin Sünnetidir Evlenirsek İmanızın Yarısını Kurtarmış Oluyorum Haramdan kaçmış Helal İle Buluşmuş Oluyoruz Evlilikten Beklentim Saygılı Sevgili Hoşgörülü Bir Evlilik Yürütmek Yalan Dünyada Hayırlı Evlatlar Yetiştirmek😊 Allah Hayırlı Bir Evlilik Nasip Etsin Bana İsteyen Herkese🤲
Evlilikten beklentim yengenizin çekim gücüne dahil olma, güldüğümde üzüldüğümde tam yanı başımda onu görmek, yer altı ve yer üstü zenginliklerine sahip olmak, sıcak denizlere inmek. 😂 Ne bileyim şu an kafam çalışmıyor ama bence evlenmeliyiz hem de bu sene.
Cevap
22Cevap
Bir kız bir erkek bebek. Aşk evliligi düşünüyorum böyle bir evlilikte huzur olur başka ne isteyebilriim, tek beklentim bebek o yüzden.
Birlikte beraber paylaşarak bütünleşerek eksik olan şeyi tamamlamak heralde boyle şeyler işte evliyim beklenti neydi ne oldu durumları da olmuyor değil
Biz olabilmek için hayatı paylaşmak yükümüzü paylaşmak için
Sevginin, saygının olduğu huzurlu bir yuva... İyi günü, kötü günü paylaşabileceğim, birlikte gülebileceğim bir yol arkadaşı... Ve hayırlı evlatlar... Anne olmayı çok istiyorum. 😇
Duzenli bir hayat ve cocuk. Beklenti bu ama getirisi yaninda goturusu cok olan bir kurum.
Çocuklarım olsun istiyorum. Birde sabit bir ev arkadaşım.
Sevgi aşkla evlendim. Fakat beklenenler bir sure sonra degmeyecek olarka gorunuyor
Yol arkadaşıyla beraber ömrünün geriye kalanında yürümek, aslında kalıcı bir arkadaş
Hayatı beraber paylaşmak kötü günde iyi günde beraber olmak hayat arkadaşı olmak kendi fikrim
Para için evlenen var
Aşk için
Çocuk için
Muhtaç olduğu şeyler vardır
Yalnızlık korkusu vs …
Tabii bunların sonucu hüsran
daha iyi yaşama şartları, çocuk, düzenli cinsel yaşam.
evliliğin bir çok getirisi var. evlendiğin kişiyle de uyuşabilirsen yemede yanında yet derim.
karşılıklı duzenlı bır hayatın içinde çoluk çocuğa karışmak
Düzgün bir hayatı olsun çocukları olsun herşeyi sevdiği insanla yapılsın diye var detayları da var tâbi
Yani mutluluk her anlamda
İki gönlün bir olmasi için
Bir Yuva sahibi olmak için
Yatakta tek yatmamak için😭
Evlilik pişmanlıktır ya bende evliydim boşandım 3 yıl önce
İmanımı tamanmlamak
Sağlıklı ve düzenli bir aile yaşamı kurma isteği
Bir evli olarak bilmiyorum 😂
Nafaka ihanet ve başbakasından çıkan çocuk
Açıkçası hiç istemiyor adeta evlilikten korkuyorum
cocuk icin ve dini sebeplerle
Sen neden evlendin mesela değişiklik olsun diye mi