İki meme bi totoya düşmeyen erkeği nerden bulcam ben yia jsjs

9 yıldır çevremde olmalarına rağmen dönüp bakmaktan öte fantezisel düşüncelerim olmadı. Güzel bakmak sevaptır ama siz güzel görünmek için neler nelr yapıp sonra kimse dönüp bakmasın benim erkeğim bakmasın yorumunu yapıyorsanız kadınlar olarakta çelişkidesiniz. Aldatma olarak ise soru sevgi duyan erkek baksa bile aldatmayı düşünüp göze almaz bakınca bile pişmanlık duyar. Biz erkekleri eleştiren kadınlar bizi doğurup temelleri atan SİZSİNİZ. Kadınlar toplumun doğursun doğurmasın her anlam konu ve manada direğidir. İyi çocuklar ytiştirin din ile ahlak aynı değil çocuklara ahlaklı dürüst olmayı sevmeyi saygı duymayı öğretirseniz kadın cinayetlerinden dayağa erkek erkeğe şiddet ve erkeklik ispatı için sgra keyif verici ismilazım değil maddeler kullanıp kızlara kendini ispatlamaya çalışan erkeklerde olmaz. Burada kendinizi en az bizim kadar eleştirirseniz konuyu güzel bir tartışma fikir alışverişine çekebiliriz. Bne 9 yıldır evli ama bekar şeklinde gezen biriyim. Şahsen dikkat çekici giyinip bakıp kafamı çevirdiğim haricinde kadınlara bakmadım. Nefis bu kimse büyük konuşmasın. Saygılar sevgiler bilemem anlatabildim mi? :)
İki meme bı toto değil mesele , irade meselesi . Ben dolgun göğüs ve kalca severim bide dolgun dudak varsa süper. Ama bu demek değil ki benim zaafiyetim var diye kadın bunu kullanabilecek , ben onun istediğini yapacağım ,😉 onda dolgun göğüs kalça ve dudak varsa bende de kaslı bir vücut ve gayet olgun ve dolgun başka şeyler var. 😈. İşte burada mesele kızın. Kaslı vücut ve diğer etkene karşı direnç göstermesi benim ise dolgun kalça göğüs ve dudaklara karşı direnç göstermem önemli ve gosteriyorum da , bı kaç abaza var diye tüm erkekleri bu gruba katmak yanlış olur.
İnsnalar hakkı verilen hisler davranışlar karşısında hep zaaf göstermişlerdir. Hiç takip etmediğin bir spor müsabakasında kuralları bilmesen bile yapılan bir sportmence harekete hepimiz "vay be, helal olsun" gibi tepkiler verir dünyada işini saygıyla hakkıyla yapan insanları görünce önünde eğiliriz. Bu da böyle bence. Bir kadının dişiliği ile bir spor müsabakasını benzetmek elbette çok yakın şeyler değil ama konu hakkını vermek ise spor müsabakasında bu tepkiyi veren bizler kadinimiza karşı neler söyleyebilir, yapabilir bunu bir düşünün.
Kızların cinsellik dışında bir erkeğe verebilcek başka neleri var ki? Kalan her şeyi, erkek arkadaşları ilede yapabiliyorlar. Hatta erkekler çocuk doğurabilse kimse kızların yüzüne bile bakmaz. Erkek kendisini tamamlayacak eş arar, kanka değil. Cinselliğe uzak kalmanın bir erkeğe kazandırabileceği hiç bir şey yok sonuçta. Öyle olmuş olsa neden bir kızla birlikte olsun ki? Kızlar cinsel açıdan tercih ediliyorsanız bırakın bu sizi erkeğiniz için eşsiz yapsın ki onun için tek olasınız tek kalasınız...
Cevap
268Cevap
Aslında duran var. Sayısı da o kadar az değil
Artık devir değişti senin sorduğun soruya bak. Kızlar erkek delisi, cinsellik delisi. Erkekler sigarayı bıraktı, kızların %65'i falan içiyor artık illa o lobiyi kazandıracaksınız yani. Bu iş libidoyla alakalı 25 civarı yaşta kız da olsa, erkek de olsa 15 saat cinsellik düşünür, düşünmüyorsa sıkıntı vardır. İlerleyen yaşlarda da evlenmediyse mik zaklı olarak çoğalmalı, azalmalı olur libido. Ben düşmem ama şunu da belirteyim, kadın dediğin görsel şölen ama öyle dikkat çekici olan da pek olmuyor, genelde laf olsun diye bakar çoğu erkek, boş duracağıma önümdekinin totosuna bakayım durumu. Kadınlar çeşit çeşit giyim kuşamları da milyon çeşit öylesine yşne bakılır, elbiseye yine bakılır. Şu meme olayı da sandığın gibi değil en ufak etkilemiyor, hele son 17-18 senede sütyensiz ya da gevlek sütyen vs giyinen çok göğüslere doydu erkekler o da var.
Yorumları okudukça sinirlendim yahu biz bu kadar değersiz miyiz? Bizim hiç hatırımız saygımız kalmamış siz bir kadına laf atıldığı zaman O bir anne adayı bir şey demeyin ki ilerde evlatlarina güzel örnek olsun diyorsunuz, hayırdır yeni bir şey olup tekli üremeye mi geçtiniz? Baba&Baba adayları neden yerden yere vuruluyor? İki tarafta biliyor ki kadında hoşlandığı zaman erkek için neler düşünüyor neler istiyor biliyor sadece bazı hem cinslerim bunu direk sesli getirip uygulamaya çalışıyor bunun sebebi de genel kültür seviyesinden kaynaklı zaten medeni bir insan olsa kişi gerekli ortamı gerekli zamanı bekler bunu yapan erkekeğin karşısındaki kız erkeğe gelip duygularını açmazsa da ben bir şey bilmiyorum. şu an yaşanan durumun tersi olsaydı mesela gün ıçın de kadınlar erkeklerin dm kutusuna akın etselerdi? Aslında buda olur ama sirf sabırsızlığımız yüzünden kaybediyoruz
Yaradılışta var bu kadınlarda karşı cinsin çekici özelliklerini beğeniyor. Beğenmek ve arzulamak doğamızda var. Ama etkileşimi akıllıca kurmak gerekir, bu özellikler herkeste var. Seçenekleri aynı anda değerlendirmek değil, kendine göre eleyerek seçim yapmak gerekir
Öyle değiliz çok şükür. Koyduğun resmi iğrenç buluyorum mesela. Sen neden hep öyle erkeklere denk geliyor ve hepsini öyle zannediyorsun, onu bir düşün bence. O kadar temiz düzgün edep abidesi erkekler var ki. Etrafında yoksa etrafını sorgulamaya değer bence
Ah hemcinslerim... Çok basitler. Zor bir insan olarak bunu söyleyebilirim. 25 yaşındayım, hiç öyle sapkınlığım olmamıştır. Çevrem hap verelim falan dedi (demek istedikleri hormonal bozukluk falan varsa düzelir). Dedim ne hapı manyak mısınız falan işte...
İki meme bir totoya düşmek diyen biri; ters Psikolojiye göre bakıldığı zaman demek ki her hayatında ki insan ile iki meme bir toto ilişkisi kurmuş, demektir. Bu, bizi ilgilendirmez 😊 Konuya dönersek; Şahsen, İki meme bir toto'ya düşmek, karşında ki insanın seni beğenmesi demek. Ha, herkes beğeniyor niye ona bakayım ki? Dersen de.. Sende haklısın. Herkes beğeniyorsa hodri meydan misali böyle yaşar gidersin 🤣
Aslında dik duran erkek çok ama o dik duran erkeklerin kıymetini bilen kızlar az. Çünkü öyle erkekler gönüllerini bir kişiye verirler ama genelde karşılık bulamazlar. Serseri olan erkeklerin ise peşinde bir sürü kız var. Yani bence hatayı biraz da kendinizde aramalısınız kızlar. Bunun dışında dik duran erkekler medyada haber niteliği taşımaz, o yüzden sadece dik durmayanların haberi yapılır, dik durmayanlar konuşulur. Bu yüzden de doğal olarak dik duran erkek yokmuş gibi bir algı var toplumda...
Nasıl yaklaşırsan öyle karşılık görürsün. İlgilendiğim biri varken elli tane meme fırlatsan umurumda olmaz, ilgilendiğim kimse yoksa bana nasıl yaklaşılırsa ben de öyle yaklaşırım. Bunun yanlış olmadığını da biliyorum. Memenle yaklaşma memene göre muamele görme.
İlk neden Erkein ve Dişinin aslinda birer puzzle parcalari olmasi birleşince bi anlam ortaya cikar bu iki parca mıknatıs gibidir istesede istemese de birbirini ceker.
Diger bi sebep ise erkegin tum hormanlarini ve tüm hücrelerini ve benligini yaralarini sarar gibi ilac gibi merhem gibi tek tedavi edecek yer disinin tenidir bundan kaynakli olarak her daim erkek disi karsisinda dimdik durur , dimdik derken anladiniz 😁
İki meme toto karsisinda hemen dusme konusuna gelinca bende durum farkli bi kiz dunya guzeli olsa diger tarafta en çirkini olsa yanlis anlamyin cirkin kiz yoktur ama erkeklere gore 😅 guzel kiz dedigim o arkadasa herkes dussede be. Dusmeyebiliyorum tabi sarti var cirkin dedigim bana gore yani eger bana sicak kanli geliyosa onla konusurken sıkılmiyosam ve dinlemek hosuma gidiyosa gondere cekilecek direk gibi oluyorum ruzgara ihtiyacim yok o bayrak orada dalgalanir 😁
Üreme içgüdüsü maalesef bizde çok farklı çalışıyor. bedenimiz de bizi dinlemeyen kendi başına davranan bir organı kontrol altına almaya çalışıyoruz. 300,000 yıldır dik başlı söz dinlemeyen bu uzuv başımıza dert KADINLARIN hepsinden özür diliyorum şahsım adına.
Kadına ne atfedersen dişiliğinde de onu ararsın. Kadını cinsellik objesi gören dişiliğinde de onu arar. Kadınlarında kolayına geliyor erkeği çabuk elde etmek. O yüzden dişiliklerini cinsellik objesi olarak gösterme çabası içine giriyorlar. Kısacası ne arayıp ne bulduğunla alakalı. Halbuki kadın şiirdir. Dokunulmadan önce hissedilmek ister. Sen duygular da bulduğun zaman o dişiliği cinselliğin yalandan ibaret oluşunu anlıyorsun. Asıl orgazmın zihinde yaşanan olduğu gerçeği vuruyor yüzüne.
Iki meme bi totoya düşmeyen sadece gay erkek bulursun sjfj
Erkekler güzelliğe, kadınlar güce aşık olurmuş. Bu yüzden güzellik kadına güç erkeğe verilmiş 😀
Buradaki güçten kasıt para değildir.
Yooo düşmüyoruz. Niye herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz ki. :' (
Kadınlar neden uzun boylu güçlü erkeklerin karşısında dik duramıyor?
Gidin 155 şişko erkeklerle evlenin o zaman samimi olduğunuza inanırım.
Kadınlar fiziğe bakıyorsa erkekler de bakar ne var bunda
Erkek düşmanlığı kelime oyunlarını bırakın
erkeklerin yorumlarını okudum valla güldüm.çok dindarlara lafım yok öyleyseler ama kenyalı arkadaşım var hiç kızlara bakmaz. doğru dürüsttür onlarada lafım yok hepsi öyleyse de dışarıdakiler kim o zaman 😂😂😂
Çok varda o bize denk gelir mi işte ondan emin değilim
Denk gelir elbet
Sanırım bulamayacan
Olay bu kadar basite indirgenemez. Doğal seçilim, ekosistem, yaratılış yani evren böyle işliyor size tuhaf gelmesi bunu değiştirmez.
Bunun açıklamasını daha öncede yaptım aslında her erkek için geçerli şeyler değil bunlar.. kimisi karşıdakini insanı etkilemek kazanmak için herşeyi yapar ilgi odağı yapar sonrasında hevesi kaçar kimisi de sevdiği ve gerçekten kazanmak için yapar :)
Dişilik ile alıp veremediğin nedir ya senin 😀 Yoo gayet de dik duruyoruz. Hemen fesata çekmeyin lafımı 😂
Hayatın kanunu gibi. Cinsel açlık. Sebebi bu. Avrupa veya abd gibi cinselliği erken yaşta yaşasak ve okullarda bunun eğitimi verilse emin ol erkekler bu kadar abaza olmaz
Adi üstünde erkek
Tabi ki düşecekler
Eger dusmuyorsa sikinti vardır akdjsksj
hakli
Ya neden bulmak istiyorsun.
Baksana ne kadar tatliş oluyorlar çocuk gibi. Ben olsam çok eğlenirdim!
Iyice alay konusu oluyoruz milleti izledikçe fark ediyorum ki erkek milletini ayaklar altına almaya başladınız iki taraf arasındaki fark sizin bi tık daha sabırlı olmanız ve şu da var bizim yaptıklarımızın iki katını siz bize yaparsınız biz sizden bi tık daha sabırlı olsak :)
bulman çok zor ancak belli yaş üstü genel sebep doğadaki tüm canlılar gibi üreme iç güdüsü ve farklı hazlar yaşamak karşı cinsde genelde farkında en güzel en alımlı en üretken benim gösterisi yapıyor ve dolayısıyla erkekler hep başka kişilere bakmak durumunda kalıyo
Dik duran erkekler illaki var lakin ender görünürler bulunmaları zordur. Dişilik erilliği etkiler, etkilenmedim diyen pek olmaz. Dişilik güçlü etkiye sahiptir. Etkileyicidir, kendinden emin, duygularına sahip olan erkek gerçekten samimi olarak seven erkek dik durur.
Kim demiş? En çıtır hatun gelsin hormonlarımın kapağını kapadım mı iş bitmiştir. O pervane olur, ben değil. Zihnimi ve bedenimi kontrol etmeyi öğrendiğimden beri kızlar dik duramıyor. Çok da eğlenceli biliyor musun? O gözlerinin içine bakıyor, sen sırıtıp geçiyorsun (:
Ne dişiler koştu peşimden popoları, memeleri sanat eseri gibi aralarında peşinden koştuklarımda oldu. Kafa yapısı uymayınca beş para etmez yani hepsine kapıyı gösterdim.
Allah'ı , peygamberi bilmeyen kişiler dik duramaz.
Namaz kilmiyorsa ve Allah'a karşı gelmekten sakinmiyorsa , kadının dişiliğine karşı durması çok zor. Sen o yüzden bulamıyorsun
Erkek Zeki varlıktır iki Totoya iki memeye düşmez kullanmak için düşmüş gibi yapar kullanınca da başkasına geçer ha gidip slaklar para yediriyor onlar ayrı
kızlar yapmayın allah aşkına genelleme yapmak istemem ama kızlarda para karşısında dik duramıyor lüks bir arabaya iyi bir gelire düşmeyecek kız bir elin parmaklarını geçmez. gerektiğinde dik dururum çok çok elizabet yani ne var
Harama uçkur çözmem. Herkesi aynı kefeye koyma gafletinden vazgeçin. Her erkek cinsellik meraklısıdır mantığını bırakın. Allâh'tan hayırlısını isteyin.
Anormal olan erkeğin dişilikten etkilenmesini düşkünlük olarak görmek.
Düşmek değil, etkilenmek ve arzulamak! Doğal bir durum.
Bence sizler mutantsınız :))
ne yapalim yok almayalim disilik tercihimiz degilmi diyelim buyuk sacmalik bu
ayrica iki meme bir toto dunyadaki butun kadinlarda var :) siz disi olabiliyormusunuz ona bakin
hepsi öyle bulamazsın öyle değilim diyene de inanma onlarda öyle neler gördü bu gözler xd
Libidosu yüksek olanlar böyle ama kendini tutan geri çekilen de var
Öncelikle ben düşmem !!! Sonrasında erkeklerin de sizi düşürüp et parçası muamelesi yaptığını hiç düşündün mü?
Doğalarında var 😄 ama bu dişiliğe ve güzelliğe düşme kısmı bence belirli bir süre. Sonrasında sıkılıp bırakıyorlar
Cinselliğe doymuş bir erkek bulman lazım. Açlığını dindirmiş artık farklı düşünmeye başlamış biri olması gerekli.
Beni düşürmek için iki memeden fazlası lazım….
Mesela 3 meme 😂
Bence gerçekten arzu duydukları ve ya hoşlandıkları kadınlara düşüyor çoğu. Ben öyle düşünüyorum.
Öyle zaten
Anca peygamber evliya falan olur senin dediğin bulursan bana da haber ver 😂
@massalizm senin karşında hangi erkek dik dura bilirki?
Bi boş ver git kendini ne sanıyorsun sen sizin yaptığınız şeyleri söylemeye gerek yok o kadar gizli yapıyorsunuz ki zaten anlaşılmıyorda neyse tabi bizimkiler göz önünde olduğu için biz abazan oluyoruz biz kötü oluyoruz toplumu iyi manipüle ettiniz helal olsun ama sizde haklısınız milleti böyle kandırmasaydınız kimse için bir değeriniz kalmayacaktı !
Valla sexs düşkünü biriyim ama öyle şişko bakımsız her kadına düşmem beli kriterlerim var yani sacmalamayin
Siz kadinlar iyi ki varsiniz sevgi pitirciklarisiniz unutmayin emi 🤓 ama sarhos olunca da siz papatya gibi aciliyorsunuz mu desem ben de acaba 😅😜
Neden öyle erkek istiyorsun madem git kız arkadaşlarımla yasaa hayatını canım saçma+ ziyansiniz siz yahu
Despot bir düşünce her kadının tek karakteri taşımadığı gibi her erkek de tek karakter taşımıyor her bireyi aynı konumda değerlendirmek sanırım yanlış
Ben tipsizim valla hiç sevgilim olmadı hiç cinsel tecrübem olmadı ve hiçbir kadın beni elde etmeye çalışmaz
Ben herkese yürümüyorum ama evli olanlar sırnaşıyor bana genelde Bekarlar. Gözü hep havada. Para lazım onlara. Önce. Sonra seks
Kadına muhtaç erkek davranışıdır bu. Yani benim gibi kaliteli insanlarla bu davranışların uzaktan yakından alakası yoktur hanımlar bilginize
Kadın akla aşıktır, tipe aşıktır, cebe aşıktır...
Erkek ise dama göze...
Yaradılış bu, yapacak pek bir şey yok...
Türk erkeği aç çünkü. Bu ülkede kadına kıza doymuş kaç erkek vardır? Doymayan erkek aç davranır tabi.
Aklı bel altındayken başka şeyleri düşünemez ki. Mümkün değil. Dişiyle başka şeyleri paylaşmanın tadına varınca odağı değişir belki 🤷🏻♀️
Etkilendiğim kişiye karşı zaafım olur ama diğer kişilere karşı dik durmuşluğumuz çok var. Bu konuda bulunmaz hint kumaşıyım. 😀
Bulunduğun ortam büyük ihtimalle kardeşim tiplerle ve tek gecelik zihniyetlerle dolu erkekten önce adam ara derim o zaman değer görürsün 😂
Sen adama rast gelmemişsin kadınlar umrumda bile değil kadınlar ancak bana muhtaç kalır o söylediklerin abazan erkekler
Dik durulacak kadin vardir dik durulamayacak kadın vardir benim sevdiğim kadının dişiliğinin karşısında dik durmaya hic niyetim yok🙂
Beyniyle ç.. kü yer değiştirmemiş olanına rastlamamışsın, veya beyni ç.. kü tarafından ele geçirilmemiş olanına. Hepimiz öyle değiliz.
Her erkek bir kadinin kolesidir
Kadin isterse erkeğe secde bile ettirir ama
maalesef bunu her kadın istemez
Güzelim sende erkek olsaydın hemen hemen aynı modda olacaktın. Erkekleri yargılamadan önce biraz empati yapmayı öğrensek fena olmayacak herhalde...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?