Instagram'da konuştuğum birisi var ve bana karşı ilgisini hissediyorum eski ilişkilerimi merak ediyor veya normal sohbet içerisinde birden konuyu neden erkek arkadaşım olmadığına getiriyor ama genelde ilk sohbeti ben başlatıyorum ben yazmasam gün içerisinde bana yazmıyor sadece hikayelerime emoji gönderiyor 🙄neden böyle yapıyor anlam veremiyorum en son biraz soğuk yapmıştım ve dün sürekli aktif olmasına rağmen hikayeme bilerek bakmadi onunla konuşmayı gerçekten seviyorum sürekli ben mesaj atmak istemiyorum ama oda adım atmıyor bu konuda ne yapmalıyım😐
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Boyle yapan kizlar da var. Boyle insanlar seni seviyor ama başkalarıyla da konusuyor yani sen secenek oluyorsun onlar için. Ugrasmaya değmez yol ver gitsin. (Birine en fazla 3 kez yaz 4yu o yazmıyorsa zaten ondan bir cacik olmaz)
Benimle konuşmaya başladığında biyografisine💙🔒koydu bende sorunca gerçekten bilmek istiyor musun dedi kızlar yazmasın istemiyorum onlara ayıracak vaktim yok ama seni kastetmedim sana her zmaan vaktim var dedi
Ağırlığımızı koymak için yaparız, kızın egosu olmasın diye. Bir de karşıdan sinyali net alabilmek gerekir. reddedilmemek için.
Tamam ağırlığını koysun ama hiç mi merak etmiyor yani ne yapıyorum diye en azından normal bir mesaj atar 🙄
Merak ediyor. Ama biz erkekler için başka şeylere odaklanmak daha kolaydır. Kızların aklı varsa yoksa aşkta. Erkek öyle değil, biraz merak eder geçer. Sonra gene aklına gelirsin. Onu kontrol edebilir ama.
Birisine ilgin varsa kız erkek farketmez merak edersin gün içinde hepimizin uğraşı var ki biz zaten genelde akşamları konuşuyoruz ama dün gerçekten bekledim ben yazmadan yazar mı diye yazmayı bırak bilerek hikayeme bakmıyor en son soğuk davranmıştım ondan dolayı onunla konuşmak istemediğimi düşünüyor olabilir mi
Zannetmem. Dedim ya merak ederiz. Ama uzun süreli onunla yoğrulup gitmeyiz. Hemen başka bir işe geçer belli bir süre unuturuz.
Belki utangaç bir kişiliğe sahiptir belki kararsızdır belki de seni sahipli zannediyor olabilir bütün olasılıklar mevcut 👍
Erkek arkadaşım olmadığını biliyor sadece kimseyi şu an sevmediğimi söyledim ondan dolayı cesareti kırılmış olabilir mi
Erkekler çekingen olur bu konularda biraz, hatta korkarlar yanlış yapmaktan.
Evet ama bizlerin bu konuda daha hassas olduğunu düşünüyorum buna rağmen ona ilk yazan bendim şimdi de istiyorum ki beni merak edip o yazsın
Sal gitsin bir cacık olmaz. Cepte tutuyor seni
Öyle mi düşünüyorsun
Çocuğun umrunda olsaydın numaranı isterdi ne biliyim yazar eder yani. Şahsen ben konuştuğum insanı boş bırakmıyorum, tabiiki karakter meselesi (çocuğa karaktersiz demiyorum) konuştuğum kişilere önem veriyorum ama görüldüğü üzere çocuk seninle konuşmuyor diye daha önemli oluyor ahahahah. Çünkü önem verince bir yerler kalkıyor maalesef
Ah hayır ben normal iki arkadaş gibi olsak bile konuşmak isterim çünkü gerçekten onunla konuşmayı seviyorum ama böyle yaptığı zaman onu rahatsiz ettiğimi bile düşündürüyor çünkü hep ben mesaj atıyorum o ise hikayelerime alev emojisi atıyor sadece😂sinirim bozuldu
O zaman çocuk salakmış harbiden 😂
Konuşmalarda şunu hissediyorum ona karşı bir ilgim var mı onu öğrenmeye çalışıyor sanki ama yaptıkları ve söyledikleri öyle zıt ki bende tabi ki belli etmiyorum şakaya vuruyorum genelde
Beni umursamasa diyorum birinde görüldü atıp yazmamisti bende sordum baya ekran görüntüsü attı işinden dolayı yazamadigini söyledi özür diledi bu kadar açıklama yapar mıydı
Anlıyorum fakat ilgisiz olunca işler değişiyor ya, tabii seni bilemem ama ilgisizlik görünce tahammül edemiyorum yazmıyor dediğin için diyorum.
Açıklama gereği duyabilir. Temkinli olmanı tavsiye ediyorum ve kendini kaptırma çünkü sonucunu bilmiyoruz üzülmemen için söylüyorum
Evet haklısın fazla kaptırmamak kendi akıl sağlığım için iyi olacak peki şu an ne yapmalıyım görünüşe göre o hiç yazmayacak son kez tekrar adım atmalı mıyım
Buna benzer durumu yaşamıştım ve yazmadıkça kimse yazmaz bu yüzden kendini küçük düşürüp yazma. İstese yazar
Ayrıca hikayeme bakmama konusunda ısrarcı bilerek yapiyor biliyorum ama neden yani görse ne olacak
Mesaj atsana burdan konuşarak bitmez
Bekliyorum
Ben yazamıyorum maalesef
Adım atsa yavşıyor hemen diyeceksin
Hayır demem çünkü böylesi daha kötü arafta kalıyorum birşeyler tabi ki hızlı gelişmez ama sürekli sohbeti ben başlatıyorum böyle de olmuyor
Cornetto ile ilk adımı sen at
Utangaçtır
Pek sanmıyorum çünkü espirili bir kişiliği var bana nasıl birini hayatımda istediğini sordu bende söyledim bana diyor ki sana birini bulmalı mıyım 🙄
yol mu vardı sanki
Kaybetmekden korkarlar
Ona ilgimi belli ediyorum aslında neden kaybetmekten korksun :(
Arkadaşmısınız?
Evet
Bu yüzden seni kaybetmekden korka bilir. Bazen arkadaş kalmak bile redd edilmekden iyi gele biliyor. Peki senden hoşlandığından emin misin?
Kesin eminim diyemiyorum
Ortak arkadaşınız varsa. O hoşlandığı biri var mı diye sora bilir.
Yok maalesef ama bazen fake açıp yazsam cevap verecek mi diye merak ediyorum hani her mesaj atana dönüyor mu merak ediyorum
Bazı erkekler egolarını tatmin etmek için hoşlandığını söylemiyor. Eğer sen karşındakı insandan eminsen devam et. Fake açıp yoklarsan cevap verirse bırak onu. Ben fake bile döndüğü halde bana karşı hisleri var diye düşünmüşdüm. Öyle davranıyordu çünki. Sonradan öğrendim başka kızlarla konuşup benide oyalıyormuş utanmış ayağına yatıyordu. Çok şükür ben itiraf falan yapmamıştım zaten bi süre sonra unutuyorsun
İlk adımı sen at
Her zmaan ben adım atıyorum ama oda mesela hiç geç cevap vermez hemen döner bana karşı ne çok umursamaz ne de umrundaymisim gibi hissediyorum
Sen yürü