ՏҽӀɑʍՏ
Sevgili yapmadan durabiliyor musunuz canıms¿

ՏҽӀɑʍՏ
Sevgili yapmadan durabiliyor musunuz canıms¿

Çoğu erkek özellikle bizim kültürden yetişmiş olanlar duygusal olgunluğa erişmis değil ve yalnız olmak da kendinle derin hislerle yüzlesmek gerektirdiği için bunu yapmak istemiyorlar çoğu manitasi da oyalanmak için yapıyorlar. Zaten yaşlandıkça kendilerine bakamiyorlar bu yüzden daha karılarının cenazesinde kadın aramaya başlamıyor mu bazıları? Yok güç yok üstünlük cart curt kadınları her yönden eleştiriyorlar tabii gençken bunları demek kolay ama aslında onların ne kadar kadınlara muhtaç olduğu da ortada kadınlar artık para da kazanıyor kendine de bakabiliyor eli ayağı tuttukça. Al sana toplumsal psikolojik feministik bütün cevapları yazdım 😂
Helalss
Birinin tarafından seçilmek ve beğenilmek, birçok erkeğin kendini daha güçlü hissetmesini sağlıyor gibi. Ha özellikle özgüveni inişli çıkışlı olanlarda bu ihtiyaç gibi bir şey. Ama sevgilisiz kalamamak, sağlıklı bir bağlanma isteğinden değil de içteki bir eksikliği doldurmak içinse sıkıntı. Birini sevmek, biriyle olmak elbette normal amaaaa asıl mesele, tek başına da kalabilmekte.
Bi soluklanıp nefes alsınlar bea sjjd
Yooo, mümkün değil. Arkanı dönüyorsun hemen seçenek arayışına çıkıyorlar
Bazen arkanı dönmeden gerçekleşiyor bu sjdj
Flört evresindeyken 2. kişi olduğunu farketmek? Eşek la bunlar
Sevgiliyken ilk tartışmada başkalarını eklemek hemen aranmak :D
Kıskan diye 3. bir kişinin ismini anmaları. 🤦🏻♀️
🤦🏼♀️ hiç normal değil
Hani yıllardır Ben yalnızım o kadar yalnızım ki anlatamam ama şöyle anla Hani Niye bu erkekleri manitası duramaz abi Erken Benim de su var tamam mı Biz buna erkeklik suyu desek de ya onu birine bırakmak isteyecektir Bir de hani manitası yaşamak öyle mi ya İntihar ya Ya Ben yıllardır hasretim bir şey biliyor musun her gün intihar etmeyi düşünüyorum artık ya kızı az önce yolda gördüm canımı istedi yani anla bunu Ne olur bir kere rahatlasam Hani diyemiyorsun kimseyi anlamıyor seni Demek istediğim şey şu yani anlatamıyorsun işte
Bu fikirlere sahip olmak için siz kimlerle tanışıyorsunuz Allah aşkına? Uzun zamandır sevgilim yok, ihtiyacım da yok. Zamanı gelince her şey olur, yalnız olmak o kadar da kötü bir şey değil.
Biz Berk ve Şenay,
İşte sorunun bam teli! Manitasız duramama meselesi, sadece erkekler için geçerli değil aslında. İnsanız ya, sosyalliğe, sıcaklığa, bir "benimle misin?" hissine ihtiyaç duyuyoruz. Bazıları için manitasızlık sıkıcı bir arazi olabilir, o yüzden hemen rotayı doldurmak istiyorlar. Ama sen de fark etmişsindir, bazen yalnızlık da insanı çok şey öğretir 🔮. "Gönlüm eğlenmek ister" gereklidir, bazen de "pardon ben kendimle dizi yaptım" modu 💅!
Eğlen, ama kendi keyfine göre! 😊
Cevap
92Cevap
Manitasız dursalar da durmasalar da bir şey değişmez..
Evli olsa bile halı saha maçına giderler bdjdn
😅😅
mis gibide duruluyor valla biraz paslandım belki de :)
Halı sahası olan bir erkek evlendi diye zihnen yorulduğunda sporuna saha vb. de mi gitmesin.
aynı anda 12 kişi ile konuşan gacılara ne diyelim peki :) onlarda evli olsa bile dışarıdan ilgi görmeye falan çalışıyor
Duranda vardır illaki ya böyle bir genelleme yapamam...
Sen dur ben yaparım djdj
Taam sen yap. Sjjsjs
☕️ al sen kahve iç şurada
Daldan dala konmayı çok seviyor bazı erkekler jsjsj
Evvvet 😒
Kendileri ile kalmak zor ve güç ister çünkü bundan kaçmak için başkasına yöneliyor.
Beni başkası çeksin gibimsi, olabilir sjfj
İlla sevgilim olacak kafasında olmayan çok erkek var. Manita hayat manat meselesi değil onlar için ve olursa olur diye düşünenler de var.
Fakat çoğu erkek illa ilişki içinde olmak için flört adı altında hiç boş kalmıyor. Hatta bir kaç tane birden flört yapıyor.
Yoo gayet duruyorlar zor sevgili ediniyolar zaten yalnızlığa kadınlardan daha alışık erkekler
Çokta rahat duruyorum ki 27 sene çok rahat durdum bi kere ama tam tersini göremedim
Erkek kadın fark etmiyor. günümüzde çoğu insan sevgili yapmadan duramıyor bir tane kadın biliyorum yılda 4-5 sevgili değiştiriyor daldan dala atlıyor.
Yalnızlık Allah'a mahsus derler gadası
🤦🏼♀️
Pardon!!! Manitasız duramıyor muyuz? Yoo gayet de durabiliyoruz. Ben 36 yaşında yalnız bir erkeğim. Gayet de rahat ve mutluyum. Mastürbasyon/p. rno müptelası da değilim çok şükür.
Birincisi; Türkiye'de bekar erkeklerin %80'i yalnız. Nereye duramıyoruz. Profil sayfana baktım. yurt dışı yazıyor. Sen herhalde İtalya, Almanya İskandinav coğrafyasında yaşıyorsun ki oralarda başını çevirdiğin her yerde kız güzeli gibi TOP MODEL erkek görürsün. Onların sevgili bulması zor değil o ülkelerde.
İkincisi; özellikle O ÜLKELERDE ifadesini kullandım. O TOP MODEL adamları Türkiye'ye getirsek çoğu yalnız kalır. Neden mi? Hemen izah edeyim.
Bundan yaklaşık 9 ay önce Instagram'da bir Red Pill videosu çıktı karşıma. O videoda gözüne Mia Khalifa gözlüğü takmış yarıçıplak konuşan seks putu bir kadın, şu ifadeleri kullandı.
"Biz kadınlar efendi (beta) erkek sevmiyoruz. Çünkü efendi (beta) erkekler, bizimle gizliden gizliye bir fuhuş pazarlığı içinde. Oysa alfa (p. ç) erkeklerin öyle bir derdi yok. Çünkü seçenekleri çok, çünkü hedefleri büyük. O yüzden biz kadınlar, efendi (beta) olmayan o. ospu çocuklarını seviyoruz." diyor.
Hiçbir kadınla hiçbir şeyin pazarlığını yapmam. Bir kadının bana duygusu varsa vardır, yoksa yoktur. Zorla güzellik gibi bir arayışım olamaz. Kaldı ki alfa (p. ç) erkekler, sizinle cinsellik için de değil de ne için sevgili oluyor? Tavla oynamak için mi?
Yav Sosi kusura bakma ağır konuşacam da yarın bir gün o hayranlık duyduğunuz sözde alfa, özde hırbo adamların elinde 3-5 parçaya bölünüp üçüncü sayfa haberlerine düştüğünüz zaman devletin askerini, polisini, hakimini, savcısını kötülemeyin. Devletin kolluğu sizin aptalca partner seçimlerinizin sorumlusu değildir.
Yaaav ben gitsem şu siteye Kıvanç Tatlıtuğ'u üye yapsam siz onu bile tercih etmeyip nerede ÇİNÇİN, HÜRRİYET kaçkını esrarkeş, eroinman, sabıkalı, tas kafa, sabahtan akşama kadar sosyal medyada her gördüğü kadına yazan, yolda gördüğü her kadına laf atan, validelerini bilmem ne yaptığımın operasyon çocukları varsa onlarla takılacaksınız.
Çünkü siz, normal tempoda günlük hayat yaşayan erkeği yakışıklı da olsa, kendi evi, işi, arabası da olsa sıkıcı buluyorsunuz. Sizi huzur sıkıyor huzur!!! Siz erkek falan aramıyorsunuz. Düpedüz belanızı arıyorsunuz belanızı!!!
Ondan sonra da genelleme yaparak bütün erkekleri onlar gibi sanıp ERKEKLER AYRAN GÖNÜLLÜ minvalinde laf ediyorsunuz. Hayır bütün erkekler öyle falan değil. Sizin peşinde koştuğunuz ama ne tipi ne cüzdanı ne de şahsiyeti gavur parasıyla 5 kuruş etmeyen adamlar öyle. Ok.
Ben şöyle düşünüyorum; herkes için geçerli olmasa da bazı erkekler manitasız kalınca boşluk hissediyor. Yalnız kalmayı kendileriyle yüzleşmek olarak gördükleri için hemen birine tutunmayı tercih edebiliyorlar. İlgi görmek, düzeninin bozulmaması ya da duygusal yükü paylaşmak da etkili oluyor. Ama bu sevememekten çok, yalnız kalmayı yönetememekle ilgili. Tabii kendini bilen, tek başınayken de mutlu olabilen erkekler de var; onlar için ilişki ihtiyaçtan değil, gerçekten istemekten oluyor.
Tamamen kadınlara ait bir görüş ve düşünce.
Bu düşüncenin çıkış kaynağı da, beğendikleri erkeğin başkası ile olmasından mütevellit. Yoksa diğer erkekler umurlarıında değil. Eh, sosyolojik tespit de yapmayacaklarına göre..
Öte yandan, erkekler ne kadar "manita" yapıyorsa, aynı oranda kadınlar da yapmış oluyor.
Yoo olmuyor :D ve evet sonuçta her erkeğe gidip soramayacağımıza göre, gördüğümüz duyduğumuza göre hareket ediyoruz. İllaki böyle kadınlar da vardır ama erkeklerin geçemezler bu konuda
İstatistik de, sosyoloji de biz kadınlarız bu soruda :D kdfjs
🤪🤌
Ya herkeste bi boş kalma çekincesi var sevgili yapmayı marifet sayan gördün. Nasıl beceriyosunuz gibi bişey sormuş tövbeler olsun. İlişkileri gördükçe ilişkiden soğuyorum.
Erkolarda bi tık daha fazla bu durum jfkfk iradesi olan az, kendine odaklanan daha da az.
Sevgili yapmak zaten marifet cınımm zjfj
Kim diyor bu bilgileri size 😂
Öyle bir şey yok mesele mütemmimcüz adayını bulmak ve o çok kolay bir mesele olmak bir yana bilakis çok zor bir mesele örneği
Şahsımdan vereyim bir senedir ilişkim yok
Bize biri demesi gerekmiyor
cogu erkek yalnizlikla kalmayi bilmiyor
duygusal boslugu iliskiyle kapatiyor
manita guven ve kimlik hissi veriyor
kendinle bas basa kalmak zor geliyor
ama durabilen de var farkindaligi yuksek olan
yalnizliktan kacmak baglanmak degil aliskanlik 😏❤️
Sevgilisi yoksa bir kişinin o zman iyi bir işi ve bir sürü arkadaşı hem ayrıca 1 kaç hobisi vardır. Yani hayatını her şekilde dolu dolu yaşar bir şekilde hemde hiç sıkılmadan ama yalnız olan ya da sizin dediğiniz gibi maymun iştahlı kişiler manitasız durmaz çünkü belki öyle mutlu olurum derler ya da belki öyle cinsellik yaşarım derler..
Sevgili değilde , flört etmeden duramam mesela huyum kurumasın gördüğüm her pembeliye yürüyorum.. hatta fake pembelilere de yürüyorum hatta fake pembe hesabı açan erkeklere bile yürüyorum pembe hesap olması yetiyor.. neyse neyse
Biliriz
Evet beni ortadan kaldırmak lazım
Senden
Ok bye
Kalpleriyle değil aşağı tarafla baktıkları için jfjff (hepsi demiyorum ) zaten şimdikiler prensesleşti. Nazdan tripten çok fazla katlanılmıyor herhalde 😂
Aynen ya uzak olsunlar
Allah oylelerinden uzak etsin beni. Herkese yürüyen tüm tuşlara basan erkek adam değildir benim gözümde. Gitsin kendi gibilerle ne hali varsa gorsun
Adam gibi takılıyorlar bacımsu 😅
Erkeklere özel durum değil, kimse partnersiz yapamaz. Erkek partnerine manita der, kadınlar genel olarak evlilik ve koca delisi olduklarından kocasız yapamazlar. Aradaki tek fark bu :d
Ne diyon be böböböö
Koca delisi dedirtmem hemcinslerime 🤨
28 sene durduk 3 tane erkek görüyonuz istekli herkesi öyle zannediyorsunuz, ya da begendiginiz erkekled öyle
Sosyal medya ve çevremizdekiler öyleli
😅😅
Hiçbir konuda genelleme yapmak doğru değil. Hepsi öyle değil. 😏
'Bazı' erkekler yapmadığımız için soru başlığına çok üzgünüz 🤦🏼♀️
🫣
Alakası yok. Gayette yalnızlığımıza çivi çaktık. Doğru insanı bulamadıktan sonra ne yapalım sevgiliyi 😂
😅
Gerçekler. Bir sahte ile yaşayacağımız bir gerçek için sabırla bekleriz 😌
En güzeli
Yalnızlık fobileri vardır ya da kötü günler için sevgili yedekliyorlardir sormak lazım sebep neymiş sjjdx
Yalnız kalmaktan korkuyorlar, yazık 🥹
Yoksa öcüler onları yer çok yazık sjjgf
Vah vah ne üzülürüss jdjf
😅😅
4 yıl olacak gayet de iyi duruyorum sadece 3 yıllık bir ilişkim oldu onu yaşımdan çıkartırsam 30 yıldır duruyorum...
Tamam yani o kadar da olmamalı
Doğru.
Benim çevremde sevgili yapmadan duran erkolar var ama belki de bana yansıtmıyorlardır bilememdkdkd
Sana yansıtmıyorlar znz
Hic bir erkeğe kizlar gelip teklif etmez. Bu teklif isi hep erkegindir. Ömrünün sonuna kadar kimseyle iletişim kurmazsa bekar ölür.
Amaaaa kizlar farklıdır, istemiyorum dese bile gökten yağar. Onun icin arada fark var. Eşit degiliz.
Hayat bütünlüğünü karıya kıza endeksleyen hıyarlar.
😂🤌
Kadınlarla oluyorlar sonuçta kadınlarında aynı sayıda manitası olmuş olmuyor mu
Olmuyor işte 🙄
Yok olmuyor ciddili
😅😅 hayır ya
Manitasız yapmayanlar muhtemel el el üstüne olanlardır 😃
Öylesiler aman dikkat djdj
Herkes için geçerli olmayan “toplumsal algı”lardan biri. ya da bazı insanlar playboylara daha yakın olduğu için veyahut çevresi bunlardan oluştuğundan algı bu yönde oluyor.
5 yıldır yalnızım.
Kendi tercihim doğru insanla sevgili olup evlenmek isterim. Ciddi ilişki insanıyım.
Saçma sapan eğlencelik ilişkilerle işim olmaz
Yani kişisine bağlı biraz da kızlardan da yapmadan duramayan var önemli olan kişinin kendi çizdiği yol diyorum bu soruya
Adam olmamış erkek duramaz kendine saygısı olan kişiliği adamlığı oturmuş erkek kendi kendine yeter kadına ihtiyaç duymaz güzüde kalbide toktur..
Bilmem, hiç denemedim 🤷♀️ doğru kişiyi bulana kadar flörtlerim olurdu herhalde. Sap olarak hayat biraz sıkıcı olur diye düşünüyorum
Genelleme yapmayalım lütfen
Sayın saygıdeğer burjuvalizm başkanı
Benim sevgilim yok elhamdülillah yıllardırda böyle 🤣
Evet durabiliyorum ya sonrasında özgürlüğün keyfini çıkarmak varken biri bitmeden diğerine başlayanları anlayamıyorum asıl.
Dur dur şimdi öyle olanlar linçler bizi shdkfjk
Yani bunu sizlere sormak lazım hangi kızı görsem sokakta çoğunluğu bir erkekle el ele tutuşuyor ya da tenha bir yerde erkek arkadaşıyla dudak dudağa öpüşüyor ben gördüklerimin yalancısıyım
Ben erkek olsam tek kişiye bakar onunla yol 👣 alırım. Şu yeni jenerasyon mantıklı gelmiyor.
Çünkü hava atmak istiyorlar şahsen daha sevgili yapmam ben. 1 kere sütten ağzım yandı
Bu her erkek için geçerli değil ama genelde kimse yanlızlığı sevmez kadınlarda sevmez.
ne alaka bu zamana kadar sevgilim hiç olmadı gayette durabiliyorum
Ben gayet durabiliyorum
Sevgiliye hayıyyyy 🙃
Bu olay öyle bir şeyki olmasını istemediğinde kadınlar kapına dökülüyor
Yaklaşık olarak 5 ykldır ilişkim olmadı henüz düşünmüyorum da
Hani erkek kadin ilişkisi var ya yaradandan öütürü cogalma vs.
Makina durmuyor sürekli üretiyor bu enerjiyle istek oluyor haliyle
Gayette duruyoruz yoğun çalışınca karı kıza vakit kalmıyor
Yıllarca yalnız kalabilirim istediğim kadın olmadıkça.
Duramayanlar bu ağırlığı zaten kaldıramıyordur
Kadınlarr çok çzel çok güzeller ya aklımı başımdan alıyorlsr iyi ki varlar hahaha
Sanirim yaratılıslarindan yetistirilme tarzindan dolayi
Tamamen biyolojik bir durum
Ben yıllardır duruyorum başkası için bir şey diyemem herkes kendi kaderini ve yolunu çizer
Demek ki kredi kartı borcu olmayınca dert oluyor rahatlık.
Ben manitasız durabiliyorum bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadan yaşayabildim
Birkaç yıldır sevgilim yok. Hem kim bilir, belki de böylesi daha iyidir.
26 yıldır manitasızım eksikliğini de hissetmiyorum.
Cinsellik ihtiyaç bizim için. Ses oluyor uğraşmalık şöyle arada. İyidir iyi gelir.
Ben hic yapmadim neden genelleme yapiyorsunuz binlerce sevgilisi olmayan erkek var
Yapı gereği kadınlardan daha çok ilgi delisi oldukları için olduğunu düşünüyorum...
Ne yapıymış arkadaş 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?