Mutsuzum, Kocama Güvenmiyorum kendimi çok caresiz ve kimsesiz hissediyorum bundan sonra napıcam ben 😒?

Merhaba 29 yasindayim 6 ay once evlendim. Ocak ayinda eski nisanlimla evlenecektim nikahimiza 1 hafta kala ayrildik ve ben o gun bugundur mutsuzum.😔
Daha sonra hemen arkadaslarimin tüm engellemelerine ragmen 1 bucuk 2 ay icinde baskasiyla evlendim. Kocami daha onceden uzaktan taniyordum bir kac kezde sosyal medyadan konusmustuk "işle" alakalı.
En yakin arkadasim yapma olmaz onunla önüne gelen her kiza asılıyordu gecen seneye kadar. Hâla ayni adam , şuna şunada asilmisti (tanidigim kisileri soyluyor) eski nisanlisindan da bu sebepler yuzunden ayrilmış hem sende sevmiyosun seninki kurtulmak değil daha cok boka sarmak desede dinlemedim.
Altindan girdim ustunden ciktim evlendim. Aile yapilarimiz da benzemiyor benim ailem kendi halinde orta gelirliyken onlar zengin.
Evlendigimden beri mutsuzum. Ona aşkla bağlı olmasam da gece gec saatlerde zil zurna sarhoş gelip üstüyle başıyla yanıma yatıp sızması sinirlerimi bozuyor. Şirketinde çalışan kadinlari yinede kıskanıyorum sebebini bilmiyorum ama ona hic birsey demesemde kıskanıyorum.
Bu zamana dek bir kez bile nerdesin? kimlesin? nereye gidiyosun? ne zaman gelirsin? ya da ben şuraya buraya gidiyorum demedim ya da gec kaldiginda problem cikarmadim bunlari yapamiyorum ona karsi cok mesafeli ve sogugum hicte guvenmiyorum, ailemle alakali da hic birsey anlatmiyorum.
Cok mutsuzum ne yapacagim hayatim boyle mi gecip gidecek bilmiyorum.😒😒

Mutsuzum, Kocama Güvenmiyorum kendimi çok caresiz ve kimsesiz hissediyorum bundan sonra napıcam ben 😒?