Ne onunla olabildim ne de onsuz mutlu olabildim?

merhaba,
13 14 yaşlarında birine aşık olmuştum o da bana ilk görüşte resmen, aynı mahallede oturuyoruz. ben bir kez reddetmiştim kendisini sonra çok peşinde koştum sevgili olduk. aşırı masum çok tatlı bir ilişkimiz oldu öylesine aşıktı ki. çok hatalar yaptım ona karşı, kuzenini arkadaşlarını karşısına aldı benim için. uzun süre ayrıl barış sürdü sonra ayrıldım tamamen. ama tümüyle unuttum diyemem bir gece baya özlediğimi farkettim aklıma düştü gizliden aradım hemen tanıdı tekrar konuşmaya başladık çalışıyordum o dönemde bundan yaklaşık 3 sene öncesi tekrar sevgili olduk onda hiçbişeyin bitmediğini gördüm bi kıvılcımla tekrar alevlendi çok kıskançtı hep bu yüzdendi kavgalarımız. arkadaşlarıyla tanıştım adımı söylediğimde yakın arkadaşı dönüp bu o bahsettiğin büyük aşkınmıydı dediğinde çok garip hissetmiştim onu seviyordum ama haketmiyordum. kıskançlık halleri için değişeceğine dair çok sözler verdi ama kısa sürdü tekrar bi kıskançlık ve tekrar ayrıldım. ulaşabileceği tüm yolları kapatarak. benim üniversiteye gitmek hep kendimi geliştirmek gibi çabalarım vardı o olduğu gibi yaşıyordu plansız açıkçası kendime yakıştıramıyordum da bir yerde. gülüyor eğleniyorduk ama bunlar geçiciydi ortak paylaşımlarımız yoktu. neyse terkettim dediğim gibi onun dışında hiçbir ilişkim de öyle sevilmedim hiçbiri sürmedi. bi kaç gün önce gördüm kendisini mahallede o seneler önceki ayrılıktan sonra uzun uzun baktı yine. ama sonra instagramdan gördüm ki sözlenmiş günlerdir bunun etkisi altındayım. aşık mıyım hayır ama insan kötü hissediyor sizce yanlış mıydı bu kadar ileriyi düşünmem üniyi okudum kendimden daha üstün gördüğüm kişilerle takıldım ama mutlu olmadım. her kötü ilişki sonu aklıma kendisi geliyor sadece çok hüzünlüyüm anlatabileceğim kimse yok burada dertleşmek istedim yazım yanlışım hatam olduysa affola
Ne onunla olabildim ne de onsuz mutlu olabildim?