Güncellemeler
+1 yıl
Evet agirdan aliyo cok diger türlü bikac kisiyle de konustum cok kötü ya ayni anda kac kizla konusuyodu hissediyodum igrenc bisi kimse yeterli gelmiyordu bu oyle degil cok beyefendi cok hos ben de bekliyorum onu kestirip atmıyorum ☺️
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bulunmayan hint kumaşı gibi bir şey ama masum oluyor eli ayağına karışıyor falan tanık olmuştum çok tatlı oluyorlar
Ben buldum☺️ ben de oyleyim zaten ve evet benimleyken heyecanlaniyo gözlerime bakislari cok güzel ama iste adim atamiyo pek cok cekimser
İlişkinizde acele etmeyin yavaş yavaş ilerleyin zamanla sana alışacaktır senin yanında rahat olduğunu fark ettiğinde ilişkinizi ilerletebilirsiniz tecrübesi olan erkekler pat diye adım atıyorda ne oluyor en güzeli utangaç ağırdan alan erkek kaçırma kız onu :D
Evet agirdan aliyo cok diger türlü bikac kisiyle de konustum cok kötü ya ayni anda kac kizla konusuyodu hissediyodum igrenc bisi kimse yeterli gelmiyordu bu oyle degil cok beyefendi cok hos ben de bekliyorum onu kestirip atmıyorum ☺️
Senin adına çok sevindim :)
Teşekkür ederim ama ortada bisi yok sadece uzaktan hoslanti var ilerlemedikce hoşlantisi biter veya dikkati baskasina kayar diye korkuyorum gerci bence beni aylardir begeniyo ama yine de korkuyorum
Utangaç çekingen olur
Evet tam olarak o sekilde ama benim de olmadi hic nasil olucak da acilicaz bilmiyorum hiç
Biri adım atmalı
nasıl biri olduğuna bağlı
anlatayımmı :D
Anlat
Oluruna bırak kurgulama
Edemez heycanlanir sacmalar
Nasip sevgili olucak peki ben de bos degilim ona karşı ama bende tecrübesiz biriyim
İkiniz de hoşlandığınızdan eminseniz doğrudan şöyle
Bence ikimiz de emin degiliz aramizda etkileşim var ama ikimiz de temkinli yaklasiyoruz cunku ayni ortamdayiz yuz yuze bakicaz sürekli
Giderken gel kahve ısmarlayim de
Sonra cesaret alır o gelir
Bikac kere ictik ki zaten normalde bikac defa ilk muhabbeti ben oluşturdum begenisini hissediyordum derken o davet etti ama araya zaman girdi biraz karsilasmadik ilerlemedi derken karsilasinca gecenlerde teklif etti ama yalniz degildi o sebeple kabul etmedim ama bakışıyoruz ilgisi üzerimde hala
Sira sende :) telefon no al ara sıra naposun falan de ara sıra sonra muhabbet ilerlesin sonrasında günaydınlar falan...
Yalniz yakalarsam insallah alirim. Yaninda sürekli birileri var sinir oluyorum
Bı kete daha kahveye davet et orada alırsın
O almaz mi peki erkek sonuçta o adini koymali ben zaten biraz biraz belli ettim ilgimi bu kizin d peşinde baskalari da vardir kacirmayim elimden diye dusunmez mi ya neyi bekliyo daha
Cekiniyossa?
iyi olmaz
Benim eee
Nasil belli ediyosun veya edebiliyor musun
Bakirim ya biri olsa da denesem
Bahsettigim cinsellik degildi
Neyi belli ediyorum muyjm
süzme yoğurt gibi.
Nasil yani