AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Kasap olan da var evde birbirine hayatı zindan edip başkasına iten de var
huzur değil
anne olunca artık seksi gelmiyorsun!
evli bir adam huzurun başka bir kadında bulunamayacağını bilir.
*evli bir adam huzurun bir kadında bulunamayacağını bilir.
Kadiar skste mutlu edemiyor kesin adamlar aldatiyor. Seksinizi guzel yasayin ya
Benim başima geldi. Taniştim sonra evli oldugunu öğrendim. Dini nikah teklif etti hatta. Ev açmaktan bahsetti ş. refsiz. Heyecan yaşamak peşinde olduğu için diye yorumluyorum. Kimseye güvenmeyin
Ya ben böyle bir şeyi asla düşünmedim evlendiğim kişiyle yaşamak eğlenmek Dünya turuna çıkmak istiyorum tarihi çok severim tarihe meraklı olursa daha da güzel olur
Montonlugu sevmeyen aldatiyor, hep ayni yuzu, yemegi, sohbeti yapinca kacma istegi oluyor. Ben ozellikle karisi ev hanimi olanlarin daha cok aldattigini dusunuyorum.
Ciddi misin
istemediği bir hayatı varsa belki ama bu ona karısını aldatma hakkı vermiyor. mutlu değilsen eşinle paylaş konuş boşan, git kiminle mutluysan onunla ol bu kadın içinde geçerli.
Evde mutlu olmayan erkek mutluluğu başka yerde başka tende arar
Yoo karaktersizlik ruhunda vardır
Huzuru başkasında arar kimisi de cinsellik için aldatır
yok ya ne huzuru bulması seks için eşinden güzel bir fiziğe sahip bir kadın olur ise ondan
Alakası yok berbat fiziğe sahip olanla aldatan da var
o zaman o adamın gözüne perde inmiş demek ki :)
Aldatmak kadar aşağılık olan hiçbir şey yoktur ya
Hayır. Şerefsiz oldukları için aldatirlar.
Pek huzur aramıyorlar ama 🙄 hhshshsh
Yani zevk uğruna bence
Hayır şerefsiz oldukları için
Karaktersizlere bahane üretmeye gerek yok.
Mikrofon sizdeee beyler
Erkeklerin huzurla işi yoktur sadece cinsellik için aldatır
Hayır, monoton hayatına aksiyon katmak için aldatır
Soru tarzin kuscagini bilipde tebesir tozu yutmak gibi bisey😀
erkekler insan olmadığından aldatır karısına değer vermez
Hiç hoş bir tabir olmadı :)))
Peki bunu yapan kadınlar yok mu neden erkeklerr diyip geneliyorsun şunu yapmayın artık yeter yani erkekler kadınlar ina bakarsan karşıma kaç tane ama kaç tane o c kadın çıktı ama genelliyormuyum önünüzde Tüik resmi istatistikleri mi varda bunu rahatça soyleyebiliyorsunuz benim kaç tane arkadaşım var evlendi 15 yıldır huzurlu ve mutlu?
@Клвдияивановна ben aldatan erkeklerden bahsetmiştim ama 🤭 sen onların mutluyuz demelerine bakma çoğu yalan söylüyor öyle demek zorunda kalıyor ama mutlu olan çok az vardır
Yo ben hepsine şahidim cinsiyetcilik aynı toplumu yıkıcı bölücü faaliyetlerle eşdeğerdir gözünle görmeden kulaginla duymadan hiçbir şeye şu şöyledir bu böyledir deme hakkına kimse sahip değildir sana on yargılarına mutluluklar ama sonumuz Yugoslavya gibi olursa hiç üzülmeyin
@Клвдияивановна yugoslavyaya ne olmuş🤣
Ac araştır o ülkeyi nasıl böldüler gerçek kaynaklardan oku ayrica gulme ciddi bireyden bahsediyoruz ortada komik bisey yok !!
@Клвдияивановна ciddiye almıyorum ondan gülüyorum nereden nereye getirdin neler neler duyuyoruz erkekler nelere sebep oluyor adam karısı ölmüş 5 ay geçmemiş düğün yapıyor aldatıyor öldürüyor gelde sinirlenme insan mı bunu yapan hepsi böyledir demiyorum ama %90 böyle
Peki o bunu yapıyor diye bütün populasyon aynı mı olacak yazılı bir kanıt sunarmisin bana herkesin aynı olacağına dair bende çok zimbirti duyuyorum ama sizin gibi cinsiyetcilik adı altında provokatörlük yapmıyorum hani anlatabildim mi
@Клвдияивановна yaşıyoruz görüyoruz öz amcam bile yqpıyor yengeme yapmadığı kalmadı tüm komşularım böyle tüm çevreden duyup görüyorum 1 tane çeken adam gördğm
Hadi senin çevrende 30 bilemedin 40 ya hadi taş çatlasa 50 tane tanıdığın var diyelim ülkede kaç milyon erkek var aydın kesimden bahsediyorum kendini yetiştirmiş 50 milyon erkek var diyelim bu 50 milyon erkek senin çevrende bulunan o 50 kişiden mi ibaret? Senin çevren böyle diye herkesin mi aynı
O zaman bende sana ayni mantıkla yaklaşıyorum diyorum ki benim de anne tarafı ve baba tarafı olmak üzere nerdrn baksan 50 yi bulan bir sülale var hepsi evli daha karısına bir fiske bile vurmadı birak bir fiske vurmayı el üstünde tuttu hadi bunu cevapla bakalım etrafınızda böyle insan tipleri var diye herkesi aynı kefeye koymayın anlatabildim mi anlatmak istediğim bu yok amcam böyle yok komşum böyle ee o dediklerinden bende de var o zaman bizimkiler erkek değil onların zihniyetine göre olay bumudur yani esas komik olan bu 😂😂😂
@Клвдияивановна ne mutlu sana keşke benimde çevremde böyle temiz düzgün erkekler güzel evlilikler olsaydıda bu düşüncede olmasaydım bu sitede 1 hafta dur hergün yarım saatini harca bak kadınların yazdıklarına için acır neler neler çekiyorlar
Heh işte anlatabildim mi canım kardeşim ben sadece yapılan bu genellemelere karşıyım zaten dikkat et böyle jadin düşmanı erkek düşmanı olanlar ya anadan babadan ya akrabadan ya da çevreden zulüm gören insanlardır o yüzden bende şunu diyorum hayat her şeye rağmen güzel sen kendi maddi gücünü eline aldığın zaman sana zaten kimse karışamaz yarınımız unut olmasa ben neden yataktan kalkayım? Olayı tarafsız ve geniş düşünmek lazım
Bende çok şey yaşadım aşk yönünden dost yönünden senin en yakın dostun dediğin 10 sene boyunca evine girip çıktığın bir kişi tarafından sadece basit bir yanlış anlamayla seni dağa kaldırıp öldürmeye kalktı mı Ben bunu yaşadım işte ama ona rağmen enerjimi hiçbir zaman kaybetmedim
@Клвдияивановна düşman değilim tabikide iyi erkeklerde var
@Клвдияивановна işte tehlikeli erkekler diye boşa demiyorum dağa kaldırıyor dövüyor kadınların çoğu öldürülüyor kendini geliştiren vicdanlı insan olmak lazım öylesinden arkadaş bile olmaz bırak ki eş olmayı baba olmayı
Isye bunu söyle canımı ye fiili bisey görürsen ya da duyarsan o kişiye istediğini de ama kalkıp herkesi aynı kefeye koyarsan sesimi çıkartırım
@Клвдияивановна ya kız sormuş neden bu erkekler aldatır diye bende aldatan erkek insan değildir o yüzden aldatır dedim
Tamam sıkıntı yok 😊
karaktersiz oldukları için aldatır..
Sözde bahaneleri o şekilde
çok var o tarz insan maalesef
Tüm erkekler aynı değil korkma
Karakter olamadığı için
Açıkçası erkek evde ilgisiz kalırsa aldatır
Yok değişiklik amaçları
Aldatanın Allah iki yakasını bir araya getirmesin.
İlgiye dayalı yetevilmk
Bir çok neden olabilir bu da bir neden.
Aldatmaların sebebi doyumsuzluktur gerisi bahane.
Erkeğin elinde imkan olsun herşeyi yapar.
Doyumsuzluktan aldatıyorlar bence
O nedir yaa
Yakalanma fantezileri falan varsa demekki
Karaktersiz olduklarından.
Karaktersiz oldukları için aldatırlar
ewde huzur arkadaşlık bulamadıgından
Eee boşansın 🤢
Açarım yeterki fantezilerimiz uyuşsun
Parası varsa olur tabi agagaga
Hayır, karşısında ki cinsel ilişkide orası olmaz burası olmaz derse aldatır.
Herkes herşeyi kabul edecek değil ki bu nedenden dolayı aldatılma! Kişiler birbirlerinin isteklerine saygı duymak zorunda
Erkek de onu kabullenemiyor işte. Onu yapmam bunu yapmam dediğinde neden evlendim ben o zman diyor.
Toplumumuzda cinselliğe ihtiyaç değilde ayıp bir şey olarak büyütülen kızlardan ne bekliyorlar
O yüzden aldatıyor zaten
karaktersiz olduğu için aldatır
Şerefsiz olduğu için aldatir
Neyin huzuru karaktersizliğin mi
Hayır farklı tatlar tatmak için
Şe*refsiz olduğundan
Erkek adam seven adam aldatmaz.
Heyecan aradığından genelde
Çoğunlukla temel nedeni bu
Ver bana
Evli kadınlar hangi sebeple aldatiyorsa ondan
Duruma göre değişir hemde çook
hayır başka bir beden de zevk almak için
Kendini bilen biri aldatmaz
Profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılarsa onunla evlenirim evlenince kesinlikle aldatmam
Yaparlar yaparlar haci
yoo arzusuna yenik düştüğü için
Kimde mutlu huzurlu oluyorsa ona gider her yönden
Değişik güzel oluyor, ben 5 defa aldattım
Ben hak ettim🙄