🙄 Soruyu öğğhg diyerek soruyorum ama şey evli olduğu halde metres yapıp ev açarlar mı 😐annecim çok korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYeryüzünde Bir kere insanoğlunun her zaman ne yapacağı hiç belli olmaz daha doğrusu her an ne yapacağı hiç belli olmaz bu yüzden kadın-erkek diye ayırmıyorum herkes için aynı şeyi söylüyorum hayatta hiç kimseye güvenip de yola çıkma ben böyle bir şey artık yapmıyorum Eskiden yaparım Evet ama bundan sonra hiçbir şekilde artık yapmıyorum Çünkü zamanında Güvendik ettik ve güvenimiz gerçekten artık son derece kırıldı Benim Bundan sonraki Mantı mı Artık hayatta tek başıma yaşayıp tek başıma ölmek kimseden artık ne bir şey istiyorum ne de bir şey bekliyorum u bir İkincisi kendi fikrimi söylüyorum sakın yanlış anlama beni profilini inceledim ve resmen EGO koktuğunu hissettim bunu böyle yazıya dökmek yerine Madem hayatla ilgili kriterlerim var ki olmak zorunda bunu yazıya değil de seninle tanışmak isteyen insanlara belli et öyle uluorta yazdığın zaman çok ergence oluyor benim fikrim ama bak yanlış anlama sen böylesin demiyorum bu yazdıkların gerçekten çok egoist bir insan olduğunu çık artık uzakta baktığın zaman ama tabii seni tam tanımadığım için bir şey söylemiyorum sadece yorum yaptım Umarım yanlış anlamamışsındır
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bu bizim ülkemizde çok sık olan bir şey aslında. Evli olduğu halde metresine ev de açar, para da verir yani her şeyi yapar onun için. Eğer gözü bir kere başkasına kaymışsa her şeyi yapabilecek durumda olur artık. O yüzden ben aldatmaya meyilli bir insanın bir kere yaparsa devamını getireceğini düşünüyorum. Huzuru bir başkasında aramasının sebepleri de aslında önemli. Evliliği nasıl gidiyor ya da kadından kaynaklı problemler mi var? Eğer bunlar yolundaysa ve buna rağmen aldatıyorsa zaten diyecek bir söz yok bence. Çünkü zaten çapkın bir erkekmiş ve ilk fırsatta da aldatmış diye düşünürüm. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
30 Yorumla
+1 yılŞu ekonomide ev açamazlar , kiralar çok pahalı korkma 😄
13 Yorumla- +1 yıl
İlk defa ekonomiyle ilgili sevineceğimiz bir şey çıktı 😂
+1 yılEvet ev açarlar.
Kafaya koyduktan sonra her şey yapılır.
Huzuru bulduklarını düşünmüyorum, sadece bulduklarını sanarlar.
Artık karısından uzaklaşma sebepleri ne oluyor onu bilmiyorum ama tahammül edemeyip soluğu dışarıda alıyorlar ama sonunda dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geliyorlar.22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim şeker. 🍬🌸
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
100Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yaparlar, yapıyorlar..
Karaktersiz olduğu için aldatır..30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ama yaptıkları hoş olmaz.
00 Yorumla Aldatmanın bahanesi olmaz. Aldatan kişinin kendi kişisel problemleri yüzünden aldatır. Çünkü aldatmak yerine boşanabilirler ama boşanma şıkkı seçilmiyor ise o zaman kişi kendi iç dünyasında yaşadığı problemleri eyleme geçirme yönündedir.
Evliliğin getirmiş olduğu sorumlulukları üstlenememe, özgüvensizlik, kendini yetersiz görme, doyumsuz ve aile yapısı da bu duruma etkendir. Boşanmayı seçmeyen erkeklere sevgiyi yanlış gösterilmiş. Çünkü her bir davranışın altında aile, çevre faktörü vardır. Her bir anne ve baba çocuğunun öğretmenidir. Ne görürse ve öğretilirse ona göre iyi ya da kötü öğrenci olur.20 Yorumla
+1 yılAslında bunu sadece erkek olarak değil de insan olarak değerlendirebiliriz insanlar bazen var oldukları durumdan memnun olmazlar ancak şartları gereğince var oldukları durumu sürdürmek zorunda kalırlar.. ya da durumu değiştirmeye cesaretleri olmadıkları için böyle bir şeyi yapmak zorunda hisseder ve kendilerini buna şartlandırırlar
Böylece bir seçenek yaratmak isterler kendilerine çünkü var olan zorlayıcı hayata en azından bir mola vermek adına böyle bir aralık buluyorlar kendilerine..
Doğru olan eğer var olan durum mutlu etmiyorsa onu tamamen bitirmek ama bunu yapacak cesaret olmadığından olan bu oluyor10 YorumlaKaraktersiz erkeklerin aldatma bahanelerinden biri de bu olsa gerek. Resmen böyle sapan sebeplerle kendilerini masum biri gibi göstermeye çalışıyorlar. Neymiş efendim yuvasında huzur yokmuş. Eşi yeterince ilgilenmiyormuş. Ayrıca sürekli tartışıyorlarmış O da aradığı huzuru başka kollarda arıyormuş. Madem bulunduğun durumdan memnun değilsin, boşan arkadaşım. Ne diye hemen aldatmayı düşünüyorsun? Mutsuzsan, anlaşamıyorsan, sürekli kavga ediyorsan aldatmak yerine boşanmayı tercih edersin.
Bence asıl sebep aç gözlü olmaları. Tek bir kadınla yetinememeleri. Kısaca karaktersiz oluşları da denilebilir. Yoksa evli oldukları kadınların hiçbir suçu yok. Olsa inan hemen boşanırlardı. Kendilerinin bir sürü hataları olur ama kadınların tek bir hatasına bile tahammül edemezler. O yüzden saçma sapan bahanelerle kendilerini daha da küçük düşürmesinler. Ay şöyle lânetler yüzünden evlilikten korkar olduk.00 YorumlaBence ona gözü doymamak denir. Evli erkekler heleki varlıklı olsalar nasıl. olsa hayattaki tüm güzel şeyleri tattık derler. Bir süre sonra farklı tatlar aramaya başlarlar. Buna baska bir kadına bakmak sevmek öpmek koklamak dışında kendi cinsi ile ilişkiye girmek bile dahildir. Zenginliği tattık karıyı tattık içkisi alkolü yemeği avokadosu yengeç bacağı felan filan derken eee ben herbiseyi tattım doydum derken bambaşka tatlar aramaya başlanır. Sonucunda böyle ohk ogk ogk. Yani anlayacağınız zengin erkekten herşeyi bekleyin. Varlıklı biri ile evlenmeyin. Fakir sevin abi fakirin neyi eksik haaaa. Başkasında huzur bulmaz onun eşi onun için en huzurlusudur. Tabi adam... ise diyecek pek bişi yok
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. ahlaki melekeleri yoksa , karaktersizse ve eşini gerçek anlamda sevmiyor ve gözü dışarıda aklı da uçkurundaysa , bu sebeplerle.. ama eşlerin de kocalarına fazla dırdır yapmamaları , ilgi göstermeleri , her anlamda bakımlı ve cazibeli olmaları ve erkeği çok başı boş bırakmamaları gerektiğini de düşünüyorum.. gerekçe olamaz , kastım bu değil.. ama olası bir potansiyeli daha sinekken ezmek lazım..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak Ne cinsiyet işi nede medeni durumla alakalıdır. Aldatmak karar işidir ve karakterli insanlar aldatmaz. Allah karakterli insanlardan olup karakterli insanlarla karşılaştırsın.
21 Yorumla
+1 yılAldatmayı haklı gösterecek bir sebep olamaz ama muhtemelen bizim kadınlarımızın cinselliğe uzak bir şekilde büyümesi sonucu istediği tatmini bulamayıp aldatıyorlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama dışarıya göre değil içinden geçene göre yaşamalısınız ayrıca bu senin özelin kimsenin bilmesi gereken bir durum değil o yüzden bilmedikleri bir şey hakkında ön yargı dışında bir görüşte bulunamazlar
Karaktersiz oldukları için aldatırlar kesin ve net. hayır yürümüyorsa boşanırsın hayatına dahil ettiğin insanı üzmeye veya evde senin yolunu beklemeye mahkum edemezsin…
11 Yorumla
+1 yılEvde saçma sebeplerden huzur kaçıran , evli olduğunu unutan bir kadın olursa aldatmayı düşünürler.
Yüzünden tebessümü eksik etme, odunlaşma, tatlı dilli ol aldatmaz merak etme13 Yorumla- +1 yıl
Evinde huzuru olup bunu yapan insanda çok buna ne diyeceksin.
- +1 yıl
@Busetekett o karakter yoksunlarıyla evlenmemek lazım. Onlara yanlış tercih diyorum :)
+1 yılÇünkü çok yalnızlar. Onları ilk anlayan kişiye hemen teslim ediyorlar...
21 Yorumla
+1 yılEvli bir erkeği başka bir kadına yönlendiren bir çok sebep olabilir fakat bunların hiç biri aldatma bahanesi sayılamaz. Tamamen karakter zayıflığı başka bir şey değil.
Bu metres olayları sadece filmlerde olmuyor tabiki açabilirler.21 Yorumla- +1 yıl
Konyada cok varmis boyle
+1 yılBir başkasında huzuru bulduğu için değil karaktersiz olduğu için aldatır öyle insanın ne kendine saygısı vardır ne de hayatındaki insana erkek milleti zaten bu şaşırmamak gerekir bur başkasında huzuru bulmasada aldatır ne gerek var böyle iğrençliklere madem mutsuzsun sevmiyosun ayrıl ayrıl zaman niye mutsuz olduğun bir evliliği sürdürüyosun ki çok saçma
00 Yorumla
+1 yılBen tipsizim valla hiç sevgilim olmadı hiçbir kızın bana bakma ihtimali yok. Evli adam zaten genellikle yakışıklı olur yakışıklı erkekle birlikte olmak isteyebilir kadınlar bu sebeple 2. sini 3. sünü bulabilir. Bu biraz fırsatını bulabilmekle alakalı. Ben 28 yaşındayım daha 1 kızın eline dokunmuşluğum yok. Benim aldatmam mümkün değil mesela 2. yi bırak 1. yi de bulamam çünkü.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Hayır karaktersiz oldukları için aldatırlar. Huzuru yoksa katakterli olan insan eşinden ayrılır. Bunlar uydurulan bahaneler. Aldatmanın bahanesi olmaz. Karakteri olan hangi durumda olsa aldatmaz. Aldatılan taraf suçu ilk kendinde arar ama yanlıştır.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşlerinde bulamadıklarını başkalarında buluyorlarmış ee madem anlaşamıyorsun boşan o zaman ne halt yersen ye
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAy birde bekara karı boşamak kolay derler sonra. Çocuğumun düzeni bozulmasın boşanmam der eee sen aldatırken çocuğun aklına gelmiyor mu 🤮
+1 yılHayır bu aldatma için bir bahane olamaz huzur yoksa ayrıl kardeşim ya da yaptığı karaktersizlikleri bunun arkasına sığındırıyorlar tek neden başka tenlerin tadına bakmak
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bazen yetersiz eş bazen doymayan nefis81 Yorumla Bence doyumsuzluk ama evet bağzen eşlerinde aradıkları şeyleri bulamayınca aldatıyorlar fakat bu asla normaleştirlmemeli
30 YorumlaBu tamamen afedersiniz o. cocuklugudur. İnsan olan hata yapar belki ama bu hatanın ötesinde bir seçim olmuş olur. Anlamadığım kadın ya da erkek farketmez insan kendini bilir. Sadık biri değilsen evlenip başkasının hayatını da mahvetmeyin abi odeyemezsiniz hakkını
10 YorumlaZengin ise karşısındakide parası olduğu için onunla evlenmişse hafifte karaktersizlik var ise matresini alır eve evli olduğu kişide hiçbir şey yapamaz çünkü parası onu ayakta tutuyordur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Farklı insanlarda keyif alıyorsa ve buna alıştıysa o zaman evliliği düşünmesin. Evlenip, evlendiği kadının da hayatını karartmasın. Eğer bunu düşünmeden evlenip devam ediyorsa o zaten karaktersizdir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok neden var. Ama hiç biri bunu yapmak için bir neden olamaz.
Ben başka bir kadına bakıcaksam eğer ayrılır öyle bakarım. Vicdanım rahat etmez20 Yorumla Aldatmak isteyen her türlü aldatır buna sebeb aramaya gerek yok.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvli ve parası olan adamların, kendine ev kiraladıklarını ve o evde kaçamak yaptıklarını kendilerinden dinledim...
10 Yorumla
+1 yılAldatmanın bahanesi olmaz, olamaz. Huzuru orada buluyorsa, huzuru bulduğu yere postalarsın olur biter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılyaparlar tabıkı.
huzur yıne evlerındedir ama ,
fantezi , eglence , sıradısılık , farklılık dısardadır.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCevap çok basit. Kadın evde çirkin geziyor, erkekte dışarıdaki güzel kadınları görünce etkileniyor.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen benim kadınımın evde seksi olmasını isterim
+1 yılYasak elmada ki çağatayla kumru geldi aklıma hahahaha🤣🤣🤣
20 YorumlaKarakter meselesi ama para insana herşeyi yaptırabilir.
20 Yorumla
+1 yılhuzuru bulamıyorsun yoları ayırırsın bu kadar basit.
20 Yorumlaher şey düzün karakter'de bitiyor eğer tanıştığın görüştüğün adam efendi erkek ise bu dediğin şey hiç olası değil keza efendi erkekler az'da olsa var ama onun'da yüzüne bakan yok zaten
#Hükümdar10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Evli oldugu halde metres yapip ev acabilirler evet. Mali durumu yerindeyse, evdeki cinsel hayatindan ve durumdan memnun degilse olabilir. Evdeyken aile isleri, baska seylerin stresi varken metresi sadece guzel vakit gecirdigi icin tercih ediyorlar. Bir de cinsel yonden daha sehvetli saatler gecirebiliyorlar.
00 Yorumla
+1 yılTüküreyim öyle erkekliğe. Kumaymış metresmiş ne bu ya. Midesizler.
10 Yorumla
+1 yılKaraktersiz cibiliyetsiz olduğu için aldatır ve bunun cinsiyeti yoktur.
10 YorumlaHayır, ekşın seviyorlar.. 1 kişiye sabit kalmak çoğu erkeğin geninde yok!.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi bitmiştir ya da cinsel tatminsizlik vardır. Boşanırsin o durumda da
10 Yorumla Karaktersizlik ruhlarına işlediği için aldatır. Hiç bir sebep aldatmayı haklı çıkaramaz.
10 YorumlaSapıklık, başka bir şey değil. Huzur muzurla ilgili değil, cinsi sapıklık
10 Yorumla
+1 yılBen ben aldatıcı lanatlilerden idrâk edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
10 YorumlaBunu sordum daha önce birine 🤣🤣🤣🤣 hergün mercimek yenirmi diye cevap verdi🤣🤣🤣🤣🤣
10 YorumlaHayır kadın olsun erkek olsun aldatmalarının en büyük nedeni eşleri tarafından ihmal edildikleri için başkasında mutluluğu arıyorlar sonrasında ileriye kadar gidiyor ilişkiler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsen niye korkuyorsun? evli erkekler sanki metresleri zorla mı tutuyolar. anneciğim demek ne ya.. kocaman kızsın.
06 Yorumla- +1 yıl
Ne bileyim kocaman kadinsin. 😃
- +1 yıl
Korkmayın sevin erkekleri. Sevgiye aç olanlari
- +1 yıl
evet seni sevecek erkeği sev ki sevil... kıymet bilsin rujlu kız
+1 yılHuzuru bulduğu için mi yoksa huzursuzluğu sevdiği için mi diye düşünmek gerek.
22 Yorumla- +1 yıl
doğru. aldatılan eş sürekli kavga eder ve evde sürekli huzursuzluk yaratır haklı olarak.
- +1 yıl
@yasemin0022 Huzursuzluk çıkararak da kendine zaman ve bahane yaratmış olur.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli erkekler rahat battığı için aldatır sapık olduğu için aldatır başka bir şey değil
20 Yorumla
+1 yılEv açmak abowww işin altından kalkmak için işten eve gelemez :) ne sana ne ona yar okur patrona köle olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAksine, iki ilişkiyi paralel yürütmek huzursuzluk getirir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Huzurla ilgisi yok sadece farklı bir heyacan arıyorlar pişman olacakları
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Demek ki evde ki karı karı degil. Öyle ha deigncede boşanılmıyor.
00 YorumlaMetres yapıp ev açma olayı çok abartı.. Yapan vardır ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen oyle miyminti bir esim var cinsellikte tam bi kutuk , cok deger verdim cok sevdim boyle bi canım evlendigime kafami duvarlara vuruyorum defolup gidicek hayatimdan zerre kadar hic bisey hissetmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılEşinde bulamadığı ne varsa onu aradığı için. Kötü ama gerçek bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHuzur değil dertleri erkekler her defasında farklı bir vücudu istediği için aldatıyor.
00 Yorumla
+1 yılIşte ben de beraber farklı cinsel zevkleri yaşayabileceğim biriyle evlenmek istiyorum.
00 YorumlaSadakat duygum yok, umursuzum ve kadın bedeni bana ait.
00 Yorumla
+1 yılHeyecan ararlar doymazlar
50 Yorumlainsan tek eşli yapamıyo tek çeşit yemek yemek olmadıgı gıbı
00 Yorumla
+1 yılAnlık olarak düşündükleri için öyle yapıyolar tahmin ediyorum
00 YorumlaSade erkekler demek abes olur. Bence arayan bulur ve yapar, nedenide kişilere göre değişir. Ya aşık, ya da heyecan duydukları için diye düşünüyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem